Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar, size güzel haber getirdim, bu yöntemi üçüncü denememizde bebeğimize kavuştuk, buraya yazmayı unutmuşum heyecandan
eğer eşinizde sizi destekliyorsa bu yöntemi denemenizde fayda var
, bu yöntemi paylaşan bize umut olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler, İnşallah isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olur
![]()
Merhaba cnm tm olarak nasıl kullandin ve işe yaradi öylemi igneyi cikartiyoruz dimi igneyle bi alakasi yok.Merhaba arkadaşlar, size güzel haber getirdim, bu yöntemi üçüncü denememizde bebeğimize kavuştuk, buraya yazmayı unutmuşum heyecandan
eğer eşinizde sizi destekliyorsa bu yöntemi denemenizde fayda var
, bu yöntemi paylaşan bize umut olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler, İnşallah isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olur
![]()
Merhabalar siz bu yontemi denedinizmi acaba bu arada hayirlisi ile bebisinize kavusun insallahSimdi okudum anladım cnm kusura bakma :) allah bagislasin oglunu
Amin insallah canim Allah razi olsun ben esimi ikna ettim bu yontemle degil yani:)Merhabalar siz bu yontemi denedinizmi acaba bu arada hayirlisi ile bebisinize kavusun insallah
Anladim cnm hayirlisi olsun bir avazda kucagina alirsin insallah :)Amin insallah canim Allah razi olsun ben esimi ikna ettim bu yontemle degil yani:)
Amin insallah canim Allah razi olsun sen neden bu yontemle ilgileniyosun istiyosun sanirim bebek :)Anladim cnm hayirlisi olsun bir avazda kucagina alirsin insallah :)
Bebek istiyorum cnm 14 aydir bebek istiyoruzAmin insallah canim Allah razi olsun sen neden bu yontemle ilgileniyosun istiyosun sanirim bebek :)
Anladim canim cok iyi anliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin olur insallah sen Allah tan iste sabret hayirli zamanda gelir insallah meleğinBebek istiyorum cnm 14 aydir bebek istiyoruz
11inci ayimda gebe kaldim ama kalbi atmadi kurtaj oldum .
Skmdi tekrar hamile kalmak istiyorum
Iste bu yontem ile hamile kalan lar oldugunu daha onceden okumustum ama hic denemedim denemek istiyorum
Mrh biliyrm üstünden çok geçmiş ama bebeginiz nasıl sağlıklımiÖncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.
Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.
Bebeği nasil peki sağlıklı mi.bende denedim bu ay bakalim nolcakSperm hız ve sayı düşüklüğü olanlarda etkili bu yöntem..bizim ikimizde de sorun var deniyoruz amaolmuyor ancak bir arkadaşım bu yöntemle hamile kaldı
sağlıklı devam ediyor şimdilik cnmBebeği nasil peki sağlıklı mi.bende denedim bu ay bakalim nolcak
Kesinlikle katılıyorum ben de çok mantıksız buldum. Sonuçta doğal olan dururken ne kadar sağlıklı bir ortam olabilir ki. Ilişki Sonrası belini kaldırsan da aynı olur . Sonuçta hepsi içerde kalmasa da olurKizlar bu bence hic saglikli bir yontem degil.
Erkek bosaldiginda ilk gelen spermler en saglikli olanlardir. Ve saglikli olan spermler yumurtayi daha kolay doller. Hastanede asilama icin bu saglikli spermler ayiklanarak asilama islemi yapilir. Sonlarda gelen spermler ise sagliksiz olanlardir ve dollenme gerceklestirirlerse dusuk veya engelli bebek (Allah korusun) riskini arttirir.
Siz bu siringa yontemiyle saglikli ve sagliksiz spermleri bir araya karistirip belki de sagliksiz spermleri onden yolluyorsunuz.
Ben de bebek icin ugrasanlardanim. Ama bu yontemi mantiksiz buldum.
Doktorun birisine sorulmuş vajinsmus hastann biri bu yolla olur mu diye doktorda olur demiş.ben o yorumlari okuyunca karr verdim yaptim korkmadida degilim.hayırlısı olsunKesinlikle katılıyorum ben de çok mantıksız buldum. Sonuçta doğal olan dururken ne kadar sağlıklı bir ortam olabilir ki. Ilişki Sonrası belini kaldırsan da aynı olur . Sonuçta hepsi içerde kalmasa da olur
Ilk denemesinde mi olmuş peki.benim eşim de sıkıntı amA bakalım sağlıklı hayırlı bi şekilde olur insSağlıklı
sağlıklı devam ediyor şimdilik cnm
Mrh üstünden çok geçmiş ama merak ettim.doğum yaptinismi bebginiz sagliklidur insson birşey daha eşim sıkılır falan filan diyenler oluyor eşinizle herhangıbır duygusal bağ kopuklugu yaşamayın, normal ilişkiye girerek yapabılırsınız yanı al bu bardak bunu sperm doldur getır bana asılama yapıcam demedım ben
açık açık yazıyorum anlasılsın dıye.normal ilişkiye girin yani isterseniz prezervatif kullanın yada geri çekilme yöntemiyle herhangbir temiz bir şeye spermlerini akıtsın ordan siz enjektörle çekin.normal ilişkinizi yaşayın sadece doğrudan size olmayacak okadar.ben böyle yaptım.
D
Doktorun birisine sorulmuş vajinsmus hastann biri bu yolla olur mu diye doktorda olur demiş.ben o yorumlari okuyunca karr verdim yaptim korkmadida degilim.hayırlısı olsun
Aminn ins.bilmiyorum artık öyle bi soru sormuş doktorda yapilabilir demiş baklm hayırlısı h