- 28 Haziran 2016
- 361
- 166
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deneme iltihap kaparsn ben 4 ay denedim hiç bişey olmadıKızlar ben bu ay deniycem bu yöntemi tavsiyesi olan varmı
Kim hamile kaldı canım püf noktaları paylaşırsa sevinirim . Ben de denedim geçen ay tutmadı pazartesi belli olacak bakalımDeneyip hamile kalanlar var kızlar ben umutsuzdum ama artık umutluyum arkadaşımız çok iyi bi örnek umut oldu bize koşun siringalarae
Gözün aydın canım darısı başımızaKızlar daha öncesinde deniyordum ama şırıngayı tam sokamıyordum bu iki aydır tam girdi şırınga ve birden sıkıyordum yumurtlama günlerimde denedim bacaklarımı havaya kaldırdım ikinci ayımda tuttu
I sorun bizdede var bosalamama :/ ve denemeye calisiorm bu siringa olayini buseferde sperm az gelior deli olcamben de bu yöntemi denemek istiyorum bir doktor da önerdi bana bunu acaba kalma şansım ne eşim de geç boşalma sorunu var hatta bazen boşalamıyor ama doktor bardağa boşalsın dedi hala denemedim,bugün adetin ilk gününden itibaren 10. günüm bu hafta sanırım denesem iyi olacak ama çok umutsuzum ve anne olmak istiyorum dilerim allah isteyen herkse nasip etsin
Hayirli olsunnn. Cok afedersiniz ama bosalma miktarida onemlimi cok az oluyir bizim de kafam karisiyor bikac damlada disari cikiyor sikinca ee iceride bi damlami gidecekte tutacak:/Kızlar daha oncede defalarca yazmıstım uc yıllık evlıyım ve vajıyım sırınga yontemı nı denedım bıyandan da vajıyı yenmek uzereydım kiii hamile kaldım evet sırıngayla hamıle kalfım suan altı haftalıgız ve ıkı gun oldu ogrenelo:) ümidinizi yıtırmeyın
Bende çok olmasını bekliyordum ama normali oleymis CNm doktora sordum çok az oluyor diye az dediginde milyon kadar sperm var dediHayirli olsunnn. Cok afedersiniz ama bosalma miktarida onemlimi cok az oluyir bizim de kafam karisiyor bikac damlada disari cikiyor sikinca ee iceride bi damlami gidecekte tutacak:/
Canım peki bu yöntemle hamile kalmış mıydın ??tebrik ederim sttd... gebeliğin hayırlı olsun, bence bu mütiş bir bilgi,neden olmasın ki,