- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi BlueDesertRain
-
Degistireceklerini dusunmuyorum. Yerel üretici olsa olurdu belki. Değişse bile dünya para tutar bence.İki ay once aldigim koltuk takimina ev gormeye gelen misafirim sigara ile yakti.Cok gorunur bir yerde .Oyle kullanamayacagim kesinlikle .Ortuyu sevmiyorum.Degismesi gerekli .Bir uclunun kumasini ne kadara degistirirler acaba fikri var mi acabafikir verin lutfen
Buyuk ve yasli birisi malesef bazen soz hakkimiz olmuyor .Kendisi de cok uzuldu ama gitti bir kereNiye salonda, evin içinde sigara içmelerine müsade ettiniz? Geçen gün böyle bir konu vardı, kayınpeder takmıştı koltuğu.
Gun icinde tabiki arayacagimbellona ıle arayıp gorusun once sıze fıyat bılgısı versınler yoksa mobılya marangozcuları var ona dosemeyı degıstırtırsınız kı cok tutar bız 1 uclu ıcın fıat sordugumuzda 800 demıslerdı kumasına gore degısır tabı bız en uygun fıyatı sormustuk
Dunya paraya razi olacagim galiba,,,Degistireceklerini dusunmuyorum. Yerel üretici olsa olurdu belki. Değişse bile dünya para tutar bence.
Ben sen koltukların rengınde ve kumasından bır ortu dıktır. Uzerlerını kapat. Yanı anlıyorum mobılyanın ozellıgı gorunumu kalmıyor ama boglede gelen gıden batırıyor. Kımısı ayaklarını koltuga koyuyor hanı ayak altı ayakkabıdannyenı cıkmıs ya da pis yere basmıs onla koltuga koyuyor ayagnı. Koltuk berbat oluyor. Ortu tarzın degl ama aynı kumastan aynı renkten yaptırman gerek bence hem daha uzun kullanmos olursun mobilyalarınBuyuk ve yasli birisi malesef bazen soz hakkimiz olmuyor .Kendisi de cok uzuldu ama gitti bir kere
Garantisi oluyor belli bi sure. Annemin evine de bellonadan almistik 2 sene once herhangi bisey bi yirtilma bile olsa alip onariyoruz demislerdi. Daha yeni almissin aldigin magzayla bi gorus bence onarilir oİki ay once aldigim koltuk takimina ev gormeye gelen misafirim sigara ile yakti.Cok gorunur bir yerde .Oyle kullanamayacagim kesinlikle .Ortuyu sevmiyorum.Degismesi gerekli .Bir uclunun kumasini ne kadara degistirirler acaba fikri var mi acabafikir verin lutfen
Üzülen onarmayi teklif ederBuyuk ve yasli birisi malesef bazen soz hakkimiz olmuyor .Kendisi de cok uzuldu ama gitti bir kere
Cok teklif etti bizim icin hatirli kabul edemeyiz .Ay çok üzüldüm deyip çekilen misafire sinir oluyorum. Madem üzülmüş telafi etseymiş. Bından sonra uyarın dışarda iç diye. Ben direk söylüyordum rahatsız oluyorum diye.
Üzülen onarmayi teklif eder
Ben buna sinir oluyorum iste bizim eve gelen misafir cocuklari da kirilmadik yer cizilmedik duvar birakmazdi. Ben gittigim yerde yer en ufak kirinti dusursem temizliyorum millet ne rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?