BELKİ SİZLERİN DUASIYLA GELİR BEBEĞİM / 4444 TEFRİCİYE (İSTEYENE OKUNUR)

B Berra6868 cnm sayin 3853 olmus geriye 591 kaliyor. 91 i ben okurum . 500 kaldi. listeden sadece 7 kisi okumus geriye kalanlar nerede madem okumayacaktiniz boyle bir dua grubuna katilmayacaktiniz... yada payiniza dusen listenin sonuna kadar bir kerede okuyup birdaha buraya ugramasaydiniz .Selmanin duasi gunlerdir bitmiyor sayenizde!

Gunaydin..@melegim66 insanlarin hallerini durumlarini yasadiklarini bilmeden su sekilde yorum yapilmasindan nefret ediyorum..yok boyle bir dua grubuna girmeyin bilmem ne sen insanlar ne yasiyor biliyormusun da bu sekilde fikir yurutuyosun oldukmu kaldikmi ne haldeyiz biliyormusun da sayenizde diyorsun.. ben sahsim adina cok zor gunler yasiyorum cok yanlis buluyorum bu durumu. 2 3 haftadir siteye dogru durust yeni girebildim biterebildilermi acaba bi bakayim dedim en son yoruma baktm cok uzuldum acikcasi biraz dusunerek yorum yapin arkadaslar on yargili olmaktan kurtulun artik.. dua bitmediyse keyfimizden siteye girmemezlik yapmiyoruz..bana okuyan okumayan herkese hakkimi helal ediyorum..bana okuyan arkadaslardan da Allah razi olsun Haklarini helal etsinler.. Allah hepimize sabir versin Rabbim en yakin zamanda bebek haberlerimizi almayi nasip etsin arkadaslar hoscakalin

tabiki ne durumda oldugunu bilemem bu yuzden ozur dilerim seni kirdiysam ama sayini alip ben heekese su kadar okudim yazip cevrene bile dagitilabilir ben oyle dusinuyorum neyse iki kisi kalmis zaten kalp kirmaya degmez ben karismiyorum arkadaslar duas8 okunanlar sayip ilgilensinler bilgisayarada giremiyorum zaten kalan arkadaslara ustume duseni okur baska birseyede yorum yapmamda karismam da olur biter.

@melegim66 canim 350 tane daha okudum. ustelik adetliyim bi an once bitsin diye ugrasiyorum. okumayan arkadaslarda musait degillerse haber etselerdi keske beklemek zorunda kalmazdim okuyacaklar die, okuyan arkadaslar allah razi olsun hepinizden, okumayanlarinda cani sagolsun.. allah razi olsun canim dularimi toplayip yardim ettigin icin bu arada..

B Berra6868 iyi cnm sevindim bitmesine Allah kabul etsin dualarini . bitmese bana nolcak sanki benim cikarim mi var ama icim rahat etmiyo bitmedigini gordukce kendim niyetim gibi stres oldum cunku inanarak yapiyoruz okuyoruz bittiginde tez zamanda duamiz kabul olacak diye bekliyoruz hayirlisoyla tabi ins herkesten Allah razi olsum gonlundekini versin.@6hzrn B burcum-26 kizlar giremesemde her birinize 450 ser tane okudum direk sayiniza eklersiniz olur mu

Tmm canım @melegim66 ben seni anlıyorum aynısşekilde bnde uzuldum arkadaşın duası zamanında bitmediği iiçin okuyamayanlardan tek ricamiz durumunu bildirmesi yoksa kimsenin ne durumda ne yyaşadığını bilemeyiz allah herkesin yyardımcısı olsun kimse kkırılmadan bitirelim duamizi yoksa ne aanlamı kkalir...

BÖYLE YORUMLAR YAPMANIZA İNANIN ÜZÜLDÜM BEN KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM 1 HAFTA SINAV İÇİN OKUYAMADIM SONRA DEVAMLI HASTANE KOŞUSTURMASI YÜZÜNDEN OKUYAMADIM BUGÜNDE HASTANE İŞLERİM VAR SONRA OKUYACAĞIM TEKRAR BENMİ DUAM GİBİ OLMUŞ ARKADAŞIN Kİ DE İNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM AMA KEŞKE BÖYLE ÜZÜCÜ YORUMLAR YAPMADAN ÖNCE Bİ SORSANIZ YADA DÜŞÜNSENİZ KEŞKE @melegim66

Melek1212 canım melegim66 arkadaşımızda bitmedi arkadasin duası DİE üzülüp böyle yorumda bulundu bak ne güzel belirtmisin nie okuyamadigini bizim istediğimiz hanı bunu okurken belirtmeniz ki bizde ona gore ayarlayip eksikleri tamamlayalim DİE yoksa kimsenin art niyetle yaptığı bi konuşma yok...kimse üzülmesin kirilmasin boyle okuncaksa zaten duanın ne anlamı kalır dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…