belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen canım mesela benim arkadaşım adeti bitti ertesi gün yumurtlaması olmuş ne zaman olacağı belli değil açıkcası ilişki olmadan çocuk nasıl tutacak :) ne bilim fikir güzel ama ilişki yok diyor adetine 3 gün kala yumurtlama olursa nasıl olcak
işte onlar erken yada geç yumurtlama diye geçiyor. adet zamanı yumurtlama bile oluyormuş.nasıl olduğunu anlamadım. benim adet bittikten birkaç gün sonra kahverengi leke geliyor o zaman olduğunu düşünüyorum yumurtanın çatladığını.

ben 4 ay ovulasyon testide yaptım yine tutmadı :KK43:
bende yaptım ovulasyon testide olmadı. diyorum bu ayda hiç test falan yapmayım üzerine düşmemeye çalışayım bakalım ne kadar tutabilirsem kendimi rasgele ilişki olsun :KK73:

bende yaptım ovulasyon testide olmadı. diyorum bu ayda hiç test falan yapmayım üzerine düşmemeye çalışayım bakalım ne kadar tutabilirsem kendimi rasgele ilişki olsun :KK73:
E hiç belirtiniz olmaz mı yumurtlama doneminizde benim akintim çok olur karnım ağrır belim ağrır ateşim yükselir :eek:

E hiç belirtiniz olmaz mı yumurtlama doneminizde benim akintim çok olur karnım ağrır belim ağrır ateşim yükselir :eek:
oluyor canım yazdığın belirtiler. zaten yumurtlamanın en büyük belirtisi şeffaf akıntı. bazen sağ yada sol kasığa ağrı girmesi olabiliyor.ateş yükselmeside belirti.

aynen ya üzerine düşünce bişey çıkmıyor daha çok stres oluyor en iyisi salmak :KK55::KK55:

kızlar benim anlamadığım yumurtanın çatladğını nasıl anlıyoruz

o zaman istersen bi doktora git belki başka problem vardır tedavisi gereken.yada eşinin sperm azlığı falan olabilir. bu yöntemi deneyenler genelde ya eşinde sorun olanlar yada vajinismus olanlar.inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda bebiş verir çok zormuş beklemek.

benimkisi t c den koyu oluyordu o koyuluğu görüyordum ben
bende tam anlamıyorum bu çatlama olaylarını ama seninki tam koyu ise demekki çatladı.eğer olmazsa yumurtlama zamanı doktora gidip vajinadan ultrasonla yumurtaya bakıyor büyüklüğüne çatlayacağı zamanı ona göre de ilişkiye girin diyor. bende bu ay bi denicem olmazsa önümüzdeki aylarda doktora gidicem artık mecburen.

o zaman istersen bi doktora git belki başka problem vardır tedavisi gereken.yada eşinin sperm azlığı falan olabilir. bu yöntemi deneyenler genelde ya eşinde sorun olanlar yada vajinismus olanlar.inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda bebiş verir çok zormuş beklemek.

gittik canım kaç kere gittik eşim iki kere yaptırdı doktor sorun yok diyor bilinemeyen infertelite dedi en sonunda

bende tam anlamıyorum bu çatlama olaylarını ama seninki tam koyu ise demekki çatladı.eğer olmazsa yumurtlama zamanı doktora gidip vajinadan ultrasonla yumurtaya bakıyor büyüklüğüne çatlayacağı zamanı ona göre de ilişkiye girin diyor. bende bu ay bi denicem olmazsa önümüzdeki aylarda doktora gidicem artık mecburen.
gittik canım gittik ama maalesef yine olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X