belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bunu bende denemek istiyorum başarılı olanınız varmı eczaneden ne boyutta aldınız şırıngayı siz ? Ne zamanla rnasıl kullanıyorsunuz ?

kızlar ne durumdasınız? sonuç alan var mı? beklemedemisiniz? sayfa çok sessiz kalmış

Ben beklemedeyim 1 1melegimolsun kasiklarma bisi batiyor bide temizlik var evde yorgunluktanmi neden bilinmeZ . Asliinda cokta basarili calismalarim olmadi ama bekliycez.:)

Test yaptim yok :/ belki daha erken ama nebilm yaptim valla. Ozmn calismalara devam offf offf. Nasil tutarki :/

Insallah ya :( sanki hep olumsuz olcak gibi nblm ciftcizgiyi gorucemmi acaba bigun:dua: buayda ovulasyon testiyle deniyim bak blki ise yarar .
evet canım adet başlangıcı. insan heyecanlanıyor hemen öğrenmek istiyor. neyse bekleyelim bakalım inşallah pozitif olur :dua:

İyi akşamlar kızlar, bende cuma günü adet oldum. 22 günde adet oldum, bu hesaba göre şırınga denemelerini boşa denemişim. Ben eenemeye başladığımda çoktan yumurtAm çatlamış olmalı. Kısmet bu aya inşallah, daha erken başlayacam çalışmalara belki bu defa tutturabilirim.

Mrb kızlar ben de vajinusmusum şırınga yöntemini denemeye çalışıyorum. Bi kaç denemede tam beceremedim dışarı çıktı falan bu akşam da deneyeceğim hayırlısı bakalım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X