Doğal Saç Bakım Kürleri bemiks icin menekse:-D

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kizlar sinameki kuru yapıyorum. Ben saclarimin guzel kokmasina com onem veriorum. Ama bemiks berbat kokuyor. Hatta dun nisanlim sen gene saccma bakimlarmi yapion berbat kokuo ne suruyob allasen sacina falan dedi:-D lavanta yagi yazmis arkadaslar ama ben hoc sevmm lavanta kokusunu midem bulanir hatta. Onun yerine menekse yagi,zambak falan koysam olmazmi acaba. Yada loreal mucizavi yagim vr kokusuna bayiliorum nabsam ondanmi koysam icine ne dersiniz?

neden olmasin ki olur güzel de olur...bi aktara filan sor ama belki içindeki madde diğerleriyle kullanıldığında olumsuz bi reaksiyon gösterebilir...bil önceden ben de bemiks bepanten evigen ve badem yağı karışımı bakımı yapıyodum acayip kötü kokuyodu hele ki yazın...nişanlımın yanına gidince acayip rahatsız oluodum, saçımdan filan öpüyodu öpme yaa kötü kokuyo zaten derdim, kızardı sana ne benim saçım benim değil misin öperim sana kötü kokuyo bana değil bla bla bla konuşuyodu :))):9: ama bıraktım artık, çok maliyetli geldi yahu, haftada iki kez yapıyodum....:31:

Kizlar sinameki kuru yapıyorum. Ben saclarimin guzel kokmasina com onem veriorum. Ama bemiks berbat kokuyor. Hatta dun nisanlim sen gene saccma bakimlarmi yapion berbat kokuo ne suruyob allasen sacina falan dedi:-D lavanta yagi yazmis arkadaslar ama ben hoc sevmm lavanta kokusunu midem bulanir hatta. Onun yerine menekse yagi,zambak falan koysam olmazmi acaba. Yada loreal mucizavi yagim vr kokusuna bayiliorum nabsam ondanmi koysam icine ne dersiniz?

menekşe yağının kokusu çok yoğundur sadece saç uçlarına bi kaç damla sürsen yeterli olur.
benim sevdiceğim de bemiks kullandığım dönemde bana sarılamıyordu bile :52:
bıraktıktan 6 ay sonra bile kokuyosun dedi durdu hep :37:

Ayy sormayin hala rezil rezil kokuyor.. mide bulantimi goz ardi edip lavanta aldim die ama yok.. menekse denicem yarinki kurumde.. keskin maddem sadece uclarina sureyim. Ama ne ssurereseniz surun sacin icine gecen o b vitamini kokusu gitmiyor yaaa... bole resmen sacimin kendisi ole kokuyor. Guzel kokularla anca gizliorsun aksam yine kokuyor:-D artik sabretcez nabalim...

Ayy sormayin hala rezil rezil kokuyor.. mide bulantimi goz ardi edip lavanta aldim die ama yok.. menekse denicem yarinki kurumde.. keskin maddem sadece uclarina sureyim. Ama ne ssurereseniz surun sacin icine gecen o b vitamini kokusu gitmiyor yaaa... bole resmen sacimin kendisi ole kokuyor. Guzel kokularla anca gizliorsun aksam yine kokuyor:-D artik sabretcez nabalim...

fön çektirirken ya da düzleştici maşa falan yaparken de buram buram geliyodu bana kokusu :52:
bi de arkasından sarımsaklı şampuan yapıyodum öfff iyi dayanmış valla benimki bana :52:

Back
X