Anksiyete bozukluğu bende de var. Şuan sizi çok iyi anlayabiliyorum. Sakin olun. Muhtemelen o beniniz acimiyodur bile. İyice yogunlastiginiz için öyle hissediyorsunuzdur. Ben de kendime lösemi teşhisi koymuştum. Bütün belirtiler vardı. Ca testi yapıldı , sonuçlar temiz geldi ve o anda var olan bütün belirtiler gitti. Allah yardımcınız olsun
evet bir kaç gün önce de peş peşe hem ciğerlerim hem iki kolum birden agridigi için acaba akciğer zimbirtisi mi diye korkmuştum. bu yüzden kaygı bozukluğu olduğunun farkındayım ama yine de engel olamıyorum. bir de hersey insanlar için. gerçeği başıma gelse ne yapacağım. yani bu denli hersekilde yine bana zararlı.
ek olarak ben acimasa bile büyüyor. ucuna doğru büyümüş fotoğrafını çekince farkettim.
[/QUO
Yarın kontrolden sonra yazin mutlaka.
kulağımın üstünde yeri de çok iyi değil galiba. aldırmaya da korkarım gerçi ama hayırlısı. anksiyetemi artırıyor ama varlığını hissettikce. iBenlerinize dokunmayın büyürler doktor bakıp anlıyor zararsizsa isterseniz hemen alıyor ciddi bişey değildir ins hemen kötü düşünmeyin
Hiç bişey olmaz Allah'ın n izniyle biraz kendinizi rahatlatın lütfen ne gelirse düşünmekten geliyor
Bu kaygı bozukluğu değil ki kim olsa endişelenir her şeyi kaygı bozukluğuna bağlamayın erken teşhis hayat kurtarır dedikleri gibi fazla büyümeden doktora gösterirsiniz gereken tedaviyi yaparlar
Valla konunuzu korkarak okudum neden mi aynı sorun bende de var resmen her an kanser olabilcekmişim gibiyim lenf bezlerim bi ara lazerden dolayı şişmişti kaaaaç sene önce o zamandan sonra takıntı kaldı kaç doktora gittim neler neler doktorlar dışarda gezen insanda ne kadar risk varsa sendede o kadar var boşuna evham yapma dediler ama nafile yani bu sene biraz daha rahatım ama yinede sürekli lenflerime bakıyorum ama şişti mi vs diye bazen bi takıyorum uyku bile uyuyamıyorum kafanı doldurmaya çalış canım ben öyle buldum çare sürekli başka şeyler yap bak o zaman rahatlıklıcaksın HEPSİ PSİKOLOJİK HEPSİ KAFADA BİTİYOR İNAN kanserin allah korusun ne belirtileri nee tek şeyle ortaya çıkmaz yani birde benlerinle sürekli oynamamalısın enfeksiyon olur birde kaygı bozukluğum var diye teşhis koymayın sağlık önemli sonuçta biz ihmal etmeyen kişilerdendeyiz öyle düşün
Valla konunuzu korkarak okudum neden mi aynı sorun bende de var resmen her an kanser olabilcekmişim gibiyim lenf bezlerim bi ara lazerden dolayı şişmişti kaaaaç sene önce o zamandan sonra takıntı kaldı kaç doktora gittim neler neler doktorlar dışarda gezen insanda ne kadar risk varsa sendede o kadar var boşuna evham yapma dediler ama nafile yani bu sene biraz daha rahatım ama yinede sürekli lenflerime bakıyorum ama şişti mi vs diye bazen bi takıyorum uyku bile uyuyamıyorum kafanı doldurmaya çalış canım ben öyle buldum çare sürekli başka şeyler yap bak o zaman rahatlıklıcaksın HEPSİ PSİKOLOJİK HEPSİ KAFADA BİTİYOR İNAN kanserin allah korusun ne belirtileri nee tek şeyle ortaya çıkmaz yani birde benlerinle sürekli oynamamalısın enfeksiyon olur birde kaygı bozukluğum var diye teşhis koymayın sağlık önemli sonuçta biz ihmal etmeyen kişilerdendeyiz öyle düşün
Youtube de doktorların anlattığı kaygı bozukluğuyla ilgili videolar var izleyin isterseniz faydası olabilir
Ya bu takıntılılık genelde genetik gelen bir şeydir bu bir kesin. Benler vücutta büyüyebilen şeylerdir örneğin kilo alma boy uzama vs vs ben sizde riskli bir şey görmedim o yüzden takmayın kesinlikleboynumda da ağrı vardı sürekli 7-8 aydır. :) onda da her Ağrı'da korkardım. onda da bisiler çıktı iğneli biyopsi yapıldı daha sonucu çıkmadı. benzerini arkdasim yaşamıştı. onla konuşmuştum rahatlamsitim.
benlerimle hiç oynamiyorum. durduk yere kendi kendine olan şeyler.
kaygı bozukluğu icin psikiyatriste gittim. o bir ialc verdi stres ve kaygı için . emzirmeyi azaltarak bıraktırmaya çalışıyorum hala birakamadim. yarın birden bıraktırmayi denicrm bir de bakalım
Çok zor bir durum inanın fazlasıyla biliyorum ama yenilmicek bir şey değil bu düşünceler çok şükür sağlığımız var herşeyin üstesinden gelebiliriz insan kendi psikolojisiyle kendini hasta edebilir neden bunu kendimize yapalım önümüz de yaşanacak çok güzel şeyler var kalk ayağa sarsıl canısı inan kendin başarırsın eminim çok merhametlisin Çok vicdanlısındır ben eşim hasta olunca üzüntüden o iyileşince ben hasta oluyorumbarış Muşlu var. aslında adam bana hiç güven vermiyor ama yine de takip ediyordum instadan. bu tarz hastalıkların vücudun kenduni koruma sistemi olarak ortaya çıktığını söylüyor. mantıklı bir söylemi de vardı unuttum.
pek çok hastalık için psikoloji çok önemli. dermatitim var kafamda. o da aşırı atak yapmış durumda. stres kötü düşünceler aslında tüm saglığı etkiliyor. o yüzden kendimi frenlemeye çalışıyorum. bişi yoksa da düşüne düşüne edeceksin kendine diyorum ama iste psikoloji bambaşka bişi ya. depremden sonraki 10 gün çok kötü oldum. o zaman dedim hani kv sorunu eş sorunu falan insan bir şekilde aşıyor yine . ama psikolojik sorunlar öyle değil ya cok zor. engel olamıyorsun o düşüncelere hislere. dualarla astım o dönem. şimdi tekrar etti. inşallah doktor da güzel seyler söyler de rahatlarim bir süre daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?