- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
Günaydın Ahu ve burayı okuyan kıymetli kişi, uykusuz kaldığım bir günün sabahı hafif kızarık bir göz ve karmaşık duygularım , uykusuzluğum sebebi kendimi yanlız hissetmek ve gelecek kaygısı.... hayatta eş seçimini yapmamış olmak ve bunun getirdiği iç huzursuzluk, ama herşeye rağmen artık duyguyu kontrol etme veya psikolojide problemi erteleme denen olayı yapmaya başladım ve sanırım bu iyi geliyor..
Biraz önce rastgele bir konuda kendini dönüştüren çok tatlı bir kızın azmine denk geldim ve sanırım kendimi buldum biraz biraz .Anka kuşu doğum günümde aldığım en anlamlı hediyelerden bir tanesi küllerinden doğma, beni hayatta tanıyan en iyi kişi tülay mıydı .. farklı hissetirdi açıkçası evet ben anka kuşuyum küllerimden doğdum ve hayatta kimsenin beni yıkmasına izin vermeyeceğim...
Biraz önce rastgele bir konuda kendini dönüştüren çok tatlı bir kızın azmine denk geldim ve sanırım kendimi buldum biraz biraz .Anka kuşu doğum günümde aldığım en anlamlı hediyelerden bir tanesi küllerinden doğma, beni hayatta tanıyan en iyi kişi tülay mıydı .. farklı hissetirdi açıkçası evet ben anka kuşuyum küllerimden doğdum ve hayatta kimsenin beni yıkmasına izin vermeyeceğim...