belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım sen şırınga yöntemiyle kalmıştım dimi hamile aşağıdaki yorumda bu yöntemi denemedim demişsin şırıngada bahsettin sanırım ben şırınga yöntemiyle kaldığını biliyrdm
Yok canim ben bu yontemi hic denemedim. Ben sadece başka bir fikir vermek icin yazmistim buraya muhabbet ordan uzadi. Bulursam mesajımı yine eklerim.

Z Zeyrose
Kizlar benden bir tavsiye. Iliskiden sonra sırt üstü değil yüz üstü yatın. Benmde hep ole oluyordu bacaklarmi nekdr diksem de illaki akiyordu. Bir damlasi bile yeter tabiki olcagi varsa ama yinede ihtimali artirmakta fayda var diye düşünüyorum. Benm oyle yaptigim ay tutmuştu. Hemen döndüm ve bir süre oyle yattım hiç akmadı dışarıya. Denemekten zarar gelmez :KK66:

Yani sperm çıkarken penisten fışkırarak çıkmıyor gibi eşimde. Vajinanın ön kısmından hemen akıyordu.

bu bir rahatsızlıkmı? normalde içindeyken zaten şırıngayla aynı yere gider

zaten spermlerin geçişini kolaylaştırmak için bir sıvı salgılıyor vücut
bence ne kadar derine gittiği ile alakası yok ayaküstü birlikteliklerde dahi gebelik oluşur
çünkü zaten beden buna hazırlanıyor o sıvının görevi spermin rahatça yumurtalıklara ulaşmasını sağlamak
birçok kadın ilişki sonrası spermler vajinadan dökülünce korkuyor ama zaten hepsine ihtiyaç yokki
tek damlanın içinde dahi yüzbinlerce var
bence telaş etmeyin
doğanın bir dengesi var ve çok iyi işliyor

bende sandımki erkekte bir rahatsızlık var telaş etmeyin o varır gideceği yere :)

Kızlar bugün başıma gelen şeyi anlatayım sizlere. Bu ay adet öncesi sancıları yaşamadım. Bugün adete 3 gün vardı. Buda beni epey ümitlendirdi. Erken gebelik testi aldım ve sabah ilk idrarla yaptım. Sonuç ikinci çizgi silik çıktı. Sonra acile gittim kan vermeye. Kanın sonucu 3 saat sonra çıkacaktı. Eve gelirken tekrar bi test aldım aynı testten. Evde yaptım negatif çıktı. Sonra dedim ilki baya silik çıkmıştı belki sabah aç karna sıvı almadan yaptığım için hormonlar onda fazlaydı bunda su içtim baya çay felan kahvalkı ettim ondan çıkmadı diye düşünüp moralimi bozmadım. Sonra kan sonucunu almaya gittim. Dr negatif dedi. Tabi ben ikinci silik çizgiyi görünce epey ümitlenmiştim. Şuan enkaz gibiyim.

Canım aşılama bildiğim kadarıyla adetliyken gidiyorsun alınan spremleri yumurtalıga enjekte ediyorlar acısız bir yöntem bir arkadaşım yaptırdı ağrısı acısı olmadığını çok rahat ve 5 dk lık bir işlem olduğunu söyledi tüp bebek kadar kapsamlı bir olay değil yani önemli olan içinin ferah olmasi öncelikle eşinle konuş bu konuyu birlikte karar verin moral önemli böyle şeylerde biliyorsun eşinle karşılıklı konuş böyle bir fikrinin olduğunu kendisinin ne düşündüğünü sor biz ilk günden beri hep karşılıklı konuşur ve bir sonraki adımımızı ortak kararlaştırırız artısıyla eksisiyle uzun uzun araştırır karara bağlarız bizim için kıymetli bir şey ikimizinde içinin rahat olması inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bu ay hamilelik haberi alırsın da gerek kalmaz aşılamaya.
Yazdıklarıma bakman lazımmmmmm nerelerdesin

Kızlar bugün başıma gelen şeyi anlatayım sizlere. Bu ay adet öncesi sancıları yaşamadım. Bugün adete 3 gün vardı. Buda beni epey ümitlendirdi. Erken gebelik testi aldım ve sabah ilk idrarla yaptım. Sonuç ikinci çizgi silik çıktı. Sonra acile gittim kan vermeye. Kanın sonucu 3 saat sonra çıkacaktı. Eve gelirken tekrar bi test aldım aynı testten. Evde yaptım negatif çıktı. Sonra dedim ilki baya silik çıkmıştı belki sabah aç karna sıvı almadan yaptığım için hormonlar onda fazlaydı bunda su içtim baya çay felan kahvalkı ettim ondan çıkmadı diye düşünüp moralimi bozmadım. Sonra kan sonucunu almaya gittim. Dr negatif dedi. Tabi ben ikinci silik çizgiyi görünce epey ümitlenmiştim. Şuan enkaz gibiyim.

Canım şimdi gördüm gebelik testleri sabah ilk idrarla yapılıyor genelde silik çizgi çıktıysa hemen umudunu kaybetme resmi varsa bir resim at istersen bakalım belkide erken yapmışsındır kimisinde hafta geçmeden hep negatif çıkabiliyor hemen bozma moralini inşallah olucak bir gün

Canım şimdi gördüm gebelik testleri sabah ilk idrarla yapılıyor genelde silik çizgi çıktıysa hemen umudunu kaybetme resmi varsa bir resim at istersen bakalım belkide erken yapmışsındır kimisinde hafta geçmeden hep negatif çıkabiliyor hemen bozma moralini inşallah olucak bir gün
Canım ama kanda negatif ve öğleden sonra yaptığım idrar testide negatif

Eklentiler

• received_262863067581074.webp
    received_262863067581074.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 321
Bide resimde tam çıkmadı ama elimde bakınca eşim ve arkadaşım var dediler

Eklentiler

• 20180128_080134.webp
    20180128_080134.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 381
Bide resimde tam çıkmadı ama elimde bakınca eşim ve arkadaşım var dediler

Canım silik çizgiyi bende gördüm belli oluyor yani iki gün bekle bence sonra tekrar bir test daha yaparsın silik çıkarsa tekrar kan verirsin beta hcg sonucu kaç çıkmış peki şu yüzden sordum komşumun sonucu 20 çıkmıştı doktor negatif demiş göndermiş halbuki 5 ve üstü gebelik var diye biliyorum ben söyledim iki gün sonra tekrar gitti başka bir hastaneye kan verdi hamileydi tabi doktor pozitif demiş bazen doktorlar düşük değerse negatif diyebiliyorlar

Canım silik çizgiyi bende gördüm belli oluyor yani iki gün bekle bence sonra tekrar bir test daha yaparsın silik çıkarsa tekrar kan verirsin beta hcg sonucu kaç çıkmış peki şu yüzden sordum komşumun sonucu 20 çıkmıştı doktor negatif demiş göndermiş halbuki 5 ve üstü gebelik var diye biliyorum ben söyledim iki gün sonra tekrar gitti başka bir hastaneye kan verdi hamileydi tabi doktor pozitif demiş bazen doktorlar düşük değerse negatif diyebiliyorlar
Canım inan bana bi dövmedikleri kaldı, çıkınca ağladım bile. Beta hcg değerimi söylemediler çıktı istedim vermediler. Niye geldin dedi çift çizgi çıktı dedim ama adete iki gün vad dedim. Dediki bütün degerlerine polikliniğe gel yarın bakalım burda bide alttan bakıyoz dedi. Dedim ki ben sadece gebe miyim değil miyim diye öğranmek istiyorum dedim. Beta aldı sadece. Sonuca gittiğimde negatif dadi başka hiç bişey söylemedi

Canım inan bana bi dövmedikleri kaldı, çıkınca ağladım bile. Beta hcg değerimi söylemediler çıktı istedim vermediler. Niye geldin dedi çift çizgi çıktı dedim ama adete iki gün vad dedim. Dediki bütün degerlerine polikliniğe gel yarın bakalım burda bide alttan bakıyoz dedi. Dedim ki ben sadece gebe miyim değil miyim diye öğranmek istiyorum dedim. Beta aldı sadece. Sonuca gittiğimde negatif dadi başka hiç bişey söylemedi

Canım üzme kendini bazen acildekiler böyle davranabiliyorlar yoğunluktan adet gününü bekle için rahat edicekse başka bir hastanede tekrar test yaptır bence bak ne güzel en azından umudun var ki her zaman olsun doktor bizim yüzümüze imkansız normal yollarla dedigi halde her ay umudumu kaybetmemeye çalışıyorum belki bir umut

Canım üzme kendini bazen acildekiler böyle davranabiliyorlar yoğunluktan adet gününü bekle için rahat edicekse başka bir hastanede tekrar test yaptır bence bak ne güzel en azından umudun var ki her zaman olsun doktor bizim yüzümüze imkansız normal yollarla dedigi halde her ay umudumu kaybetmemeye çalışıyorum belki bir umut
Benimde belki test bozuktur çeft çizgi o yüzden çıkmış mıdır

Benimde belki test bozuktur çeft çizgi o yüzden çıkmış mıdır
Oda bir ihtimal tabi ama benim yaptığım testlerden biri de bozuk çıkmıştı ama testte idrar dağılmıştı o kırmızı boyası bozuk testlerde bildiğim kadarıyla idrar ya yayılıyor yada kırmızı mürekkebi dağılıyor falan bence iki gün daha bekle en sağlıklı sonucu o zaman alırsın hem biraz kafan rahatlasın o zamana kadar adet günün gelince bir test daha alıp yaparsın yani nacizene bir fikir ben olsaydım öyle yapardım önemli olan tabiki senin ne istediğin kendini çok yıpratmadan bekle baktın yine mi silik çizgi başka bir hastanede tekrar kan testi verirsin

Oda bir ihtimal tabi ama benim yaptığım testlerden biri de bozuk çıkmıştı ama testte idrar dağılmıştı o kırmızı boyası bozuk testlerde bildiğim kadarıyla idrar ya yayılıyor yada kırmızı mürekkebi dağılıyor falan bence iki gün daha bekle en sağlıklı sonucu o zaman alırsın hem biraz kafan rahatlasın o zamana kadar adet günün gelince bir test daha alıp yaparsın yani nacizene bir fikir ben olsaydım öyle yapardım önemli olan tabiki senin ne istediğin kendini çok yıpratmadan bekle baktın yine mi silik çizgi başka bir hastanede tekrar kan testi verirsin
Dağılmadı canım, ama o kadar silik ki kırmızı durmuyor çizgisi. En iyisi öyle yapmak. Bana çok iyi geliyorsun dediklerini dinleyeceğim

Dağılmadı canım, ama o kadar silik ki kırmızı durmuyor çizgisi. En iyisi öyle yapmak. Bana çok iyi geliyorsun dediklerini dinleyeceğim
Bu enjektor olayiylami gebe kldin canim bnde denicemde pkoluyum yumurtlama gunumu bile hesap edemiom

Canım nacizane tavsiye benimkisi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bebeğin seninledir üzme kendini olmazsa bir sonraki aya kendini üzmeden yine umutla başlarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back