Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bu ay deneyecem inşallah..
bu ay her yöntemi deniyorum..
ama takıldığım nokta, bunu kendi kendime nasıl yapabilecem:44::44:
siz nasıl yapabildiniz ya.zor olmadı mı![]()
Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı![]()
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.
Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.
İyi fikir dimi benimde kafama yattı :) 9 gün sonra sonucuma baktıgımda olumsuz görürsem deneyecegim tek şey bu olmalı :)
Ama benım tek anlamadıgım nokta çatlama gününü nasıl bilecegimnormalde 22 23 24 ünde kırmızılar başlıyor ?
Allah senden razı olsun çok güzel düşünce ve paylaşım olmuş aşılamam yapıldı sonuç olumsuz olursa deneyecegim hiç ümidim yoktu aşılamadan ama bu yorumu gördüm şimdi uykum bile gelmiyor bir nezle olsa ümitlendim bu yorumdan :) allahım bebişine saglıklı yetişmeler nasip etsin amin..
canım allah sızlerden de razı olsun deneyımımı paylastım ınsallah faydası olurda olur hersey yuce Allahtan bol bol dua et inşallah olur.guzel duaların ıcınde cok tesekkur ettım Rabbım sanada nasıp eder ınsallah ısteyen herkese nasıp olsun..
Aminn herkezin birbirine dualarıyla ihtiyacı var.
Benim kırmızılık günüm tam belli olmuyor yani bi bakmışım 25 inde bi bakmışım 23 ünde başlıyor bu yüzden öatlama gününü tahmin edemiyorum aklıma tek gelen şey acaba doktora çatlama ignesini vurdurduktan sonra başlasam nasıl olur bu yönteme ? Yani çatlama ignesini gece yaptırsam ertesi gün sabahı falan bu teknigi uygulasam ?
bence doktorun tedavısının sonucunu bekle eger olmazsa dene karıstırma bosuna bekle catlama ıgnenı hem yanı bı kesınlıgı yok canım tedavın oncelıklı olsun bu bı altrnatıf.
bence doktorun tedavısının sonucunu bekle eger olmazsa dene karıstırma bosuna bekle catlama ıgnenı hem yanı bı kesınlıgı yok canım tedavın oncelıklı olsun bu bı altrnatıf.
Tabiki canım önce aşılamamın sonucunu bekliyorum şafak 9 :) pek içimde umut olmasada bekliyorum işte allah belki yüzümüzü güldürür ümidi sonrasında 1 2 kez bu teknigi uygularım fakat ben bu teknigi 2 günde bir yapayım mı yoksa 1 kez yapıp bırakayım mı çünkü çatlama aşılaması yapıldıktan sonra yapacagım ?
son birşey daha eşim sıkılır falan filan diyenler oluyor eşinizle herhangıbır duygusal bağ kopuklugu yaşamayın, normal ilişkiye girerek yapabılırsınız yanı al bu bardak bunu sperm doldur getır bana asılama yapıcam demedım ben![]()
açık açık yazıyorum anlasılsın dıye.normal ilişkiye girin yani isterseniz prezervatif kullanın yada geri çekilme yöntemiyle herhangbir temiz bir şeye spermlerini akıtsın ordan siz enjektörle çekin.normal ilişkinizi yaşayın sadece doğrudan size olmayacak okadar.ben böyle yaptım.
Tamam canım şimdi anladım çatlama şeklini taktik yönünü ise bakalım önce bi aşılamanın sonucunu ögreneyim sonrasında artık bakarız nasıl bi şekildemyapacgımıza :)
hadi hayırlısı canım benim dualarım senınle.her gece valla evlat ısteyenlere dua edıyorum bana nasıp ettı Yüce Rabbim duam artık ısteyen kardeslerıme her gece dua ederım evlat hasretı ceken butun din kardeşlerime evlat nasip et diye inşallah nasip olur :)
Allah razı olsun allahım saglıklı dogumlar nasip etsin