Allah bilir. Reglinizin gecikmesini bekleyeceksiniz mecburyumurtlama günlerini iyi değerlendirdik reglime de 10 gün var ama hiçbir hamilelik belirtim yok olmamış mıdır
erken testte çıkar mıAllah bilir. Reglinizin gecikmesini bekleyeceksiniz mecbur
10 gün kala gebelik belirtisi olur mu hiç ? Daha yumurtlama döneminden yeni çıkmışsın. Bebek mi oluştu ki belirti olsun. Şuan hamile değilsin belirti arama boşa stresyumurtlama günlerini iyi değerlendirdik reglime de 10 gün var ama hiçbir hamilelik belirtim yok olmamış mıdır
Hemede üzulme belkide hamişsin adetine daha var bekle inşallah hamiş olursunyumurtlama günlerini iyi değerlendirdik reglime de 10 gün var ama hiçbir hamilelik belirtim yok olmamış mıdır
test yaptım negatif 6 gün kaldı adeteHemede üzulme belkide hamişsin adetine daha var bekle inşallah hamiş olursun
Daha adetine var her keste aynı olmuyoki bende adetimden gecmisdide cikmiyodu tesde ama hamişdim inşallah sendede öyle olur Allah'ın izniyletest yaptım negatif 6 gün kaldı adete
Ben şuan 7 haftalik hamileyim rabbim korusun bebeğimi ama ben hiç belirti yaşamadım 6.haftaya girince migde bulantisi kusma oldu kimksinde hemen belirti gostermez 4 haftalik ken ise idrar enfeksiyonu olmuştum ama ilac verdi oda geçti bende adetim 4 gün gecikince supriz bir sekilde ogrendim kafaniza takmayin stres yapmayın allahin izniyle inşallah hamilesinizdiryumurtlama günlerini iyi değerlendirdik reglime de 10 gün var ama hiçbir hamilelik belirtim yok olmamış mıdır
bu sabah test yaptım negatif ama daha 6 gün var adetime nasıl olurBen şuan 7 haftalik hamileyim rabbim korusun bebeğimi ama ben hiç belirti yaşamadım 6.haftaya girince migde bulantisi kusma oldu kimksinde hemen belirti gostermez 4 haftalik ken ise idrar enfeksiyonu olmuştum ama ilac verdi oda geçti bende adetim 4 gün gecikince supriz bir sekilde ogrendim kafaniza takmayin stres yapmayın allahin izniyle inşallah hamilesinizdir
adet olmuşum maalesefbu sabah test yaptım negatif ama daha 6 gün var adetime nasıl olur
Keseyi beta kaç olduğunda gördünüzBen şuan 7 haftalik hamileyim rabbim korusun bebeğimi ama ben hiç belirti yaşamadım 6.haftaya girince migde bulantisi kusma oldu kimksinde hemen belirti gostermez 4 haftalik ken ise idrar enfeksiyonu olmuştum ama ilac verdi oda geçti bende adetim 4 gün gecikince supriz bir sekilde ogrendim kafaniza takmayin stres yapmayın allahin izniyle inşallah hamilesinizdir
Bende hiç belirti olmadı. Sadece adete 5 gün kala göğüslerimin yan taraflarında sanki taş varmış gibi hiss vardı. Onun dışında adet sancıları.yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik reglime de 10 gün var ama hiçbir hamilelik belirtim yok olmamış mıdır
Valla hatırlamıyorum ama tam 5 haftaliktim bugunde 7 haftalik oldum kalp atisini duyabildimKeseyi beta kaç olduğunda gördünüz
Daha çok erken bence biraz geçmesini bekleyinbu sabah test yaptım negatif ama daha 6 gün var adetime nasıl olur
tekrar test yapacağımDaha çok erken bence biraz geçmesini bekleyin
Ben şuan 6. Haftadayım. Beta 3789 çıktı kalp 10 binlerde duyuluyor dediler. Muhtemelen cumaya kadar 10 binin üstüne çıkmış olacakValla hatırlamıyorum ama tam 5 haftaliktim bugunde 7 haftalik oldum kalp atisini duyabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?