belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[Canım dene yapamazsan KUCUK alırsın :))) ısımız ne zor yarabbim :)))

hemde nasıl zor olan bize oluyor birde eşimi zorluyorum ama benim yerime o nazlanıyor . o kadar macun nereye gıdıyor anlamıyorum devamlı yorgun benım esımyası 39 ondanmıdır acaba ;)

yaş etkiler elbette ama okadar etkiler mi bilemiyorum biraz dişinizi sıkmanızda fayda var

Canım telefondan girince eklenen fotografların hepsini göremiyorum ama google dan baktım mantıklı :)))

işte ben bunu kullandım tesadüfen öylesine denedim gerçi tutacagı varmış faydası olur diye koydum resmini istersen bir dene ama sperm sorunu varsa işe yararmı bilmiyorum dedigim gibi benimkisi hem meraktı hem yapısal sorundan kaynaklı bir çözüm üretmekti uydur buydur oda tuttu:)

canım senın ılacın adı preseed miydi adını ogrenmem lazım

arka sayfalara yazmıştım galiba şuan unuttum gene bulayım yazayım sanada ben bir ara tesadüfen bir şurup almıştım içinde şırınga çıktı onunla yaptım oldu bahsettigin bu mu

canım bu ust tarafta ılaclı sırınga resmı var senınkı ondanmıydı bılmıyorum bırı preseed deyınce senın ılactan zannettım senınkı ıle arasındakı fark nedır bılmıyorumda

canım bu ust tarafta ılaclı sırınga resmı var senınkı ondanmıydı bılmıyorum bırı preseed deyınce senın ılactan zannettım senınkı ıle arasındakı fark nedır bılmıyorumda

evet o resimi ben koydum benimki ondandı özeline bişe yazdım oku istersen

ben ilacın ismini göremedim.yazmanda sakınca var mı?

basettigim ilaç resimdeki ilaç degil onu şırınga örnek olsun diye koydum benim bhsettigim bir şuruptu nezle şurubu ilaçla işiniz yok şırıngayı alabilmek için alacaksınız ilacı at şırıngayı al bulup yazacam şimdi

özeline yazıyorum bak tekrar diyorum ilaçla işin yok şırıngayı alabilmek için ilacı söyledim sakın kullanayım falan deme..!!1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X