kadın isterse yaparki ben ikna ettiysem yapmayan olmaz bu kadar diorum
![]()
sende herifi iyice mızmız yaptın ha :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadın isterse yaparki ben ikna ettiysem yapmayan olmaz bu kadar diorum
![]()
Daha öncede dedim ya adam bana kırk yıl dokunmasın gel de beni şey et dememartık bunların hepsini önümüzdeki ay yapcam bct kuru yapcam bide ya aslında benim kocanın totosu her zaman kalkmaya müsait
![]()
anam sende ne dayanıklıymışın 40 yıl abuuuuu:52 ben 2 günü çıkaramam ben cilveye geçerim ozman hahahahaha:)
Benim isveye çileye gerek k bakmıyor ki benim adam sirnasiyoana ben çok saldım bu ara bakmıyorum kendime uf[/QUOT
hahaha kendini salmakla olmaz iç dış yıkama yağlama yapmak gerek adamın karşısına tüylü pasaklı çıkma süslen bak azcık kendine
Benim isveye çileye gerek k bakmıyor ki benim adam sirnasiyoana ben çok saldım bu ara bakmıyorum kendime uf[/QUOT
hahaha kendini salmakla olmaz iç dış yıkama yağlama yapmak gerek adamın karşısına tüylü pasaklı çıkma süslen bak azcık kendine
Bi gün kuaför günü yapcam kendimecatlatma iğnesinden sonra kasik ağrım hiç geçmedi hele iki gün hiç kalkmadan yattım bu gün de biraz ağrıyo offfff ins yumurtalarim kiste donusmemistir
Bi gün kuaför günü yapcam kendimecatlatma iğnesinden sonra kasik ağrım hiç geçmedi hele iki gün hiç kalkmadan yattım bu gün de biraz ağrıyo offfff ins yumurtalarim kiste donusmemistir
geçmiş olsun aman iyi olursun umarım bir sen bir eşin birde bebek :) anam kuaförde mi hallediyon sen o işleri:52 ahahaha :)
geçmiş olsun aman iyi olursun umarım bir sen bir eşin birde bebek :) anam kuaförde mi hallediyon sen o işleri:52 ahahaha :)
Cartlatma işi için değil kissss sac baş içinb benim canım pek tatlidır cartlatamiyorum zaten tüylenmem çok of dayanılmaz mahkum bölge için jilet kullanıyorum
çok sağol canım ins bebişim gelmiştir
Cartlatma işi için değil kissss sac baş içinb benim canım pek tatlidır cartlatamiyorum zaten tüylenmem çok of dayanılmaz mahkum bölge için jilet kullanıyorum
çok sağol canım ins bebişim gelmiştir
benim öyle bir sorunum hiç yok dogustan orda tek bir tüy yok benim başımın belasıda yüzümdekiler ve koltuk altımdakiler bacak ve malum olan altın gibi :)
saç baş ihmal etme güzel bir bakım yap bakem:)
benim öyle bir sorunum hiç yok dogustan orda tek bir tüy yok benim başımın belasıda yüzümdekiler ve koltuk altımdakiler bacak ve malum olan altın gibi :)
saç baş ihmal etme güzel bir bakım yap bakem:)
Ohh ne güzel ya hiç olmaması neden çıkmadı ki acaba bende pko olduğu için hormonlar mahvetti beni tuylenme yaptı aman ne yapalim
saçlarım uzun biraz kisalticam çok sıkıldım bide boyamayı düşünüyorum ama bebek ihtimali yüzünden ksv aydır erteliyorum
Ohh ne güzel ya hiç olmaması neden çıkmadı ki acaba bende pko olduğu için hormonlar mahvetti beni tuylenme yaptı aman ne yapalim
saçlarım uzun biraz kisalticam çok sıkıldım bide boyamayı düşünüyorum ama bebek ihtimali yüzünden ksv aydır erteliyorum
he bacım koca için o seviyor uzun saçı :)
tatlım içinden geliyorsa olur ya neden olmasın istiyorsun madem allah nasip etsin sana da ama herşeyden önce kalbimiz temiz olsun nice sözde kapalı olan var içi boş namus kapalılıkla olmaz önce kalpte başlar:)
Orası öyle canım birde artık tesettüru moda amaclı kullanan var bakıyorum mesela başı kapalı toto su kocaman çıkmış dikkat çekiyo ben bayan olduğunun halde dikkatimi çekiyo erkekler malum
agzına saglık başı örtük totosu açık eee ne anladık biz bu işten ya adam gibi yap yada yapma simge olarak ne kullanıyon birkere saç örtük toto açık daha çok tahrik edicidir bence