belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
duzenlı yapın canım ılıskınızı ozaman kabarcık olmaz ama zaten kabarcık olması kotu bısey degıl bızde de öyle olmustu..düzenlı ılıskı demek saglıklı ve guclu sperm demek.
çok haklısın dr da üstüne basa basa düzenli ilişki dedi ama biz bi düzen tutturamadık eşim dünde şehir dışında çıktı yine gitti düzen yumurtlama günlerim geçti

arkadaşlar ben dün gece bu yöntemi denedim.bir saat kadar yattım.kalkınca aktı.bu normalmi?tamamı olmasada baya aktı.

arkadaşlar ben dün gece bu yöntemi denedim.bir saat kadar yattım.kalkınca aktı.bu normalmi?tamamı olmasada baya aktı.
bende de aktı maalesef:(şırıngayı yaptım bi de eşim bacaklarımdan tutup silkeledi ona rağmen aktı hayırlısı olsun...

SPERM 15 dk sonra sıvılasıyor yanı akması coook normal ılk basta çıkmaması LAZIM genelde ama sonra sıvılasır ve akar

yarım saatten sonra dışarı akanlar zaten artık işe yaramayacak olanlardır..giden çoktan gitmiştir :9:

illa akacaktır gitmesi gereken daha doğru söylemek gerekirse sağlıklı spermler yumurtaya ulaşmıştır inşallah sende kalıp sende yok olma durumu zaten olmaz.zaten amaç ilk başta ilişki esnasında giriş çıkışta yani sperm kaybı olmaması.

bu yöntemle hamiş kalanları önce tbrik ederim. bebişiniz size hayırlı ve sağlıklı bi evlat olarak gelsin inşALLAH. diğer arkadaşlara da ALLAH bebişini kavuştursun inşALLAH. bende deneyeceğim bu yöntemi mutlaka. umarım vesilemiz olur :9: :16:

kizlar bnde bu konuya yeni katildim.bnm reglim yarin bitiyor.bnde enjektor deniyim diyorum.birde silkeletmeyle cok hamile kalan var.

ya enjeksiyonun tümünümü soktunuz içeri..
ben eşimden yardım istedim ama enjeksiyonu içine sokmaya çalıştı canım çok yandı..
yerimde duramadığım içinde püskürttükleride içine girmedi.

çok kızdı bana.bida böyle şeyler deme bana dedii :)
adamın bütün zevkinin içine ettim valla :)

enjeksiyon bize göre değil.silkelemeye devam :)

ben eşimden yardım istedim ama enjeksiyonu içine sokmaya çalıştı canım çok yandı..

ben tümünü sokamadım ama kısmen oldu işte sen eşini enjeksiyon işine karıştırma:)hem canını yanar hemde adamı gerersin yok yere kendin yap canım....

canım sonucta plastık bısey derı gıbı sıvı ıle temas edınce derı gıbı olmaz kı zaten yavas yap ayrıca bence de esını karıstırmasaydın keske gormesın o bunu hanı adamın dogumu gorup ıgrenmesı gıbı bısey olmasın gormesın bence oyle :)) ben kocamın yerınde olsam ve gorsem benımde hevesım kacar :D bu sılkeleme daha da degısık :))))) sana kalmıs tabı Allah nasip etsin de inşallahh vesilesi nasılll olursa olsun canım kardesım nasıp olsun ınsallahhhh Rabbim evlat isteyenlere evlat nasip etsin bu özel ve güzel Kutlu doğum haftasında inşallah bol dua ile....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X