- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi umutluhatun
-
aynen kuzum dostun dosta duası makbuldür.Ne güzeldir ki dualarda buluşmak biraz daha kalabalık olalım hemen başlayalım inşallah o yüzden isteyen varsa etiket yapabilirsin :)Aminn Rabbim dualarımızı kabul etsin ben varım :) hepimize okuruz ne olacak..
Benim hastalığım bi gelip geçsin inş ben de katılır okurum canımKızlar 3.düşüğümü yaşadım ve 4444 Tefriciye ile can bulalım.
dua okuyarak dileğimin kabulünü istiyorum.
Sizlerin duasıyla gelir miniğim belki Allah hepinizden şimdiden razı olsun.
sırayla isteyen herkese okuyalım birlik olalım dostun dosta duası kabul olur.
duam Rabbimin izniyle hayırlı ilim irfan sahibi sağlıklı bir evlat sahibi olmak.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
umutluhatun
yarimkalbim
pink_stars
neslim33
isilll1
aynen kuzum dostun dosta duası makbuldür.Ne güzeldir ki dualarda buluşmak biraz daha kalabalık olalım hemen başlayalım inşallah o yüzden isteyen varsa etiket yapabilirsin :)
Canim Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine seni ve bebek sahibi olmak isteyen herkesi evladina kavustursun...Kızlar 3.düşüğümü yaşadım ve 4444 Tefriciye ile can bulalım.
dua okuyarak dileğimin kabulünü istiyorum.
Sizlerin duasıyla gelir miniğim belki Allah hepinizden şimdiden razı olsun.
sırayla isteyen herkese okuyalım birlik olalım dostun dosta duası kabul olur.
duam Rabbimin izniyle hayırlı ilim irfan sahibi sağlıklı bir evlat sahibi olmak.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
umutluhatun
yarimkalbim
pink_stars
neslim33
isilll1
Tefriciye adetliyken ve abdestsiz de okunuyor canimBenim hastalığım bi gelip geçsin inş ben de katılır okurum canım
Ben abdestliyken namazdan sonra basladim hemen okudukca sayisini yazarim canim bana da dua edin bende bekliyorum bebisimi hala :)
Sagolun Allah hepinizden razi olsun .. hayirli islerinizde acele edin denilmis bence okumak isteyen baslasin okuyan sayisini yazsin ..canım isteyen herkese okuyacagız :)
Sagolun Allah hepinizden razi olsun .. hayirli islerinizde acele edin denilmis bence okumak isteyen baslasin okuyan sayisini yazsin ..
30 oldu benim :) bu arada evet katiliyorum abdestli olmak daha iyi bir dakkalik is sonucta abdest almak ..arkadaşlar abdestsiz de okunur ama bence Abdestli daha güzel olur elimizden geldiğince öyle okuyalım. :)
Kizlar adetliyken okunmuyormus simdi bi bilene sordum.benim kurtaj kanamam devam esiyor 1hafta icinde bitmesi gerekiyor ben anneme okutacagim sizlerde baskayacaksaniz bugun baslayslim miTefriciye adetliyken ve abdestsiz de okunuyor canim
Ya arkadaslar ben basladim ama cok mu acele ettim ..Kizlar adetliyken okunmuyormus simdi bi bilene sordum.benim kurtaj kanamam devam esiyor 1hafta icinde bitmesi gerekiyor ben anneme okutacagim sizlerde baskayacaksaniz bugun baslayslim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?