• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belki önemsiz ama üzüyo beni

yurtdışı için işlemleri bilmiyorum o konu hakkında yorum yapamıyorum ama gerçekten zorsa anneannenin evinde isteyebilir o çok sorun değil bana göre

mecbur anneannenin evine gideceksiniz gibi gözüküyor

başlıkta önemsiz ama üzüyor beni demissin ama istemeye gelmeyecekler diyorsun bunun nesi önemsiz :37:

bazilari kücümseyebilir bu sorunu ama hani görüsmek istemedigin insanla (akrabalari kastediyorum) zorlada olsa icinden görüsmek gelmez ya anlatabiliyomuyum ben öyle bi durumdayim simdi birak onlara tatile gitmeyi bide üstüne üstlük onlarin evinde sözüm olcak..

kimseye yük olmak istemiyorum..

bazilari kücümseyebilir bu sorunu ama hani görüsmek istemedigin insanla (akrabalari kastediyorum) zorlada olsa icinden görüsmek gelmez ya anlatabiliyomuyum ben öyle bi durumdayim simdi birak onlara tatile gitmeyi bide üstüne üstlük onlarin evinde sözüm olcak..

kimseye yük olmak istemiyorum..

haklı olabilirsin ama yapacak birşey yok diyorsun istemeye mi gelmeyecekler o zaman yada cafe de mi isteme söz olacak

erkek evinde de olmaz ee o zaman

seçeneğin olsa tamam diyeceğim ama yok

Vize almak kolay olsa bu arkadasta herhalde buraya konu acmazdi hem zaten bekar erkege kolay kolay kimse vermez

Sevgili konu sahibi bence gururundan vazgecip anneannenin evinde isteme töreni olucak

ya da babanin memleketi her neresi ise oraya gidip erkek ailesinide oraya davet ediceksiniz

vize cikmadigina göre demek ki denediniz baska isimle davetiye isini

cok ciddi seyler mi yasadiniz akrabalarinizla ?

babam hic ilgilenmiyo zatenn.. baska isimle denemedik öyle olur mu bilmiyorum hic duymadim :S

Back
X