- 3 Ocak 2022
- 39
- -33
- 1
- 30
- Konu Sahibi Tanemmevrve
-
eski konunuzu biliyorum. Bebişe zarar vermediğiniz için çok sevindim. konunuzu bdv ye taşıyarak daha önce fikir edinebilirsiniz.Ben 19+1 haftalik hamileyim ama evli değilim yasal süreç geçtikten sonra bana baskı uyguladı aldırmam için ama ben kabul etmedim ve bebek doğunca kabul etmeyecegini söyledi ben babalık davası açsam ve o katılmak istemese mahkeme kararıyla soybagi kurulur mu bilgisi olan varmı
Anlamadım ki nereye soracagimeski konunuzu biliyorum. Bebişe zarar vermediğiniz için çok sevindim. konunuzu bdv ye taşıyarak daha önce fikir edinebilirsiniz.
Yani istemese de soybagi kurulur çok sevindimEvet babalık davasıyla istese de istemese de nüfusuna geçirir ve nafaka da vermek zorunda çocuğa. Merdiven altı bir yerde aldıracaktın kocaman olmuş çocuğu aldırmamana sevindim.
Çocuğa tek bakabilecek misiniz? Zaten yasal süreyi geçmiş, o çocuk alınmaz, sizi buna zorlayamaz. Dna testi istenir, kabul etmiyorum gibi bir durumu olamaz.Ben 19+1 haftalik hamileyim ama evli değilim yasal süreç geçtikten sonra bana baskı uyguladı aldırmam için ama ben kabul etmedim ve bebek doğunca kabul etmeyecegini söyledi ben babalık davası açsam ve o katılmak istemese mahkeme kararıyla soybagi kurulur mu bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?