Belirtisi olmayan var mı?

gizemaydin3444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
23
2
1
28
Kızlar 5 haftalık hamileyim fakat hiç bir belirtim yok, normal mi? alt muayene ile keseyi gördük. Beta değerim geçen hafta 2900 civarındaydı.

Bu gebeliğinizin kolay geçeceğini gösteriyor ilk çocuğumda bende öyleydim ultrasonda görene kadar inanmadık bile
ultrason bu şekilde henüz kimseyede söyleme açıkcası o yüzden bilen birilerine danışmak istedim🙏

Eklentiler

• IMG_2871.webp
    IMG_2871.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 10
valla ben karnım büyüyene kadar hamile olduğumu anlamadım 😂😂 ne bekirti ne bi değişiklik hiçbir sey yoktu. bir tek kırmızı et midemi bulandırıyordu onun dısında her sey normaldi 😂

Kızlar 5 haftalık hamileyim fakat hiç bir belirtim yok, normal mi? alt muayene ile keseyi gördük. Beta değerim geçen hafta 2900 civarındaydı.
belirtiler genelde 6 7 den sonra başlıyor ama belirti görmeyedebilirsin canım öyle olursa rahat bi hamilelik geçirirsin ne güzel 🙏 benim canım çıktı hamileliğin başından beri 🥹 belirti görürsen de özellikle 10. Haftadan sonra 3 günde bir belirtilerin gidip gelebilir endişelenme gayet normal belirti bebeğin sağlığını göstermiyor. Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏

bende 4 haftalığım hiç belirtim yok. sadece çok az kasık ağrım oluyor ara sıra. doktora da gitmedim muayene için hala. beta değerim biraz yükselsin o zaman gidicem

Back
X