ben ağrısı?

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
kaygı bozukluğum var. özellikle 2. oğlumun dogumundan sonra oluştu diyebilirim. hep bir ölüm korkusu birşey olacak korkusu falan geliyor. ara ara atak şeklinde diyebilirim. yani sağlıkla ilgili ciddi bir endişe yaşarsam bu atak geliyor.

bir kaç gün önce de ciddi yaşadım. şimdi yine ara ara geliyor bu korku. hatta konuyu bile korkarak açtım diyebilirim. duyacağım seylerden de korkuyorum.

kaygı bozukluğum için ilacım hazırda bekliyor. emzirirken kullanamk istemedim. bu ara nasılsa emzirmeyi biraktiravagim diye. ona uğraşıyordum biraktirir bıraktırmaz ilaca bqslayacagim.

çevremde falan etkilendigim o malum hastalığa yqkalanlar oldu. sanırım bu da beni etkiledi.

bir süredir bir kaç benim varlığını hissettiriyordu. yani böyle tam acı ağrı gibi değil de değişik bişi işte. bir tane kulağımın hemen üstünde var. bir gün bir baktım kocaman olmuş. hatta varlığını bile bilmiyordum. son 2-3 gündür hem varlığını hissettiriyor hem açıyor. bir de baktım ucu öne doğru büyümeye başlamış. büyüklüğü de büyük çok küçük değil. yarım nohut kdar faln herhalde. ailede de malum cilt ismini anmak istemediğim zimbirtidan vefat eden var. babamin babaannesi.
randevu aldım persembe günü. ama her varlığını hissettiğim an korkum geliyor .

yanağımda da var. hatta aktı yok oldu.sivilce gibi oldu. o ara cildiyeciye gösterdim inandiramadim ben olduğuna. sonra tekrardan oluştu.o da ağrıyan varlığını hissettiren bir ben. oda hafiften büyüyor ama normal benin biraz kabarık hali gibi. bir de kolumda var o normal ben. o da bunların hepsi aynı zamanda acımaya başladı.

tabi siz ne diyebilirsiniz ki. yine de ne bilim açtım işte konu .

Anksiyete bozukluğu bende de var. Şuan sizi çok iyi anlayabiliyorum. Sakin olun. Muhtemelen o beniniz acimiyodur bile. İyice yogunlastiginiz için öyle hissediyorsunuzdur. Ben de kendime lösemi teşhisi koymuştum. Bütün belirtiler vardı. Ca testi yapıldı , sonuçlar temiz geldi ve o anda var olan bütün belirtiler gitti. Allah yardımcınız olsun

evet bir kaç gün önce de peş peşe hem ciğerlerim hem iki kolum birden agridigi için acaba akciğer zimbirtisi mi diye korkmuştum. bu yüzden kaygı bozukluğu olduğunun farkındayım ama yine de engel olamıyorum. bir de hersey insanlar için. gerçeği başıma gelse ne yapacağım. yani bu denli hersekilde yine bana zararlı.

ek olarak ben acimasa bile büyüyor. ucuna doğru büyümüş fotoğrafını çekince farkettim.

Anksiyete için bir şey diyemem,sizi de korkutmak istemem ama benler bazen tehlikeli hale gelebiliyor o nedenle aldırmak icap edebilir.

Mutlaka gösterin benlerinizi ihmal etmeyin. Anksiyete bozukluğunuz inanılmaz ölçüde belli ki. Kanser dediğinizde sizi mi bulacak bu kadar korkuyorsunuz. Öyle olsa onkologlar kanser olurdu önce. İlaçlarınızı alamıyorsanız da profesyonel destek alın derim fazla fazla yaşıyorsunuz şu an

Allah yardimcin olsun oncelikle.. emzirdigin icin ilac alamiyorsan psikologdan konusma terapisi al belki bir muddet rahatlamani saglayabilir

Benlerinize dokunmayın büyürler doktor bakıp anlıyor zararsizsa isterseniz hemen alıyor ciddi bişey değildir ins hemen kötü düşünmeyin

Benlerinize dokunmayın büyürler doktor bakıp anlıyor zararsizsa isterseniz hemen alıyor ciddi bişey değildir ins hemen kötü düşünmeyin
kulağımın üstünde yeri de çok iyi değil galiba. aldırmaya da korkarım gerçi ama hayırlısı. anksiyetemi artırıyor ama varlığını hissettikce. i

Hiç bişey olmaz Allah'ın n izniyle biraz kendinizi rahatlatın lütfen ne gelirse düşünmekten geliyor

Bu kaygı bozukluğu değil ki kim olsa endişelenir her şeyi kaygı bozukluğuna bağlamayın erken teşhis hayat kurtarır dedikleri gibi fazla büyümeden doktora gösterirsiniz gereken tedaviyi yaparlar

Hiç bişey olmaz Allah'ın n izniyle biraz kendinizi rahatlatın lütfen ne gelirse düşünmekten geliyor

evet farkındayım. kendime de çok kiziyorum bu konuda. hep biraz tirsak ve biraz fazla tedbirliydim ama özellikle 2. oğlumun dogumundan sonra çok arttı bu durum. ilk doğum şeklim sezeryan. bilmeden giriyorsun çok etkilenmiyorsun. 2. sezeryanima korkarak girmistim. onun kalıcı etkileri mi oldu bilmiyorum. çocuklarla iyice arttı bu kaygılarım. oysa farkındayım elbette sadece hastalık yok ki hayatımızda. bir trafik kazası olur başka birşey olur. kendi kendimi de hep bu şekilde telkin etmeye çalışıyorum ama çok fayda etmiyor.

Bu kaygı bozukluğu değil ki kim olsa endişelenir her şeyi kaygı bozukluğuna bağlamayın erken teşhis hayat kurtarır dedikleri gibi fazla büyümeden doktora gösterirsiniz gereken tedaviyi yaparlar

kaygi bozukluğu kısmı aşırı düşünmem hatta biraz baş dönmesi yapması gece uyuyama kısmı faln.
araştırmaya bile korkuyorum ama agresif bir tur galiba Allah korusun. o yüzden şüphesi bile beni ciddi etkiledi.

Valla konunuzu korkarak okudum neden mi aynı sorun bende de var resmen her an kanser olabilcekmişim gibiyim lenf bezlerim bi ara lazerden dolayı şişmişti kaaaaç sene önce o zamandan sonra takıntı kaldı kaç doktora gittim neler neler doktorlar dışarda gezen insanda ne kadar risk varsa sendede o kadar var boşuna evham yapma dediler ama nafile yani bu sene biraz daha rahatım ama yinede sürekli lenflerime bakıyorum ama şişti mi vs diye bazen bi takıyorum uyku bile uyuyamıyorum kafanı doldurmaya çalış canım ben öyle buldum çare sürekli başka şeyler yap bak o zaman rahatlıklıcaksın HEPSİ PSİKOLOJİK HEPSİ KAFADA BİTİYOR İNAN kanserin allah korusun ne belirtileri nee tek şeyle ortaya çıkmaz yani birde benlerinle sürekli oynamamalısın enfeksiyon olur birde kaygı bozukluğum var diye teşhis koymayın sağlık önemli sonuçta biz ihmal etmeyen kişilerdendeyiz öyle düşün

boynumda da ağrı vardı sürekli 7-8 aydır. :) onda da her Ağrı'da korkardım. onda da bisiler çıktı iğneli biyopsi yapıldı daha sonucu çıkmadı. benzerini arkdasim yaşamıştı. onla konuşmuştum rahatlamsitim.

benlerimle hiç oynamiyorum. durduk yere kendi kendine olan şeyler.

kaygı bozukluğu icin psikiyatriste gittim. o bir ialc verdi stres ve kaygı için . emzirmeyi azaltarak bıraktırmaya çalışıyorum hala birakamadim. yarın birden bıraktırmayi denicrm bir de bakalım

Youtube de doktorların anlattığı kaygı bozukluğuyla ilgili videolar var izleyin isterseniz faydası olabilir

barış Muşlu var. aslında adam bana hiç güven vermiyor ama yine de takip ediyordum instadan. bu tarz hastalıkların vücudun kenduni koruma sistemi olarak ortaya çıktığını söylüyor. mantıklı bir söylemi de vardı unuttum.
pek çok hastalık için psikoloji çok önemli. dermatitim var kafamda. o da aşırı atak yapmış durumda. stres kötü düşünceler aslında tüm saglığı etkiliyor. o yüzden kendimi frenlemeye çalışıyorum. bişi yoksa da düşüne düşüne edeceksin kendine diyorum ama iste psikoloji bambaşka bişi ya. depremden sonraki 10 gün çok kötü oldum. o zaman dedim hani kv sorunu eş sorunu falan insan bir şekilde aşıyor yine . ama psikolojik sorunlar öyle değil ya cok zor. engel olamıyorsun o düşüncelere hislere. dualarla astım o dönem. şimdi tekrar etti. inşallah doktor da güzel seyler söyler de rahatlarim bir süre daha.

Youtube de doktorların anlattığı kaygı bozukluğuyla ilgili videolar var izleyin isterseniz faydası olabilir

bir arakadasim tavsiye etti bir kaç video. uygulamalı da gösterecek. bir kaç da psikoloji kitabı aldım. umarım faydasini görürüm.

Ya bu takıntılılık genelde genetik gelen bir şeydir bu bir kesin. Benler vücutta büyüyebilen şeylerdir örneğin kilo alma boy uzama vs vs ben sizde riskli bir şey görmedim o yüzden takmayın kesinlikle
İlaç konusunda ilaca karşı değilim ama kendinizde başarabilirsiniz sürekli başka şeylete odaklanın ve ilk başta sizi bunlara ne itiyo onu keşfedin ve onlardan uzak durun başkasının anlattıkları mı mesela bırakın dinlemeyin veya internet te araştırmak mı bırakın araştırmayın altta yatan sebebi bulun. Aklınıza geldiğinde kalkıp gezin evdeyseniz yemek yapın tatlı yapın kısaca negatif enerjiyi atın ve şunu unutmayın rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız zor oluyo endişeyi bırakmak ama oluyo Benlerde rahatsız ediyorsa alın kurtulun bana en son doktor lenflerini alalım istiyorsan demişlerdi

Çok zor bir durum inanın fazlasıyla biliyorum ama yenilmicek bir şey değil bu düşünceler çok şükür sağlığımız var herşeyin üstesinden gelebiliriz insan kendi psikolojisiyle kendini hasta edebilir neden bunu kendimize yapalım önümüz de yaşanacak çok güzel şeyler var kalk ayağa sarsıl canısı inan kendin başarırsın eminim çok merhametlisin Çok vicdanlısındır ben eşim hasta olunca üzüntüden o iyileşince ben hasta oluyorum vücut bu kadar hassas olmaya bir yerde patlıyor kendin için yaşa biraz inanın gamsız olanlar taş gibi kaya gibiler biraz öyle olmakta fayda var ve ev hanımıysan çalışmanı öneririm eğer bebeklerin küçük çalışamıyorsan evde kendine hobi edinin kendin için bir şeyler yap seni mutlu eden şeyler keşfet kafanı doldur biraz daha hafifleyecektir bu psikolojin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…