Merhaba arkadaşlar...
Yazdığım uzun olabilir. Şimdiden özür diler ve okuyanlara tşk ederim.. Cevaplarınızı bekliyorum..
İki tane cok iyi kız arkadaşım var.. Biri akrabam (adı derya olsun), biride cocukluktan beri arkadaşım (adı gül olsun).. Ücümüzünde kızı var, ücüde 2011 doğdu bir kac ay farkla.. Neyse konuya girelim.. Biz annelerin cocuklarıyla birlikte toplandığı bir grupa üyeyiz ve her pazartesi gidiyoruz oraya.. Kahvaltı yapıyoruz, sohbet ediyoruz, cocuklar oynuyor, falan filan.. Başka zamanda ilavetten gidecek olursak birbirimize haber veriyoruz..
Bundan 2 ay önce hazırlandım gittim oraya.. Bekledim bekledim ne gelen var ne giden.. Gülü aradım ulaşamadım.. Deryayı aradım bana diyor ki, seni gül akşam aramadı mı, kızı rahatsızlanmış, gelmiyecekmiş.. Sen niye gelmedin dedim.. Sende gelmesin diye düşündüm dedi.. Sinir oldum ben tabi. İnsan banada haber verir, neyim ben burda.. Biraz sakinleşince gülü aradım yine.. Ben seni aradım evi, cebini, msj cektim ulaşamadım diyor.. Ne ev aranmış nede cebtel. nede mesaj var.. Nereyi aradı, mesaj cekti cok merak ettim.. Neyse üstünde durmadım olabilir dedim, unuttum.
Bu olaydan sonra dedim ki ikisinede.. Eğer ben haber vermiyorsam kesin gidiyorum, gitmeyecek olursam o zaman haber veririm..
Bundan 1 ay önce yine bekledim bekledim yine gelen giden yok... Aradım ikisinede ulaşamadım.. Yine sinir oldum ben tabi.. Eve varınca gülü aradım, niye gelmediniz diye.. Derya hastaymıs o yüzden gelmedi bende sende gelmesin diye düşündüm dedi.. Ya sabır deryanın hasta olduğundan haberim bile yok.. Ya ben demedim mi gitmesem haber veririm ama benden birşey duymazsanız kesin gidiyorum demek diye.. Ya ne bileyim emin olamadim dedi vırt dedi zırt dedi..
Dünde gülü aradım öylesine sohbet etmek icin ulaşamadım, sonra bana geri döndü.. Nerdeydin dedim.. Derya ile grupa gittik dedi.. Bana niye haber vermediniz dedim.. Önce sen gelmesin diye düşündük dedi, sonrada derya seni bir gün önce cok aramış ama ulaşamamış dedi.. Ben bütün gün evdeydim nereyi aramış dedim, mesajda cekebilirdiniz dedim.. Ya bilmiyorum ben ama cok aramış dedi şimdi vaktim yok sonra konuşuruz dedi ve kapattık...
Hep aynı bahaneler.. Arıyorlar ama ulaşamıyorlar.. Evin telefonuna bakıyorum cevabsiz arama yok.. Ceptel bakıyorum ordada yok.. Nereyi arıyor bunlar ALLAH aşkına?!
Artık iyice sinir oldum.. Dalga geciyorlar sanki benimle.. Yoksa ben mi abartıyorum??
Artık canım onlarla gitmekte istemiyor.. Gıcık oldum yaa!!