belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim
Saçma bi soru olucak ama eşim boşaldıltan sora içimden çekicem dimi şırıngayla
İçimden alıp karton bardağa koyucam
İçimden çekerken derine doğru mu sokucam şırıngayı
Hayır canım, açık yazıcam kusura bakma. :)
siz normal ilişkinizi yaşayın. Sadece Eşin boşalacağında bir kaba ya da bir bardağa boşalsın, sen de hemen oradan şırıngaya çek. Sonra içine şırıngayı yavaş yavaş sok. Alabildiğin kadar al içine. Sonra da enjekte et, boşalt yani. Çıkarmak için acele etme yavaş yavaş çıkar.

siz normal ilişkinizi yaşayın. Sadece Eşin boşalacağında bir kaba ya da bir bardağa boşalsın, sen de hemen oradan şırıngaya çek. Sonra içine şırıngayı yavaş yavaş sok. Alabildiğin kadar al içine. Sonra da enjekte et, boşalt yani. Çıkarmak için acele etme yavaş yavaş çıkar.
Ayyy ne aptalım yaa
Tövbe tövbe :)))
Şimdi anladım
Akıl yok Kİ...
Ne kusuru :)) sen kusura bakma asıl :)))
Ama varya kesin kızar ki
Öyle şey mi olur der
Nerden buluyorsun böyle şeyleri der
Şırınga içine sokarken nasıl oluyo öyle
Resmen vücuduma bi madde sokuyorum
Nokta nokta dışında :oha:

İğnesini çıkaracaksınız canım. Hiçbir zararı yok. Korkmayın.
Eşiniz desteklemezse; yanınızda durmasın. Gerekirse okut burayı bak kaç kişi bu yöntemle hamile kaldı. :) Hastanede Aşılama işleminde de; eşiniz mecburen bir kaba boşalacak ve daha çok kasılacak. En azından kendi evinizde kendi odanızdasınız. Rahat olun. :)

Eşiniz desteklemezse; yanınızda durmasın. Gerekirse okut burayı bak kaç kişi bu yöntemle hamile kaldı. :) Hastanede Aşılama işleminde de; eşiniz mecburen bir kaba boşalacak ve daha çok kasılacak. En azından kendi evinizde kendi odanızdasınız. Rahat olun. :)
Saol kuzucum deniycem

Ben bu ay denedım dua edın olsun artık şırıngayı rahat sokuyorum zaten çok ınce. Önceden bısey dokunsa kasılıyordum vajınısmusu da Asıcam burada bılıyorum herkesten allah razı olsun. Bana destek olan bı kaç Kısı var burada çok büyük dua edıyorum gerçekten
Yumurtlama yakalamaya çalışıyorum ama testte koyu Cızgı yakalayamıyorum belkı geç döllenme ıse bugün yarın da olabılır bakalım ayın 10undan berı her gün enjekte ettım

Ayy ne kadar tatlısın yaa:)Okurken gülümsedim.Resmen yardım edebilmek için kendini parçalamışsın.Allah yavrunun yolunu açık etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim ya denicem
Allah razı olsun

Canım ben de bu yöntemle ve tabi Allah'ın izniyle hamile kaldım.
Bir nevi aşılama yöntemi bu.
Açık ve basit yazıcam.
Normal ilişkiye girdikten; eşin boşaldıktan sonra; şurıngayla çekeceksin. Hijyenik bir plastik bardağa boşalabilir eşin. Sonra çöpe atarsın zaten. Şırınga inçe olduğu için rahatça içine alabilirsin zaten, kayganlaştırıcı da sürebilirsin. Şırıngayı enjekte edip; çıkarırken kendini kasmadan çıkar ki spermler içinden çok çıkmasın. Sonra bacaklarını toplayıp ya da havaya dikip 10-15 dakika bekleyeceksin. Belinin altına yastıkta koyabilirsin. Bu kadar. Yani bir nevi kendi kendine aşılama yapmış oluyorsun.
Yumurtlama döneminde; bu işlemi 2 güne 1 yapmanı tavsiye ederim.
Sen kac ay denedın cnm kac ayda tutturdun bebegı cnm

kan testi negatıf cıktı.. ama hala adet olmadım. 16.gün bugun.
Canim. Merhaba basi bitkisel biseyler denediysen rahmin kalinlasmis olabilir merak etme olursun bide stres yapma iyice gecikmesin oluruna birak yöntemi öğrendik zaten ne zaman olsa yapariz :) illa bu ay olacak diye bisey yok adetten sonra tekrar baslarsin denemelere :)

Bırakmayın kızlar, olur inşaallah. Umutsuzluğa düşmeyin, bu ay olmazsa önümüzdeki ayı değerlendirin. :) Folik asite başlayın. Eşle beraber; fındık, fıstık, badem, keçi boynuzu tüketin. Yumurtlama takibi yapın.
En önemlisi de stres YOK !!

Bırakmayın kızlar, olur inşaallah. Umutsuzluğa düşmeyin, bu ay olmazsa önümüzdeki ayı değerlendirin. :) Folik asite başlayın. Eşle beraber; fındık, fıstık, badem, keçi boynuzu tüketin. Yumurtlama takibi yapın.
En önemlisi de stres YOK !!
Canimcim ben bu ay tam teşekküllü basliyorum biiznillah.bugun adet oldum gecen aylarda hep sehir disindaydim.bir kez yapabildim oda yumurtlama gunumdemiydi bilmiyorum.jelde aldim bakalim denicem bu ay.dua et lutfen.benimde gelsin minigim:emir_bebek:

Canimcim ben bu ay tam teşekküllü basliyorum biiznillah.bugun adet oldum gecen aylarda hep sehir disindaydim.bir kez yapabildim oda yumurtlama gunumdemiydi bilmiyorum.jelde aldim bakalim denicem bu ay.dua et lutfen.benimde gelsin minigim:emir_bebek:
İnşallah tatlım, hepinize dua ediyorum valla. Ben 4 yıl bekledim nasıl zor çok iyi bilirim.
Adet bitimi başla, 2-3 güne 1 değerlendirin. :) En garantisi bu. Kaçırma ihtimalin olmaz. Ben o ovulasyon testlerine de çok güvenmiyorum.

Bende canım 2 ay yaptım bir kere bile çift çizgi olmadı ki yumurtlamami bilirim genelde doktor takibide yaptık ama testte hoc yakalayamadık. Doktora sordum onlar çok garanti değil demisti
İnşallah tatlım, hepinize dua ediyorum valla. Ben 4 yıl bekledim nasıl zor çok iyi bilirim.
Adet bitimi başla, 2-3 güne 1 değerlendirin. :) En garantisi bu. Kaçırma ihtimalin olmaz. Ben o ovulasyon testlerine de çok güvenmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X