Belki umut olur......

sitare1071

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
21
16
288
İstanbul
merhabalar,
Bu siteyi 3 yıldır takip ediyorum.Tüp bebek bölümünü umutla,gebelik bölümünü ise göz yaşları içinde okurdum.Bir gün bende bebek bekliyorum diye yazmayı hayal ederek.Fazla uzatmadan konuya gireyim.7 yıl çocuğumuz olmadı.Eşimde varikosel tespit edildi.Ameliyat oldu ve 2 yıl hiç bir düzelme olmadı.son bir yılda ise sperm sayısı normale döndü.Bir yıl daha bekledik ve sonunda sebepsiz infertilite teşhisi kondu.Bende bir problem yoktu.Sayısız yumurta takibi ve 1 başarısız aşılamanın sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik.Hiç bir sebep olmamasına rağmen olmuyordu işte.Her ay kabus gibi beklenen rengli günleri,depresyonlar,sinir krizleri ne olacaksa olsun dedik artık.Bahçeci kliniğinde tedaviye başladık.Ama hiç umutlu değildim.Bu konuyu düşünmek bile canımı yakıyordu.ilk denememizin sonunda ikiz bebeklerime hamile kaldım.32.haftada güzel kızlarım dünyaya geldi.prematüre doğdukları için çok sıkıntı çektik.Üç ay hastanelerde perişan olduk.Allaha şükür şimdi 9 aylık oldular.
Söylemeye çalıştığım şey bu iş önce Allahın taktiri,sonrada bizim beynimizde bitiyor sanırım.7 yıl hayallar kurup kendimi yiyip bitirerek sadece kendime zarar verdim.Tam kafamdan çıkarıp attığım zamanda mucizelerime kavuştum.Ne olur biraz rahat olmaya çalışalım.Ne kadar zor olduğunu ne kadar acı verdiğini en iyi bilenlerden biriyim.Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.Herşey gönlünüzce olsun kader arkadaşlarım.
sevgilerimle..

rabbm saglıklan meleklerını buyutmayı nasp etsın
sonu gusel bıtmıs hıkayenın darısı bızeeee
duanı eksıke tme

Çok teşekkür ederim.Darısı isteyen herkesin başına.Dualarım her zaman sizinle.Çeken bilir..Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah...

doğru söylüyorsun arkadaşım herşey takdiri ilahi
bende kızıma tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalabildim
kaderde o sıkıntıları yaşamak varmış diyorum
belkide kızım içinde benim içinde hayırlısı böyleydi

sana ve bebişlerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum
darısı anne olmak isteyen herkesin başına inşallah (amin)

canım yazını okurken duygulandım inanki canım kızlarını güle güle büyütmek nasip etsin
çok dogru yazmışsın ama insanın elinde degilki kısmet nasip artık teşekkür ederim. yazın içinde

yazını okurken çok duygulandım cnm önce rabbim evlatlarınla sana uzun saflıklı mutlu bir hayat nasip etsin inş. 8 yıldır aynı özlemi yaşıyorum dualarını eksik etme isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inş bebeişlerini benim için kokulu kokulu öp arkadaaşım.

tebrik ederim canım seni.bende mayısta tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım şu an doğal yolla hamileyim hem bende hemde eşimde problem vardı nasıl oldu bizde anlamadık gerçekten adetim 8 gün geçti kan testi sonucum 2870 sizce bu değer nasıl ? keseye salı günü bakılcak tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.allahım isteyen herkese versin inşşş

canım, transferin 11.günü kan değerim 450 14.günü 900 civarındaydı.adetinin 8 gün geçmesine rağmen 2870 güzel bir değer.biz kalp atışını çok geç duymuştuk.8. haftanın sonunda.normalde 6.haftada duyuluyormuş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayrıca tüm iyi dileklerde bulanan arkadaşlarıma çookk teşekkürler.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Ne olur stres yapmamaya çalışalım.inanaın 7 yıl 70 yıl gibi geldi çok ama çok acı çektim.Şimdi bunları yazmak kolay elde değil diyeceksiniz ama stres yaparak sadece kendimize zarar veriyoruz.ve biz sadece bu konuya odaklandıkça hayatı kendimize zehir ediyoruz.ben öyle yaptım ve çoook pişmanım.sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yanıtlarım.Herşey gönlünüzce olsun

Sıtare gozun aydın canım
allahım evlatlarınla esınle beraber mutlu mesut gunler gecırmenı nasıpetsın
o gecen 7 yılı unuttursun guzel anılarla ınsallah
bızede dua et bende 3,denemeye gecıyorum
2,denememde bıyokımyasal gebelık olustu sımdı enkısa zmanda denemem gerekıyor
duanı bızdende eksık etme artık bende 5,5 yıllık evlılıge dondum ınsalah herkes ve bende fazla beklemeyız ve son denememız oluırda meleklerımıze kavusuruz

teşekkür ederim muallimcim.allah bebeklerini sana bağışlasın.İkiz gebelik bölümünden hatırlıyorum seni.Aynı zamanlarda doğum yapmıştık sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…