- 23 Ekim 2023
- 297
- 57
- 18
- Konu Sahibi gebebebe12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba . Adet gecikmeniz var mı? Bir de testi ne zaman yaptınız?Kızlar test sonucu sizce nasıl. Bilemedim ben işaretledigim yerde çok çok belirsiz çizgi var
mi
Burdan çok ince bı çizgi silik bende görür gibiyim bu arada.Kızlar test sonucu sizce nasıl. Bilemedim ben işaretledigim yerde çok çok belirsiz çizgi var
mi
Bugün olmam gerekiyordu henüz olmadım. İnofolic combi ve bir çok multivitamin kullanıyorum. Pcos varMerhaba . Adet gecikmeniz var mı? Bir de testi ne zaman yaptınız?
Adetinize kaç gün kaldı? Belki çok daha yenidirKızlar test sonucu sizce nasıl. Bilemedim ben işaretledigim yerde çok çok belirsiz çizgi var
mi
Merhaba . Adet gecikmeniz var mı? Bir de testi ne
Bugün olmam gerekiyordu bekliyorumAdetinize kaç gün kaldı? Belki çok daha yenidir
Sizce var mıAdetinize kaç gün kaldı? Belki çok daha yenidir
Testi yeni mi yaptınız yoksa sabah ilk idrar ile mi? O da çok fark eder. İlk idrarla yapılması önerilir testlerin daha sağlıklı bı sonuç için.Bugün olmam gerekiyordu henüz olmadım. İnofolic combi ve bir çok multivitamin kullanıyorum. Pcos var
Yeni yaptım iş çıkışı. O zaman bidakini sabah ilk idrar ile deneyeyim çok teşekkür ederimTesti yeni mi yaptınız yoksa sabah ilk idrar ile mi? O da çok fark eder. İlk idrarla yapılması önerilir testlerin daha sağlıklı bı sonuç için.
Ben göremedim maalesefSizce var mı
Hayır maalesefBen göremedim maalesefama pcos varmış hep dğzenli mi olurdunuz adet ?
Belkide geç yumurtlama oldu biraz daha bekleyin benceHayır maalesef
Belkide geç yumurtlama oldu biraz daha bekleyin bence
Yarınkini de burdan paylaşın lütfen. Gonlunuze göre olur insallsh herseyYeni yaptım iş çıkışı. O zaman bidakini sabah ilk idrar ile deneyeyim çok teşekkür ederim
Allah razı olsun tabiki gelişmeleri haber ederimYarınkini de burdan paylaşın lütfen. Gonlunuze göre olur insallsh hersey![]()