belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerci aylar oncesi baktrmistik dr az olmus ama bu bile iyi dedi ama nebileyim bi damla bisidem neolcak gibi geliot bide disari cikiyor icerinsikinca Allah bilir artik
Neden dışarı çıkıyor kı şırıngayi iyice sokmuyor musun belin yüksekte tutunca akmaması lazım bende ilk zamanlar vajili olduğum için tam şırıngayi sokamiyordum o zmn dışarı akıyordu ... Dediğin gibi azsa eğer hiç akitmamaya çalış

Neden dışarı çıkıyor kı şırıngayi iyice sokmuyor musun belin yüksekte tutunca akmaması lazım bende ilk zamanlar vajili olduğum için tam şırıngayi sokamiyordum o zmn dışarı akıyordu ... Dediğin gibi azsa eğer hiç akitmamaya çalış
Blmiyorumki sanirim tam itemiyorum biraz kaliyir disarda deniyim madem birazdaha ileri dogru

Kadin kendine yapmiyo erkek regin aldigi bi kadina yapmaya calisiyo kadinin durdugu bel bacak sekli icin isterseniz bakabilirsiniz

Mrb kızlar ben de vajinusmusum 3 yıllık evliyim egzersizde 2 parmağı çalışıyordum bi yandan da şırınga deniyordum 3. Denemede bu şekilde hamile kaldım :) ben ince ve uzun olduğu için eczaneden inüsilin şırıngası aldım yumurtlama günlerimi hesaplayarak kalçam yukarıdayken hızlıca sıktım 2 dk da eşim bacaklarımı havada tuttu ve oldu :)

Mrb kızlar ben de vajinusmusum 3 yıllık evliyim egzersizde 2 parmağı çalışıyordum bi yandan da şırınga deniyordum 3. Denemede bu şekilde hamile kaldım :) ben ince ve uzun olduğu için eczaneden inüsilin şırıngası aldım yumurtlama günlerimi hesaplayarak kalçam yukarıdayken hızlıca sıktım 2 dk da eşim bacaklarımı havada tuttu ve oldu :)
canım çok sevindim rabbim kucağına Almatı'da nasip etsin

benim eşimde de boşalamama sorunu var ya çok geç boşalıyor bazen de boşalamıyor:( ben sperme hiç maruz kalamıyordum ki hamile kalayım,bu yöntemi deneyecem inş tutar :(

benim eşimde de boşalamama sorunu var ya çok geç boşalıyor bazen de boşalamıyor:KK43: ben sperme hiç maruz kalamıyordum ki hamile kalayım,bu yöntemi deneyecem inş tutar :KK43:
Canım elinde varikosel mi var bu ciddi bi sorun doktora gittiniz mi?

Aynı sorun bizde de oluştu ya geç boşalıyor yada hiç ... O değil biz perişan oluyoruz bende sigaradan diye düşünüyorum

Aynı sorun bizde de oluştu ya geç boşalıyor yada hiç ... O değil biz perişan oluyoruz bende sigaradan diye düşünüyorum
Bune ya hic bulamiyordum biz gibi olan tek bizmiyiz diyordum ama cokmus.. napicazki tedavisi yok bunun bi bulan olsa keske bizim daha bir kere bike olmadi iliskide 3 yillik evliyiz bu nedenle cnsl hayatimiz tongir migir napsin adam olmayinca Allahtan baska turlu oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X