Belkı sız yardımcı olabılırsınız.

kurinasdf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
190
39
98
Kendinde söylemissin canim sorunun beyninle onu susturmayi bilmelisin herseyin en kötüsünü degil iyilerini de düsünmeye zorla beynini yoksa bu ömür böyle gecmez daha 2 ayda bebek olmayacak diye karalar baglama herseyin hayrlisi bi vakti zamani vardir elbet.

Son düzenleme:

Kendinde söylemissin canim sorunun beyninle onu susturmayi bilmelisin herseyin en kötüsünü degil iyilerini de düsünmeye zorla beynini yoksa bu ömür böyle gecmez daha 2 ayda bebek olmayacak diye karalar baglama herseyin hayrlisi bi vakti zamani vardir elbet.

Birincisi 4. ay zaten çok kısa bir süre evliliğin rayına oturması için.
2.Tedaviniz bittikten sonra çocuk düşünseniz.Sonuçta siz mutlu olursanız eşiniz,çocuğunuz ve çevreniz mutlu olur.
Annelik çok zor.Siz bu durumdayken daha da zor olur.

kendini niye suçluyorsun dua et bol bol böyle şeyler düşündükçe daha çok yıpranırsın. kendine yazık edersin yapma

bu durumdayken cocuk sahıbı olmayın. önce kendinizi toparlayın. hamıle kalınca da sureklı en kotusünu dusunursenız bebegınız de etkılenır. önce piskolojinizi düzeltmeye çalışın. aslında sorunun sızde oldugunun da farkındasınız bu bıle bı adım. kafanızı pozitif seylerle mesgul etmeye calısın . inşALLAH düzelirve yuvanız da mutlulugu yakalarsınız.

bak demişsnz belki siz yardımcı olursunuz ben ne zamn daralsm bunalsm kötü şeyler düşünsem hemn kalkar abdest alıp iki rekaat namaz kılırm tespih çekerim " KALPLER YANLIZCA ALLAH'I ZİKREDEREK MUTMAİN OLUR." sende öyle yap abdest al allahı an allahın en gzüel sıfaatlarıyla an mesela YA HALİM çek oda kalpleri yumuşatır halim selim eder sana önerebileceğim bunlar canm allah yardımcın olsn böyle hayat geçmez anne olursn daha daralırsn yok bebeğime şu olcak yok boğulck yok ölücek yok yanacak bi sürü vesvese çok kötü bnde öyledm şimdi tedavimi buldm takıntı ve vesvese hastalığmn 5/1 kaldı allah sanada şifasini verir inşallh canm

Aro arastırcam ınternetten bambaska bı sey benım kı arkadasım vardı evlenmıyo bı turlu ona ben evlenır cocık dogururum sen daha evlenemessın dedım benden sonra hemen evlendı sımdıde hamıle acaba ben fesatlık mı yaptımda benım bebegım olmuyo dıyorum.Oyle dedım dıye hıc olmassa dıye dusunup yıne aglıyorum.

Allah herkesi bir amaç için dünyaya gönderdi. Hiç kimse bosyere doğmadi. Herkesin bir misyonu var. Düşün senden 1 tane daha var mı. ..ne kadar özgün ve değerli olduğunu düşün.
Senin sifatin zaten var...insansın...kulsun. ..kadinsin...sevdiğin adamın eşisin...çok değerli ve bir tanesin.

onunla bi ilgisi yokdur canm olurmu öyle şey sana bir tavsiye bak peygamber efendimiz ne demiş " KENDİNiZDEN KÖTÜLERİ DÜŞÜNÜN Kİ MUTLU OLASINIZ" sende öyle yap hiç çocuğu olamayanları dr ların kısırsn asla çocuğn hiç birşekilde olamayacak dediği insanlar onlarn terinde olsaydn yada hiç evlenemeyn ler yada kocaları aldatan döven alkol alan eve ekmek getirmeyn insanlar veyahut annesini kaybeden babasında ağır dermansz hastalık olanlar veya ailesi olmayan ailesini erken yaşta kaybedip yurtda yetişenler YA Bizde onlarn halinde olsaydk! bunları düşün allaha şükür et ve dua et o kıza öyle dedim diyemi bnm olmuyo diyosn daha erken olduğunu ve bir gün bebeğin olacağını beynine inandr ve sürekli bişeylerle uğraş boş oturp düşünmek sağlam adamı hasta eder hele vesveseli takıntılı hayata hep negatif bakan insanı bitirr inan ki

merhaba tatlım benim bir kuzenim var herşeyin en kötüsünü düşünür yapma öncelikle şununla başlamalısın eşin için değil kendin için anladığım kadarıyla sen kendine küsmüssün çünkü daha iyi olabilmek için neden amaç arıyosun çocuk gibi yapma çocuk uykusuz geceler vucudunda fiziksel değişiklikler hamilelik piskolojisi seni daha beter yapıcak ve anneliğe hazır olmadan anne olmak çocuğuna yapıcagın en büyük kötülük ben bi anneyim o yüzden bunları tecrübe edindiğim için sölüyorum hem ne demek arkadaşim yok burda hepimiz arkadaşız pozitif düşün bence gercekten eşini mutlu etmek içinde sakın çocuk düşünme sen zaten sen olarak yeterlisin bunu unutma olurmu her insan değerlidir ve yeterlidir sadece kime göre neye göre bu önemli hepimizin eksileri var yapma kendine bunu öncellikle aktif ol hobiler bul kitap oku mesela ben çok seviyorum ve okurken bütün olumsuzluklardan uzaklasıp hayal dünyamda geziniyorum kişisel gelişim kitapları oku kendini farket ne istiyosun bunu düşün mutlu olmayı öğrenmelisin gülümse herşeyden önce inan bir kadının en güzel makyajıdır gülümsemek ayrıca ne demek bana rağmen benimle evlendi demekki o sende senin göremediğin veya farkında olmadığın yönlerini gördü sevildiğini bil kendini sev olurmu GÜLÜMSE

once yasadiklarinin , dusunduklerinin farkinda oldugun icin hasta oldugunu dusunmuyorum, sorunlu olan kisi bunun farkinda olmayanlardir.Benimde 2 sene cocugum olmadi sonrasinda dusuk yaptim suan 2 ufak cocugum var ve hayatim cok kisitlandi ama yinede yilmiyorum evlat bi kadin icin guc tur bence ve ne kadar evladin varsa onlara bakip buyutmek icin dahada guclu olmak zorundadir bi anne.Senin sorununa gelecek olursak biraz maneviyatini guclendirmelisin biz ne yaparsak ne dusunursek nekadar korkarsak korkalim Allah'in dedigi olur,Basimiza kotu bi durum gelsede ondan bi ders cikarabiliriz ,kayiplarimizda kazandiklarimizi farkedebiliriz biraz bakis acini degistirmen herseyi cozebilir..

Kötü bir çocukluk geçirmissin.
ya da sorunlu anne baba..
ya da ezmişler seni.. dinlememişler..
ya da evde şiddet gördün sana karşı olmasa bile baban annene falan..
yani çocukluğunda kesinlikle anormal bir şeyler var.

Cocuk dusunmek icin cok kisa bir evlilik suresi degil mi? Cocugu sadece esinizle mutlu olmak icin yapmayin. Once bir bunu yenin direkt sonuca odaklanirsaniz bunu yenemezsiniz.

Hic kan degerlerine baktinmi canim? kansizlikla böyle yapiyor insani?

bende oncelerden korkaktim kirilgandim herseyi kafaya takar kendimi ve etrafimi uzup yipratirdim yengec burcuyum duygusalim :)) ama simdi celik gibi gucluyum hic kimse yikamaz beni bu zamana kadar yasadiklarim dususlerim yaralanmalarim bana tecrube olarak geri dondu yani biraz piştik ama yolun yarisinada geldik :) hayat boyle bisey

katılıyorm size sanki yaşadığı kötü anılar hayla beyninde atamıyor küçük de olsa yaşadığı bir travma var ve onu unytamıyor hep negatif düşünüp korkuyor hep kötü şeyler olucakmş gibi

Ahanda surya yaziyorum.
Tam su an cocugun olsaydi derdinki:"kizlar ben dayanamiyorum cocuk, evlilik, hersey uzerime geliyor, uyku uyuyamiyorum kendime zaman ayiramiyorum.".
Neden?
Cunku beynini gercektende negatife yonlendiriyosun.
Yani cocugunuz olmasi seni kurtarmaz.
Hep negatif hep negatif.
O olmasa baska biseye kafa takiyosun.
Sabah kalkip " acaba bgun neye uzulsemde kendimi paralasam " diyemi basliyosun gune?

Su an oldugun hayatinin tadini cikarsana bi seferde ya?
Daha yeni evlenmissinz cocugunuz elbette olur gunu gelince.
Gez toz kocanla, cocuksuzlugun tadini cikar.

Annem hayatı boyunca depresyondaydı hala oyle belkide ondandır.

Haklısınız.Ama yonlenıyo dusuncelerım bı yere hastalıklı bı ruh herkesı hamıle goruyorum.Turkıyede ıyı psıkologlar ıyı ucretler ıstıyolar onlarada madden yetısemedım dıgerlerıde ılac yazıp yolluyolar.Belkı burda tekrsr sansımıxı deneyenılırım psıkolog ıcın

Hayatı kacırmaktan da korkuyorum boyle boyle daha yenı 21 oldum bu ay her seyı toparlasam dıyorum kursa gıtsem okula devam etsem.Guclu bı kadın olsam ozenıyorum hep ayakta duran kadınlara ama sonra fos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…