Aynen yaz bana burdan ay inşallahSabah ki en iyi sonuç diyorlar kuzu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaz bana burdan ay inşallahSabah ki en iyi sonuç diyorlar kuzu :)
Folik asit kullandım bende iki hafta sonra bıraktım yararı oldu galiba Allah’ın izniyle:)Aynen yaz bana burdan ay inşallah
Bende başlıcam folik asit e doktor vermişti düşününce kullanırım diye sakladımFolik asit kullandım bende iki hafta sonra bıraktım yararı oldu galiba Allah’ın izniyle:)
Kullan bence de cok yararı var cidden :)Bende başlıcam folik asit e doktor vermişti düşününce kullanırım diye sakladım
Sperm mi daha cok guclendiriyo yumurtaliklari iyilestiriyoO ne yapıyormuş kuzum kemik suyu
1 ay icti valla oldu o ay 5 senedir cocugumuz olmuyoduBunu bana annemde söylemişti
Evet üremeyi arttırıyor kuzuSperm mi daha cok guclendiriyo yumurtaliklari iyilestiriyo
dr a sormadim acikcasi. Rabbim ol derse olurinsallah. kimsenin kucagi bos kslmasin insallah.Doktor a sordun mu böyle bisi var olur mu tutar mı diye inşallah bu ay dene canım benim 2 rekâtta namaz kıl. Ve dileğini dua ni rabbime anlat işte rabbim ol derse olur herşey allahtan
onun ne gibi faydasi oluyor acaba?Benim tavsiyemde kemik suyu bende oyle hamile kaldim 5 sene bekledik 1 ay boyunca hergun kemik suyu icin sarimsakli ama
merhaba insallah hamilesinizdir. sonuc nedir?Sabah ki en iyi sonuç diyorlar kuzu :)
Canim test yaptın miEvet üremeyi arttırıyor kuzu
Maalesef test tek çizgimerhaba insallah hamilesinizdir. sonuc nedir?
Hadi ya bir kaç gün daha bekle bakalım bu aralar mevsim değişikliği yüzünden 2 3 gün geç geliyor ama inşallah gelmez senin bekle bakalımMaalesef test tek çizgi![]()
Benim 5. Günüm bugün daha da yok ama bel ağırdı göğüs agrısı sızısı sivilcelenme ve damarlaşma var gögüsümdeHadi ya bir kaç gün daha bekle bakalım bu aralar mevsim değişikliği yüzünden 2 3 gün geç geliyor ama inşallah gelmez senin bekle bakalım
Aslında en büyük belirtti sağlık ocağına gidip kan tahlili yapsaydın çünkü yumurtlama gününde bu şekilde yaptıysan adet gününde henüz 12 günlük felan olur bebek ve idrar testinde çok zor görünüyor özel hastanede kan tahlili yaptırBenim 5. Günüm bugün daha da yok ama bel ağırdı göğüs agrısı sızısı sivilcelenme ve damarlaşma var gögüsümde
Bak kuzu yumurtalamam benim ayın 15 şiymiş yani bu durumda görünür müAslında en büyük belirtti sağlık ocağına gidip kan tahlili yapsaydın çünkü yumurtlama gününde bu şekilde yaptıysan adet gününde henüz 12 günlük felan olur bebek ve idrar testinde çok zor görünüyor özel hastanede kan tahlili yaptır
Bak kuzu yumurtalamam benim ayın 15 şiymiş yani bu durumda görünür mü
Ama birde şu var ki en son adet tarihi den hesaplanıyor diyorlar o Zamanda 1 aylık 4 günlük cıkıyorAslında en büyük belirtti sağlık ocağına gidip kan tahlili yapsaydın çünkü yumurtlama gününde bu şekilde yaptıysan adet gününde henüz 12 günlük felan olur bebek ve idrar testinde çok zor görünüyor özel hastanede kan tahlili yaptır
Normal gebelik testi markası freelyBak tam 15 inde içine girmişse oluşması felan derken 15 günlüktür ve çok miniktir, 20 günlükken öğrendi benim arkadaşım bide aldigin test erken gebelik söyleyen test degilmiydi kafam ona da takıldı