ben ağrısı?

Kitapları almanız iyi olmuş benim arkadaş da farklı sorunları var pozitif düşünmeye başladım diyor

evet maalesef.takknti çok bariz bir şekilde genetik bizde. anne tarafından gelen. hatta benim büyük oğlumda da var gibi . dedem ve bir kardeşi falan ağır depresyon geçirdiler. önce takıntı sonra yatağa çekilecek seviyede ağır depresyon şeklinde.annemde bu şekilde evham şeklinde olmasa da takıntı var.

su anki en net beni buna iten sevep gece uyuyamak ve dinlenememek. bebek surekli uyanıyor. onunda sindirim sorunları var. dogustan bir sıkıntısı var başka bir konuda. bir de gözünde kayma var. bunlar da bende başka oluşturuyor. yetersizlik duygusu falan okuyor sanırım.

yakın zamanda etkilendigim 1-2 hastalık haberi oldu. çok empati kurdum indan da bu kadar etkilendim sanırım. onun da coucklari var hemde 3 tane.

uykusuzluk yorgunluk bir suru sorumluluk ve böyle haberler falan derken bu hale geldim sanırım.

ilaca ben hep karşıydim ama bir arkadaşım bir doktorun sözünü aktarmıştı mantıklı geldi o yüzden kullanmak istiyorum. beyindeki kimyasallar vs değişiyormuş bu gibi durumlarda. ince ilaclarl onları normale cveirmek sonra diğer tedavileri denemek lazım gibi bisi demişti.

gerçekten de 2 yıl oldu kendi kendime assam asardim sanırım.

ücretsiz izindeyim. bir ara başladım ise. o ara kaygı bozukluğum hepten arttı. çocuklara da yetisemeyince tekrar ayrıldım izne.
psikiyatristte hemen basla ise izninin bitmesini bekleme en iyi terapi o dedi ama bizim iş de ayrı bir stres kaynağı ya. mobbingler haksızlıklar vs oluyor baya. işe başlamak da ayrı bir gerilim kaynağı benim için.

küçük kesintisiz gece uykulairna geçse belki biraz ben de normale donerdim.

Senin baya üst üst gelmiş ya baya kötü olmuş..
Saydıklarının en başıda UYKUSUZLUK ve evladına kafayı takman.. Ama çözülmiyecek birşey yok çok şükür evladında hepsi gelip geçici çok şükür hep bu şekil de yor Çok şükür bu olanların ilacı var ve atlatabiliriz diye kendini motive et bir kaç sene sonra evladın büyüdüğün hepsi gelmiş geçmiş olucak ama senin psikolojinin yerinde olması için kendi kendini motive etmelisin yapabilirsin kadınların isteyipte yapamadığı ne var ki en baş olarak kötü hiç bir şey düşünme kötüyü sakın çağırma bu saatten sonra takıntı yapma bak şuan benin konusunuu geçtim onda bir şey olmadığı için psikolojini toparlanmaya çalışıyorum çünkü aynı dönemlerden geçtim sen çok iyi anlayabilirim kendini hazır hissettiğin zaman ilacada veda et hayat güzel hayattan zevk bu günler bir daha gelmez

Evet iş en güzel terapi ama durumun da haklısın gece uykuların yokken sabah birde işe gidip çalışman enerjini iyice kötü yapar ama en yakın zaman işe dönemlisin veya dediğim gibi resim çiz evle uğraş mutfağı seviyorsan mutfağa gir ama belli bir süre kimsenin derdini dinlememeye çalış pozitif ol inan farklı bir mutluluk gelicek sana başarabilirsin bence internetten psikologları falan dinleme yazılarını okuma ne kadar bilgi okursan ne kadar hastalık öğrenirsen kendinde ararsın

kulağımın üstünde yeri de çok iyi değil galiba. aldırmaya da korkarım gerçi ama hayırlısı. anksiyetemi artırıyor ama varlığını hissettikce. i
aldırmak çok kolay, hiç anlamıyorsun, lokal uyuşturuyo pıt diye bitiyo.sonra iz gitsin diye krem kullanıyorsun o kadar.ben de aldırmak istiyorum ama benimkiler şu yüzeyi kabarık olmayan minik nokta şeklinde olanlardan.galiba onlara lazer yapılıyor sadece.

gittim ama saçma bir şekilde muayene olamadım..Cerrahpaşa randevu almaya çalıştım. Cerrahpaşa avcılar polikliniği diye bir yere randevu verdi. herhalde dedim yeni bir poliklinik açıldı. bana da daha yakın diye gittim bugün.

önce haritadaki yere gittim. orası değilmiş. i.u nün medikosundaymis. çok saçmaydı yine yanlış geldim sandım hasta yoktu çünkü. bir iki öğrenci hasta dışında.

alet edavat da yok tabi..buranın hastane olmadığının farkındasınızdir diyor doktor bir de.
normal randevu bulana kadar böyle devam.

sürekli o giciklanma.cekilme gibi olan his devam ediyor. o kesilse korkumda kesilecek de korkmaya devam ediyorum haliyle.

Bazı özel klinikler ücretsiz muayene yapıyor,aynı şikayetle bı klinikte ücretsiz muayane olmuştuk. Bı araştırın internetten. Ayrıca içinizi ferah tutun. Sizin korktuğunuz durum olsa,bunun acabasi olmaz inanın bana. Çok şiddetli ve hizli bı şekilde emin olursunuz.

bezmialeme randevu aldım bir de. orda da muayeneler ücretsiz testler ücretli. özel mercek gerekiyor sanırım o yüzden her yerde bakmıyorlar.
teşekkür ederim desteğiniz için. evham yaptığımın farkindayim inşallah geçer bu halim. ve insallah abarttigimla kalırım.

Sözde kendimi gördüm ☺ çok stresli olduğumda bende de aynısı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…