Kime yaptırmış, neden memnun değil?kuzenimin arkadaşı yaptırdı çok menmun değilim dedi
Merhaba25 bin tl istiyor. Gecen gun konustum ben de. Fiyat cok fazla. Ustelik üc bes seneye tekrar eski hale geliyor diyorlar.
Kizlar bella eyes yaptiran var mi ? Sanirim sadece istanbul'da ufuk askeroglu yapiyor. Cok pahaliymis galiba ama sonuclar da cok guzel gorunuyor. Merak ediyorum yaptiran var mi ? Ya da arastiran, yaptirmayi dusunen ?
kuzenimin arkadaşı yaptırdı çok menmun değilim dedi
Bende düşünüyorum bu doktora yaptırmayı benKizlar bella eyes yaptiran var mi ? Sanirim sadece istanbul'da ufuk askeroglu yapiyor. Cok pahaliymis galiba ama sonuclar da cok guzel gorunuyor. Merak ediyorum yaptiran var mi ? Ya da arastiran, yaptirmayi dusunen ?
Merhabalar, aynisi bendede oldu.. okadar pismanimki daha once burayi okuyup bu mesaji gormedigime... Ne durumdasiniz suan? Gozleriniz vesayre?ben yıllardır gözlerimdeki yorgun ifadeden rahatsızdım.Bi Fırsat buldum çok yoğunuz randevu Veremiyoruz dedikten 2 hafta sonra yer var diye aradılar strateji tabi ben herkese güvenen salak İnanmıştım.25 bin bella eyesla beraber 10 dk da ortayüz de yaptırmam gerektiğini söyleyerek 15bin de ona ödedim.Hazır bıçak altına yatmışken yapalım dediğinde o an mantıklı gelmişti.Ben yandım siz yanmayın.Bende bütün o masum ifade gitti gözlerim küçüldü çok iyi analiz etmeniz lazım sonrasında nasıl olabileceğini.Ben işi bilir diye düşündüm ama aslaaaa! Ezbere iş yapıyor Ufuk Askeroğlu insana önem verdiği yok.Param gerçekten haram olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?