sanırım bir cogumuz bu durumu yasamış..
bende onlardan biriyim..
aklının bile alamiyacagi tehtidler,dayak,kafama silah dayanması,boğazımı sikarak öldürme girişimi,aileme hakkımda ileri geri konuşma(babam ve abimde dahil olmak üzere)korkudan yurtdışına okumaya gidemedim,2 seneye yakın eve kapandım,arkadaslarım olmadı,soyutlarım kendimi herseyden..bu tarz bir hayat yasadım lisede ve bu hayat 3 sene sürdü maalesef..
ha noldu??nasıl kurtuldun diceksin..
baskasını buldu :)))
bak bu tarz bir pislikten ben 3 yıl çektim..bunları seni korkutmak için değil gözünü acmak için söylüyorum..çünkü salak gibi hiç bir şey yapmadım..halbuki gidip şikayet etseydim suan hapiste bile olabilirdi..ama salak gibi yapmadım..bekledim bekledim bekledim..olan benim 3 seneme,hemde en güzel 3 seneme oldu..ah suan ki kafam olucak..havlayan köpek ısırmaz der şikayet ederdim..bakalım 50metre yakınıma yaklasabiliyormuydu pislik..
sen onun oyuncağı degilsin!!!ateş olsa cumruk kadar yer yakar be!!!erkek olsa böyle yapmaz!!!sahipsiz sandı seni herhalde!!!pabuç bırakma!!sakın!!polise git bir bir anlat!!ailen den mı korkuyorsun duymasınlar mı istiyorsun onu da söyle polise..seni görüyor sus pus üstüne geldikçe geliyor tabii..
bunları yaşayan tek sen degilsin..o yüzden eminim polise gitsen sana yardımcı olurlar...dag bası değil burası!!!
bak ben yaptım sen yapma..ben yine sansliydim ki gitti birini buldu peşimi bıraktı..ya bırakmasaydı..aah aah suan ki aklım olsa ben ona asla pabuç birakmazdim..asla...
mesajlarını fln sakın silme delil onlar..hemen git anlat polise şikayetçi ol..aileni de durumunuda anlat..
dag bası değil burası!!!korkma sakın!!!havlayan köpek ısırmaz!!!