Ben 19+1 günlük hamileyim ama evli değilim erkek arkadaşım bebek doğunca kabul etmeyecegin dedi

Tanemmevrve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
39
-33
1
30
Ben 19+1 haftalik hamileyim ama evli değilim yasal süreç geçtikten sonra bana baskı uyguladı aldırmam için ama ben kabul etmedim ve bebek doğunca kabul etmeyecegini söyledi ben babalık davası açsam ve o katılmak istemese mahkeme kararıyla soybagi kurulur mu bilgisi olan varmı

Ben 19+1 haftalik hamileyim ama evli değilim yasal süreç geçtikten sonra bana baskı uyguladı aldırmam için ama ben kabul etmedim ve bebek doğunca kabul etmeyecegini söyledi ben babalık davası açsam ve o katılmak istemese mahkeme kararıyla soybagi kurulur mu bilgisi olan varmı
eski konunuzu biliyorum. Bebişe zarar vermediğiniz için çok sevindim. konunuzu bdv ye taşıyarak daha önce fikir edinebilirsiniz.

bir avukat daha iyi bilir ama benim bildiğim siz nesebin tespiti davası açıyorsunuz. mahkemeye de ilişkiniz olduğuna dair delil sunuyorsunuz. mahkeme babalık testi (DNA) istiyor, bunu yaptırmak zorunda, bileğini filan mühürleyip teste yolluyorlar. sonuç çıkıyor, babaysa soy kütüğüne kaydediliyor.
sonra nafaka için ayrı dava açıyorsunuz.

Şu an için nüfusa sizin verdiginiz baba adi ve sizin soyadiniz ile kaydolur. Sonra babalik davasi açarsınız. Dogum masraflari, bakim masraflari gibi konularda nafaka bile alabiliyormuşsunuz.

Önceki konunuzu biliyordum.Bebegi aldırmayan vazgecmenize çok sevindim.O gereksiz adamdan uzak durun.Sizi kaçırıp zorla bile götürebilir bebeği aldırmak için.Babalik davası için avukat kızlardan biri sizi daha güzel yönlendirir.Kizlar bildiğiniz avukatlar varsa forumda,etiketler misiniz hanimefendiye yol gostersinler.Bebeginizke çok mutlu bı hayatınız olsun.En doğrusunu yaptınız🥰

Tabi ki mümkün. Dava açmanız lazım mahkeme baba istese de istemese de dna testi yapar ve sonuca göre eğer babası cikarsa ve kabul etmese bile soybağı kurulur.. içiniz rahat olsun .

Çocuğa tek bakabilecek misiniz? Zaten yasal süreyi geçmiş, o çocuk alınmaz, sizi buna zorlayamaz. Dna testi istenir, kabul etmiyorum gibi bir durumu olamaz.

Seni yasal süreç geçtikten sonra kürtaja zorladığı için tazminat davası da aç, 4,5 aylık bebeği kürtaj ettirsen ölebilirdin orda.

Konu sahibi iyimisiniz. Ailenizin haberi yoktu, bebekten. Nasılsınız. Son durumunuz nedir.

Back
X