Gwcwn ay kımyasal oldugu ıcın cok korkuyorm test yapmaya cwsaretım yok beklıcem sanırımmOlblr belkii. Evde test yaptnmi sen iki gun kalms cikablrr
Pekı normalde adet oncesınde gogus hassasıyetınz fılan oluyomuyduBenim tek belirtim kasigimin tek tarafında ağrı olmasıydı
Pekı normalde adet oncesınde gogus hassasıyetınz fılan oluyomuydu
Allah bağışlasın Bebişinin cinsiyeti ne :)Hicbir belirtim yoktu,hamileligim boyunca da ne mide bulantim ne aşermem oldu.bunyeye gore degisiyor belirti canim
Sagolasin ,oğlum var canim 1.5 yasindaAllah bağışlasın Bebişinin cinsiyeti ne :)
Kaçıncı haftada öğrendiniz acaba? Ben 12+5te gittim bebiste uyuyordu göremedik. Çikolatada cok yemiştim ama yinede uyanmadı baska çözüm var mı 16ya gircem pazartesi tekrar gidicem hastaneyeSagolasin ,oğlum var canim 1.5 yasinda
Darısı bana ınsallaah hayrlısı bakalmHicbir belirtim yoktu,hamileligim boyunca da ne mide bulantim ne aşermem oldu.bunyeye gore degisiyor belirti canim
Hayrlısı bakalmmHiç belirtim yoktu, sadece adetim gecikmişti. Hayırlısı olsun
13. Haftada öğrendim cnm ben cinsiyeti 2li testin sonucunu alirkenKaçıncı haftada öğrendiniz acaba? Ben 12+5te gittim bebiste uyuyordu göremedik. Çikolatada cok yemiştim ama yinede uyanmadı baska çözüm var mı 16ya gircem pazartesi tekrar gidicem hastaneye
13. Haftada öğrendim cnm ben cinsiyeti 2li testin sonucunu alirken
Ay hadı ınsallah batım yarn bakalım nolcakhafif bi kasık ağrısından başka bir belirtim yoktu canım benim de inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?