Belki akil hastahanesine doğru sürüklenen genç kiz :((

Seanslari falan cok mu pahali

Okb tedavisinde davranış terapisi başarılıdır ama ilaçlarla birlikte olursa daha çok yarar görürsün canım. Ssrı grubu ilaçlarda kişilik değişikliğine falan sebep olmaz tabiki. Yani biraz daha relax falan olursun öyle anlatayım. Psikiyatri ilaçlarının etkisi kişiden kişiyede çok fark eder bu arada. Senin için en doğru ilaçla beraber terapi görürsen yararlı olacaktır. Kendini sev cici bak :*

İlac tedavisi duygularla basetmeyi engelliyor ruh gibi oluyorsunuz..halbuki terapiyle duyguyla basetmeyi ogrenseniz daha cabuk iyilesirsiniz.....
Bnm ilaclar yuzunden 10 yilim gitti dile kolay...

Seanslari falan cok mu pahali
Ben haftada 100lira vererek 2yil araliksiz gittim..benim durumum cok agirdi..biliyor musun sadece terapi parani oduyebilmek icin calis ve hayata adepteligin icin isin cok onemli olacak ve terapiyle daha kisa surede iyileseceksin...pahaliligina bakma sadece iyi bir doktor bul bilissrl terapi veren iyi bir psikolog ve bundan sonrasini sadece iyilesmek icin harca....terapilerini asla aksatma..

Asla ama asla paraya takilma yararini fazlasiyla goreceksin...arkadaslarin dedigi gibi psikiyatra gider ilac kullanirsanyillarin gider hayatini duyusuz anlamsiz ne oldugunu anlamadan yillarini yakarak yasarsin...oysa ha yat cok guzel...aciyla basetmeyi ogreneceksin kacmak yerine..

Ben diyecegimi dedim gerisi sana kalmis...bu konuyla ilgili bilgisi olmadan ilac kullan psikiyatra git diyenleri gorunce sinirleniyorum...cunku bu hastaligin tedavisi bu degil...onlarin onerdigi hayatini yak ,yillarin duyusuz bosa gecir etrafindaki olaylara tepkisiz ölü yaşa demekle ayni sey....o ilaclarin duzenli kullanildigindaki etkileri bilmiyorsunuz...

Uzatmiyayim onerilerimi yazdimm... Ben bunu bizzat yasadim gordum...gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…