Belkide burda bir ilk veya değil bakalım nekadar bakabilecegim kayınvalidemin gözüyle

kayınvalide bunlara izin vermiyor sanırım ewinde bile oturmasını sorun yapıyor...

bide ben deniyim bakim.''oğlumun paralarını yiyor.çalışmıyor oturuyor evde.bende ev aldım ah oğlum saf bi kız bulsaydıda yanıma gelselerdi oğlum evin kredisini ödeseydi.her yemeği seçiyor peynir yemez süt içmez dişleri ağrır tabi.çok bilmiş ukala gelin keşke cahil bir kız alssaydık oğluma.yemekleri güzel ama benim kadar olamaz.oğlumu kesin aç bırakır.çocuğu olmuyor oysa ben .evlendm gün hamile kaldım çock bile vermiyor oğluma.çok sinirli büyüklerine saygısı yok.doktorlara gide gide ne oldu harcadı bileziklerini keşke bilezik yapmasaydım''diyordur eminim ki.cadı kaynana

evet suaralar ii oldugumuzun ben de farkındayım bu açık açık konuşmamızdan kaynaklandır herhalde:) kadın erkek bir böyle bir ortamda bir arada bulunması caiz değil.. egerki bu konuyu baştan konuşmamış olsaydım onunla haklıydı ama ilk başta kesin bir şekilde ben buyum dedim gitmem. oda tamam dedi ama zorla götürmeye kalkınca problem çıktı...

tıpkısının aynısını benim ki de düşünüyor kuvvetli ihtimal

(bizimkilere gezmeye gidelim dedim ama oglum. ben gelmicem dedi. ozaman gelini götürürüz dedik herhalde onunda niyeti yoktu gitmedik gezmeye. benim evde canım sıkılıyor ama onlar gelmiyorlar)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…