- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi BlueDesertRain
Yeni mobilya alın daha iyi. Berjeri 1000 liraya kaplattı geçen aylarda bir arkadaş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garanti denilen şey üründen kaynaklı bir deformasyon olursa diye geçerli.Yani koltuğun döşemesinde dikişleri durduk yere sökülürse veya koltuk ayagi kendiliğinden kırılırsa geçerli.Gidip sigarayla yakarsan veya makasla /bıçakla döşemeyi kesersen garanti kapsamina girmiyorGarantisi oluyor belli bi sure. Annemin evine de bellonadan almistik 2 sene once herhangi bisey bi yirtilma bile olsa alip onariyoruz demislerdi. Daha yeni almissin aldigin magzayla bi gorus bence onarilir o
Annemler değiştirdi bir üçlü 250 tl ye değiştirmişler kılıfını.İki ay once aldigim koltuk takimina ev gormeye gelen misafirim sigara ile yakti.Cok gorunur bir yerde .Oyle kullanamayacagim kesinlikle .Ortuyu sevmiyorum.Degismesi gerekli .Bir uclunun kumasini ne kadara degistirirler acaba fikri var mi acabafikir verin lutfen
Ben yanlis mi hatirliyorum acaba kesilse bile geliriz demislerdi ama. Mecbur masrafi neyse verilip onarilacak baska cozum yok gibi gorunuyor.Garanti denilen şey üründen kaynaklı bir deformasyon olursa diye geçerli.Yani koltuğun döşemesinde dikişleri durduk yere sökülürse veya koltuk ayagi kendiliğinden kırılırsa geçerli.Gidip sigarayla yakarsan veya makasla /bıçakla döşemeyi kesersen garanti kapsamina girmiyor
3gunonce ben 350 tl ye kumaşı degistirdimİki ay once aldigim koltuk takimina ev gormeye gelen misafirim sigara ile yakti.Cok gorunur bir yerde .Oyle kullanamayacagim kesinlikle .Ortuyu sevmiyorum.Degismesi gerekli .Bir uclunun kumasini ne kadara degistirirler acaba fikri var mi acabafikir verin lutfen
Orijinal olmazsa ayni koltuktan almak zorunda kalacagim .Ortu gibi seyleri hic sevmiyorum .Bulundugum yer cok sicak kullanisli da olmuyor .Misafire de tabiki onemli degil dedik ama cok uzgunum![]()
Soyle soyleyeyim benim oturma oda yasam odasi .Salon takimim falan yok tek takim olunca malesef olmadiUzerine igne iplikle guzel bir cicek, ugur bocegi vs gibi bir desen yapabilirsiniz minicik.. youtube da var yapilis sekilleri gayet iyi gorunuyorlar
Soyle soyleyeyim benim oturma oda yasam odasi .Salon takimim falan yok tek takim olunca malesef olmadi