- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi umutluhatun
-
- #1.661
tabiki ne durumda oldugunu bilemem bu yuzden ozur dilerim seni kirdiysam ama sayini alip ben heekese su kadar okudim yazip cevrene bile dagitilabilir ben oyle dusinuyorum neyse iki kisi kalmis zaten kalp kirmaya degmez ben karismiyorum arkadaslar duas8 okunanlar sayip ilgilensinler bilgisayarada giremiyorum zaten kalan arkadaslara ustume duseni okur baska birseyede yorum yapmamda karismam da olur biter.Gunaydin..@melegim66 insanlarin hallerini durumlarini yasadiklarini bilmeden su sekilde yorum yapilmasindan nefret ediyorum..yok boyle bir dua grubuna girmeyin bilmem ne sen insanlar ne yasiyor biliyormusun da bu sekilde fikir yurutuyosun oldukmu kaldikmi ne haldeyiz biliyormusun da sayenizde diyorsun.. ben sahsim adina cok zor gunler yasiyorum cok yanlis buluyorum bu durumu. 2 3 haftadir siteye dogru durust yeni girebildim biterebildilermi acaba bi bakayim dedim en son yoruma baktm cok uzuldum acikcasi biraz dusunerek yorum yapin arkadaslar on yargili olmaktan kurtulun artik.. dua bitmediyse keyfimizden siteye girmemezlik yapmiyoruz..bana okuyan okumayan herkese hakkimi helal ediyorum..bana okuyan arkadaslardan da Allah razi olsun Haklarini helal etsinler.. Allah hepimize sabir versin Rabbim en yakin zamanda bebek haberlerimizi almayi nasip etsin arkadaslar hoscakalin
Allah kabul etsin ins..kizlar benim hesaplamama gore duam bitti sukur, yeni arkadasimiza baslayabiliriz artik
Tmm canım @melegim66 ben seni anlıyorum aynısşekilde bnde uzuldum arkadaşın duası zamanında bitmediği iiçin okuyamayanlardan tek ricamiz durumunu bildirmesi yoksa kimsenin ne durumda ne yyaşadığını bilemeyiz allah herkesin yyardımcısı olsun kimse kkırılmadan bitirelim duamizi yoksa ne aanlamı kkalir...
Sıra bana mı geldi yaşasın :)) İsmim iclal arkadaşlar şimdiden Allah razı olsun herkesten
Canım @melegim66 450 okudum sayın benim adıma yazın demişti.1umutluhatun
2yarimkalbim
3 P pinkstars
4isilll1
5 @nil-su
6 M melek1212
7 @melegim66
8 C Cnsrhn1907
9 B Berra6868
10 6 6hzrn
11 B burcum-26
Arkadaşlar 6 6hzrn arkadaşımız için okuyoruz ismi iclal arkadaşlar kişi başı 404 düşüyor okuyamayanlar durumunu bildirirlerse ona gore eksiklerini paylasiriz allah kabul etsin şimdiden
Tamam canım sağol:)Aa evet unutmusum canım bn onu ama okuyan olunca listeye eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?