belki önemsiz ama üzüyo beni

IstanbulDream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
242
17
98
İstanbul
ben yurt disinda yasiyorum sevgilim istanbulda ve temmuzda beni istemeye gelcekler.. istanbulda evimiz yok malesef biz gittigimizde anneannemde kaliriz.. anne tarafim hep istanbulda.. gecen seneye kadar hic bi sorunum yoktu teyzelerimle ama suan o tarafla hic konusmuyorum.. sorun asilmicak gibi degil ama görüsmek istemiyorum onlarla.. e böylede olunca kalcak yerim olmuyo istanbulda. yani istemeyede gelemicekler :( napmam lazim bilmiyorummmm kimseye yük olmak istemiyorum keske kendi evimiz olsaydi da hic karistirmasaydik akrabalari..

Ailenle birlikte geleceksin değil mi İstanbul'a
Seni senden istemeycek değil mi anlayamadım orayı tam
Anneannenlerde istesinler
Onla da mı görüşmüyosun ?

Ailenle birlikte geleceksin değil mi İstanbul'a
Seni senden istemeycek değil mi anlayamadım orayı tam
Anneannenlerde istesinler
Onla da mı görüşmüyosun ?

anlatamamisim demek ki :D ben annemle istanbula anneanneme gitcem onda kaliyoruz biz evimiz olmadigi icin..

ama ben anneanneme gitmek istemiyorum :) özel sebeplerden dolayi akrabalarla görüsmek istemiyorum..

böyle oluncada kalcak yerim olmuyo istanbulda :) dgl mi ?

kız baba evınden ıstenır ,komsu sulale evınden degıl !

bı zahmet sevgılınız yasadıgını yere gelsın!

sız degıl o cozum bulsun !

Son düzenleme:
Bencede istemeye yurtdışına erkek arkadaşın ve annesi gelebilir
İmkanları varsa anne ve babası hatta
Neden böyle bir karar aldınız ?

onuda cok düsündü ailesini yollamak istedi buraya ama oda kolay olmuyoo :( vize gerekiyo baya islemler fln akrabasi olmasi lazim burda ona davetiye yollicak vize cikartmak icin oda yok malesef..

onuda cok düsündü ailesini yollamak istedi buraya ama oda kolay olmuyoo :( vize gerekiyo baya islemler fln akrabasi olmasi lazim burda ona davetiye yollicak vize cikartmak icin oda yok malesef..

Ben bunları akıl edemedim tabi bi an (:
Olsun ne olur ki anneannende istesinler işte
Maksat ilişkinizin bir adı olsun değil mi
İmkanlar neye el veriyorsa onu yapın
Gidecek başka yeriniz yoksa başka çarenizde kalmıyo malesef

Bu kadar sert konusmaya gerek yokki eger arkadasin svgilisinin ailesi yasadigi yere gelebilse suan arkadas konuyu acmazdi...

Konuya donuyum,memlekette hicmi bi yakininiz yok ? Yada sizin Ev Alma imkaniniz??

yurtdışı için işlemleri bilmiyorum o konu hakkında yorum yapamıyorum ama gerçekten zorsa anneannenin evinde isteyebilir o çok sorun değil bana göre

mecbur anneannenin evine gideceksiniz gibi gözüküyor

başlıkta önemsiz ama üzüyor beni demissin ama istemeye gelmeyecekler diyorsun bunun nesi önemsiz :37:

Vize almak kolay olsa bu arkadasta herhalde buraya konu acmazdi hem zaten bekar erkege kolay kolay kimse vermez

Sevgili konu sahibi bence gururundan vazgecip anneannenin evinde isteme töreni olucak

ya da babanin memleketi her neresi ise oraya gidip erkek ailesinide oraya davet ediceksiniz

vize cikmadigina göre demek ki denediniz baska isimle davetiye isini

cok ciddi seyler mi yasadiniz akrabalarinizla ?

Son düzenleme:
Bu kadar sert konusmaya gerek yokki eger arkadasin svgilisinin ailesi yasadigi yere gelebilse suan arkadas konuyu acmazdi...

Konuya donuyum,memlekette hicmi bi yakininiz yok ? Yada sizin Ev Alma imkaniniz??

ev alma imkanimiz yok malesef :/ .. en yakinim teyzlerim anneannem iste :/ baba tarafimi hic katmiyorum ilgilenmiyolar cunku

Back
X