- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeme dikkat etMaydonoz yedim ama![]()
işte onlar erken yada geç yumurtlama diye geçiyor. adet zamanı yumurtlama bile oluyormuş.nasıl olduğunu anlamadım. benim adet bittikten birkaç gün sonra kahverengi leke geliyor o zaman olduğunu düşünüyorum yumurtanın çatladığını.aynen canım mesela benim arkadaşım adeti bitti ertesi gün yumurtlaması olmuş ne zaman olacağı belli değil açıkcası ilişki olmadan çocuk nasıl tutacak :) ne bilim fikir güzel ama ilişki yok diyor adetine 3 gün kala yumurtlama olursa nasıl olcak
bende yaptım ovulasyon testide olmadı. diyorum bu ayda hiç test falan yapmayım üzerine düşmemeye çalışayım bakalım ne kadar tutabilirsem kendimi rasgele ilişki olsunben 4 ay ovulasyon testide yaptım yine tutmadı![]()
E hiç belirtiniz olmaz mı yumurtlama doneminizde benim akintim çok olur karnım ağrır belim ağrır ateşim yükselirbende yaptım ovulasyon testide olmadı. diyorum bu ayda hiç test falan yapmayım üzerine düşmemeye çalışayım bakalım ne kadar tutabilirsem kendimi rasgele ilişki olsun![]()
oluyor canım yazdığın belirtiler. zaten yumurtlamanın en büyük belirtisi şeffaf akıntı. bazen sağ yada sol kasığa ağrı girmesi olabiliyor.ateş yükselmeside belirti.E hiç belirtiniz olmaz mı yumurtlama doneminizde benim akintim çok olur karnım ağrır belim ağrır ateşim yükselir![]()
bende yaptım ovulasyon testide olmadı. diyorum bu ayda hiç test falan yapmayım üzerine düşmemeye çalışayım bakalım ne kadar tutabilirsem kendimi rasgele ilişki olsun![]()
oluyor canım yazdığın belirtiler. zaten yumurtlamanın en büyük belirtisi şeffaf akıntı. bazen sağ yada sol kasığa ağrı girmesi olabiliyor.ateş yükselmeside belirti.
sen ovulasyon testi yaptığında ikinci çizgiyi gördün mü?aynen ya üzerine düşünce bişey çıkmıyor daha çok stres oluyor en iyisi salmak![]()
sen ovulasyon testi yaptığında ikinci çizgiyi gördün mü?
sizin normal ilişkiye girmede probleminiz var mı vajinismus gibi?oluyor belirti ama nedense tutmuyor
sizin normal ilişkiye girmede probleminiz var mı vajinismus gibi?
bende yaptığımda gördüm ama koyu olmadı çokta silikte değildi ama c deki gibi aynı koyulukta değildi.gördüm
bende yaptığımda gördüm ama koyu olmadı çokta silikte değildi ama c deki gibi aynı koyulukta değildi.
o zaman istersen bi doktora git belki başka problem vardır tedavisi gereken.yada eşinin sperm azlığı falan olabilir. bu yöntemi deneyenler genelde ya eşinde sorun olanlar yada vajinismus olanlar.inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda bebiş verir çok zormuş beklemek.yok canım
bende tam anlamıyorum bu çatlama olaylarını ama seninki tam koyu ise demekki çatladı.eğer olmazsa yumurtlama zamanı doktora gidip vajinadan ultrasonla yumurtaya bakıyor büyüklüğüne çatlayacağı zamanı ona göre de ilişkiye girin diyor. bende bu ay bi denicem olmazsa önümüzdeki aylarda doktora gidicem artık mecburen.benimkisi t c den koyu oluyordu o koyuluğu görüyordum ben
o zaman istersen bi doktora git belki başka problem vardır tedavisi gereken.yada eşinin sperm azlığı falan olabilir. bu yöntemi deneyenler genelde ya eşinde sorun olanlar yada vajinismus olanlar.inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda bebiş verir çok zormuş beklemek.
bende tam anlamıyorum bu çatlama olaylarını ama seninki tam koyu ise demekki çatladı.eğer olmazsa yumurtlama zamanı doktora gidip vajinadan ultrasonla yumurtaya bakıyor büyüklüğüne çatlayacağı zamanı ona göre de ilişkiye girin diyor. bende bu ay bi denicem olmazsa önümüzdeki aylarda doktora gidicem artık mecburen.
gittik canım gittik ama maalesef yine olmadıbende tam anlamıyorum bu çatlama olaylarını ama seninki tam koyu ise demekki çatladı.eğer olmazsa yumurtlama zamanı doktora gidip vajinadan ultrasonla yumurtaya bakıyor büyüklüğüne çatlayacağı zamanı ona göre de ilişkiye girin diyor. bende bu ay bi denicem olmazsa önümüzdeki aylarda doktora gidicem artık mecburen.