- 24 Ekim 2023
- 5
- 0
- 6
- 36
Merhaba, aranıza yeni katıldım ve başlık açmadan önce bir hayli başlık okudum ama kafamdaki sorulara net cevap alamadım. Amh problemi olan biriyim ilk gebeliğim de maalesef düşükle sonuçlandı. 1 yıldır tekrar deniyoruz ve her ay belirgin biçimde belirtiler yaşadım hamile olma olasılığına karşı. Birçoğu psikolojik olarak sonuçlandı elbette. Bu ay farklı olan bir durum var ki o da reglimin 5 gün gecikmesi. Belirti olarak da ne baş dönmesi ne bulantı yada gögüs hassasiyeti yaşamıyorum. Sırtım her regl öncesi olduğu gibi ağrıyor dinlendikçe geçiyor. Günde birkaç kez kasık batması veya karın içinde hissettiğim tuhaf bir şeyler var. Mevsimsel gecişlerden dolayı genel anlamda hanımlarda bir gecikme var bu dönem. Açıkcası hüsrana tekrar uğramamak için test yapmaktan korkuyorum. Eşim çok hevesli keza ben de öyle. Bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğini. Kusura bakmayın uzun uzun yazdım ama çevremdeki insanlara her ay aynı şeyleri anlatmaktan da yoruldum. Hiçbir belirti olmadan sonuç alan var mı. 7 gün geçsin bekle diyor uzmana danıştığım zaman da. Ne yapacağımı bilmiyorum