belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konulara bakınırken ilgimi çekti ve okudum. Bu yöntemle hapishanedeki kocasından gebe kalanı okumuştum. Ama bana nedense pek mantıklı gelmedi. Eş zaten yeterince derine boşaltıyor spermleri tek yapmak gereken kalçayı yukarda tutup mümkün olduğunca içerde sperm tutabilmek. Sperrm denilen şey o kadar hızlı ki. Anında kanaldaki yumurtayı bulup dölleyebiliyor zaten. Senin enjektörle ileri püskürtmene gerek yok gibi. Seninki tesadüf olmuş olabilir. Sonuçta ha enjektör ha penis. Aynı görevi görüyor.
Bende katiliyorum sana canim ayni sey degil mi ne farki var

1 1melegimolsun Sardunyayaa Sardunyayaa Vintageseven Vintageseven kızlar tutunamamis ....çok moralim bozuk yazamadım bgun :cry: doktora sordum bu yöntemden midir böle yaptum ben diye onla alakası yok spermler zarar görmez dedi istersen asilamaya yonlendirelim dedi çıktım geldim
Hadiyaaa sen umuttun bana olcak sandim valla :KK42: nedemekse tutunamamak . Demek zarar grmuyor spermler hic durnadan denicez ozmn. Ben suan yumurtlama gunlerindeyim ama normal bitincede deiycem adete kdr ya tutarmi bilmem ama olmazsa nblm bur ay uzun sure ya.:(

1 1melegimolsun Sardunyayaa Sardunyayaa Vintageseven Vintageseven kızlar tutunamamis ....çok moralim bozuk yazamadım bgun :cry: doktora sordum bu yöntemden midir böle yaptum ben diye onla alakası yok spermler zarar görmez dedi istersen asilamaya yonlendirelim dedi çıktım geldim
canım çok üzüldüm. kafaya takmamak elde değilki. sabah gözümüzü açar açmaz onu düşünüyoruz siteye girip yazıları okumaya başlıyoruz. regli oldun mu peki canım? inşallah önümüzdeki ay olur. pes etmicez elbet Rabbimin yazdığı tarih vardır.

Ya tutunamamaya baktim embriyoda annorallik varsa tuutunamAyabilir diyor yani bi etkende buymus tutunamamasinin. Acaba siringadanmi zarar gordu akla hemen bu geliyor:/ gerci zarsr gormez demisler ama.

i
Hadiyaaa sen umuttun bana olcak sandim valla :KK42: nedemekse tutunamamak . Demek zarar grmuyor spermler hic durnadan denicez ozmn. Ben suan yumurtlama gunlerindeyim ama normal bitincede deiycem adete kdr ya tutarmi bilmem ama olmazsa nblm bur ay uzun sure ya.:KK43:
inşallah olur canım. birisinin yazısını okumuştum diğer adetine kadar sürekli yapmış ve hamile kalmış. insanda bi süreden sonra bıkıyor ya ama bebiş için katlanıcaz artık.

Hadiyaaa sen umuttun bana olcak sandim valla :KK42: nedemekse tutunamamak . Demek zarar grmuyor spermler hic durnadan denicez ozmn. Ben suan yumurtlama gunlerindeyim ama normal bitincede deiycem adete kdr ya tutarmi bilmem ama olmazsa nblm bur ay uzun sure ya.:KK43:
Bnde inanamıyorum çift çizgi çıkmıştı bide stresten tutmuyo olabilir dedi bide eşine de bakmamız lazım dedi

canım çok üzüldüm. kafaya takmamak elde değilki. sabah gözümüzü açar açmaz onu düşünüyoruz siteye girip yazıları okumaya başlıyoruz. regli oldun mu peki canım? inşallah önümüzdeki ay olur. pes etmicez elbet Rabbimin yazdığı tarih vardır.
Aynen bi saat akla gelmese ikinci saat elbet akla geliyor ilk ay ilk denememde olması ztn mucize olurdu :) MEVLAM in VArdr bildiği aynen ole

Evet çok uzun süre günler geçmek bilmiyor

Bnde inanamıyorum çift çizgi çıkmıştı bide stresten tutmuyo olabilir dedi bide eşine de bakmamız lazım dedi
bugün 2. kötü haber ya diğer sayfada arkadaşında olmamış. inşallah önümüzdeki ay sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur canlarım. dua edelim bol bol :dua:

i

inşallah olur canım. birisinin yazısını okumuştum diğer adetine kadar sürekli yapmış ve hamile kalmış. insanda bi süreden sonra bıkıyor ya ama bebiş için katlanıcaz artık.
Yani bebek için vajiyle mücadele eden insanlarız biz her yolu deneriz :eek::KK49:yaparız herşeyi inş .:dua:..hı yok daha adette tık yok :KK12:

Yaptiramadim tabiki de kalsın kalsın dedim :KK14: :KK48:
hormon testi yaptırmışmıydın hiç canım? ben bu ay yaptırmayı düşünüyorum. regli olacağım zamana doktor randevusu aldım hormon testi yaptıracağım. birde kist varmı yokmu onada baktırmak lazımmış ondada alttan muayene oluyormuş. isterseniz kızlar onlarıda yaptırın.engel birşey varsa en azından tedaviye başlarsınız.

hormon testi yaptırmışmıydın hiç canım? ben bu ay yaptırmayı düşünüyorum. regli olacağım zamana doktor randevusu aldım hormon testi yaptıracağım. birde kist varmı yokmu onada baktırmak lazımmış ondada alttan muayene oluyormuş. isterseniz kızlar onlarıda yaptırın.engel birşey varsa en azından tedaviye başlarsınız.
Hormon testi sürekli yaptiriyorm bi sorun çıkmadı hiç kist içinde alttan bakılmadı hiç bana ultrasonla bakildi kist var ama normal zararsız adet olunca dağılır dedi öle yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X