Belleville'de Randevu Filmi

mesrubat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
266
27
33
Merhabalar. Erkek arkadaşım bu filmi çok istiyor,biraz bakınmış bulamamış. Bulup onu mutlu etmek istiyorum. Sizce 2003 yapımı olan bu filmi mağazalarda bulabilir miyim ? Şimdiden teşekkür ederim.

Bosuna para verme. Indir internetten at cd ya da dvd ye. Tamamdir

Bende var sanırım, izlemek için istiyorsan verebilirim geri vermek şartıyla. Hediye olarak düşünüyorsan zaten ambalajı açılmış hediye olmaz.

Bende var sanırım, izlemek için istiyorsan verebilirim geri vermek şartıyla. Hediye olarak düşünüyorsan zaten ambalajı açılmış hediye olmaz.

çok teşekkür ederim.Hediye etmek istiyorum.Hatta ayarlayabilirsem biyerde onunla izlemek istiyorum.Çok istediğini söylemişti de. Tekrar tekrar teşekkürler.

çok teşekkür ederim.Hediye etmek istiyorum.Hatta ayarlayabilirsem biyerde onunla izlemek istiyorum.Çok istediğini söylemişti de. Tekrar tekrar teşekkürler.

İstanbulda mısın? Ben zuhal müzik'in internet satışlarından alıyorum genelde, bulamadığım şeyler orda bulunuyor. Tünel tarafında bir mağazaları vardı, uğrarsan bulabilirler belki. Bi de D&R'larda satış elemanıyla görüş, sistemden baksın. Hangi mağzada varsa getirtiyor onlarda.

Ankaradayım. D&R'la bir görüşeyim.Aklıma düştü de önce buraya sorayım dedim. Teşekkür ederim sephora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…