belirtisiz gebelik olur mu

biraylak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
115
13
28
28
yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik reglime de 10 gün var ama hiçbir hamilelik belirtim yok olmamış mıdır:(

yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik reglime de 10 gün var ama hiçbir hamilelik belirtim yok olmamış mıdır:KK43:
10 gün kala gebelik belirtisi olur mu hiç ? Daha yumurtlama döneminden yeni çıkmışsın. Bebek mi oluştu ki belirti olsun. Şuan hamile değilsin belirti arama boşa stres

belirtiler reglden 3-4 gün önce başlayabiliyor ama genelde regle benzer oluyor. benim memelerde şişlik, kasıklarda kasılma hafif ağrı şeklindeydi. ama bunlara ek olarak çok sık tuvalete gidip azıcık çıkıyordum. yani 15-20dkda bir tuvalete gidiyodum sanki çok gelmiş gibi bir hisle ama azıcık çıkıyordu. bu hamilelik belirtisi olarak kabul ediliyor.

tamamen belirtisiz yaşayanlar da var ama zaten daha 10 gün varken hamile bile sayılmazsınız. döllenmiş olsa dahi. hiçbir hormonda yükseliş olmadı henüz.

yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik reglime de 10 gün var ama hiçbir hamilelik belirtim yok olmamış mıdır:KK43:
Ben şuan 7 haftalik hamileyim rabbim korusun bebeğimi ama ben hiç belirti yaşamadım 6.haftaya girince migde bulantisi kusma oldu kimksinde hemen belirti gostermez 4 haftalik ken ise idrar enfeksiyonu olmuştum ama ilac verdi oda geçti bende adetim 4 gün gecikince supriz bir sekilde ogrendim kafaniza takmayin stres yapmayın allahin izniyle inşallah hamilesinizdir

Ben şuan 7 haftalik hamileyim rabbim korusun bebeğimi ama ben hiç belirti yaşamadım 6.haftaya girince migde bulantisi kusma oldu kimksinde hemen belirti gostermez 4 haftalik ken ise idrar enfeksiyonu olmuştum ama ilac verdi oda geçti bende adetim 4 gün gecikince supriz bir sekilde ogrendim kafaniza takmayin stres yapmayın allahin izniyle inşallah hamilesinizdir
bu sabah test yaptım negatif ama daha 6 gün var adetime nasıl olur

Keseyi beta kaç olduğunda gördünüz

Bende hiç belirti olmadı. Sadece adete 5 gün kala göğüslerimin yan taraflarında sanki taş varmış gibi hiss vardı. Onun dışında adet sancıları.
Mide bulanması5 ci haftamda , göğüs ucu hassasiyeti3-4 cü haftamda beyaz akıntı 4 cü haftamda falan başladı. Ama maalesef 9+1 de bilinmeyen sebepten düşük oldu

Back
X