belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ay bende denicem ama geçen ay 3 şubatta adet oldum bu ay 10 martta bir hafta gecikti yumurtlama günüm ne zaman sizce

Merhaba kızlar bende vajinusmusum ama hamile kalmak istiyorum bu yöntemle hamile kalan var mı lütfen söylesin

Benim yumurtalar çatlamıyo klomen +çatlatma iğnesi+Progestan kullanıyorum normal yolla olan 2008 doğumlu oğlum var iki sene önce kardeşi olsun istedik hemen olur ssndık olmadı yine aynı işaçları kullanmıştım ve şırınga yöntemini uyguladım o ay hamile kaldım şimdi bu ayda yine aynı sekilde çalışmaya devam bakalım 15gün sonra belli olur

Yumurtanin catlamadigi nasil anlasiliyor bilgilendirir misiniz

Şırıngayı yaptıktan sonra eşin bacaklarından tutsun kaldırıp silkelesin çamaşır serer gibi

arkadaslar hamile oldugumu bu sabah idrar testiyle ögrendim ben şoook Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah yarin doktora gidecegim ultrason icin insallah isteyen herkesin basina
Merhaba canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelir inşallah bende düşünüyorum bu yöntemi diğer ay eşim in sperm hareketi az acaba nasıl şırınga kullandın ve nerden temin ettin

Kızlar bu yöntemi arkadaşım da deneyecek nasıl yapılıyor baştan bi anlatır mısınız biz pek anlamadık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X