- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ve bircok kisi ☺Merhaba kızlar bende vajinusmusum ama hamile kalmak istiyorum bu yöntemle hamile kalan var mı lütfen söylesin
Ay poplinnn sanki kendim hamile olmus gibi sevindim yaaa takipteyim seni:)) rabbim banada nasip etsinarkadaslar hamile oldugumu bu sabah idrar testiyle ögrendim ben şoook Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah yarin doktora gidecegim ultrason icin insallah isteyen herkesin basina
cok tesekkur ederim biraz önce hastaneden ciktim bebegimin kesesini gördum hicbir sorun yok insallah darisi hepinizin basinaAy poplinnn sanki kendim hamile olmus gibi sevindim yaaa takipteyim seni:)) rabbim banada nasip etsin
Benim yumurtalar çatlamıyo klomen +çatlatma iğnesi+Progestan kullanıyorum normal yolla olan 2008 doğumlu oğlum var iki sene önce kardeşi olsun istedik hemen olur ssndık olmadı yine aynı işaçları kullanmıştım ve şırınga yöntemini uyguladım o ay hamile kaldım şimdi bu ayda yine aynı sekilde çalışmaya devam bakalım 15gün sonra belli olur
Demekki hasar gormuyor sperm insallah hepimize saglikli evlatlar versin rabbimcok tesekkur ederim biraz önce hastaneden ciktim bebegimin kesesini gördum hicbir sorun yok insallah darisi hepinizin basina
benim doktor arkadaslarim var üniversiteden onlara sordum hicbir sekilde zarar görmez spermler dediler bende ona göre denemistimDemekki hasar gormuyor sperm insallah hepimize saglikli evlatlar versin rabbim
Bnde 12 martta oldum 26 martta başlıyor yumurtlama telefonuna uygulama yükleyip takip edebilirsinBu ay bende denicem ama geçen ay 3 şubatta adet oldum bu ay 10 martta bir hafta gecikti yumurtlama günüm ne zaman sizce
Merhaba canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelir inşallah bende düşünüyorum bu yöntemi diğer ay eşim in sperm hareketi az acaba nasıl şırınga kullandın ve nerden temin ettinarkadaslar hamile oldugumu bu sabah idrar testiyle ögrendim ben şoook Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah yarin doktora gidecegim ultrason icin insallah isteyen herkesin basina
Canım yumurtlama günün ve iki gün öncesiyle iki gün sonrası önemliymiş..iki günde bir tavsiye ediyorlar her gün zararlıymışBenim anlamadığım yumurtlama döneminde hergun nu denicez iki günde bir mi