- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
Silik çizgi varsa pozitiftir canım.Kızlar test yaptım silik çizgi çıktı anlayamadım galiba negatif resim yükleyemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi varsa pozitiftir canım.Kızlar test yaptım silik çizgi çıktı anlayamadım galiba negatif resim yükleyemedim
tekcizgiyse yoktur ama ikincicizgi silikse vardiirŞimdi tekrar yaptım bu seferde tek çizgi çıktı en iyisi p.tesi kan testi
Sabah yaptım ikinci çizgi silikti.... sonrada yaptım tek çizgi hayırlısı bakalımtekcizgiyse yoktur ama ikincicizgi silikse vardiir
tekcizgiyse yoktur ama ikincicizgiŞimdi tekrar yaptım bu seferde tek çizgi çıktı en iyisi p.tesi kan testi
Pazartesiyi bekleme ya:) cok merak ettik acilden git bakiyorlar neden pazartesi?Sabah yaptım ikinci çizgi silikti.... sonrada yaptım tek çizgi hayırlısı bakalım
canım onu bende okumuştum ama sonra burda birisi tanıdık doktora sormuş oda hiç zarar vermez demiş.bende kararsız kalmıştım bu yüzden.Eşim artık bu yöntemi denemeyelim diyor birşeyler okumuş spermlere zarar veriyormuş