• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Ahu

Günaydın Ahu ve burayı okuyan kıymetli kişi, uykusuz kaldığım bir günün sabahı hafif kızarık bir göz ve karmaşık duygularım , uykusuzluğum sebebi kendimi yanlız hissetmek ve gelecek kaygısı.... hayatta eş seçimini yapmamış olmak ve bunun getirdiği iç huzursuzluk, ama herşeye rağmen artık duyguyu kontrol etme veya psikolojide problemi erteleme denen olayı yapmaya başladım ve sanırım bu iyi geliyor..
Biraz önce rastgele bir konuda kendini dönüştüren çok tatlı bir kızın azmine denk geldim ve sanırım kendimi buldum biraz biraz .Anka kuşu doğum günümde aldığım en anlamlı hediyelerden bir tanesi küllerinden doğma, beni hayatta tanıyan en iyi kişi tülay mıydı .. farklı hissetirdi açıkçası evet ben anka kuşuyum küllerimden doğdum ve hayatta kimsenin beni yıkmasına izin vermeyeceğim...

Ahu , kendini zor da olsa koltuktan kaldırmaya ikna ettikten sonra bir güzel heryeri toparladın , küçükte olsa gurur duydun kendinle , şimdi uzanmış Hatice’nin aşkı müziğiyle buraya yazıyorsun, belki rahatlamak belki ileride hatırlamak isteğin yazdırdı buraya bu satırları , şuan çok karmaşık ve zor dönemden geçiyorsun ev alma sürecin bayram tatilin , gündeme yine gelen evlilik sürecin var , ne istediğini bilmiyorsun korkuyorsun , en çok ta kendinden herşyrden ……. Ev almak komşumun fikriydi benim için gerçek oldu altınlarımı sattım peşinat olarak kredi süreci , iki sene evvel hiç tanımadığım insanlar bana yardımcı oldular , çok sordum , çok sıkıldım , çok sıktım , en çok üstad destek oldu sonra Mehmet abi , neyse bugün tapuyu aldım , görmediğim bir ev satın almış oldum trajikomik , neyse bütün bunlar yetmezmiş gibi birde evlilik konusu çıktı be yapacağım kendimi çok yanlız kötü bok hissediyorum , ben ne yapacağım ;((( ben mi yaptım benim yüzümden mi oldu , ne hissediyorum bilmiyorum , yorgunum kalbim yorgun bedenim yorgun ruhum yorgun :((( ya Rab bu mübarek günde sana el açan insanların hatrı ve duası benimde üstümde olsun bana yardım et , doğru yolu göster .. amin

Ahu , kendini zor da olsa koltuktan kaldırmaya ikna ettikten sonra bir güzel heryeri toparladın , küçükte olsa gurur duydun kendinle , şimdi uzanmış Hatice’nin aşkı müziğiyle buraya yazıyorsun, belki rahatlamak belki ileride hatırlamak isteğin yazdırdı buraya bu satırları , şuan çok karmaşık ve zor dönemden geçiyorsun ev alma sürecin bayram tatilin , gündeme yine gelen evlilik sürecin var , ne istediğini bilmiyorsun korkuyorsun , en çok ta kendinden herşyrden ……. Ev almak komşumun fikriydi benim için gerçek oldu altınlarımı sattım peşinat olarak kredi süreci , iki sene evvel hiç tanımadığım insanlar bana yardımcı oldular , çok sordum , çok sıkıldım , çok sıktım , en çok üstad destek oldu sonra Mehmet abi , neyse bugün tapuyu aldım , görmediğim bir ev satın almış oldum trajikomik , neyse bütün bunlar yetmezmiş gibi birde evlilik konusu çıktı be yapacağım kendimi çok yanlız kötü bok hissediyorum , ben ne yapacağım ;((( ben mi yaptım benim yüzümden mi oldu , ne hissediyorum bilmiyorum , yorgunum kalbim yorgun bedenim yorgun ruhum yorgun :((( ya Rab bu mübarek günde sana el açan insanların hatrı ve duası benimde üstümde olsun bana yardım et , doğru yolu göster .. amin
Hayırlı olsun almışsınız evinizi sizi az çok burada ki konularından biliyorum biraz zor bir hayatınız vardı aile tarafından ama tebrik ediyorum yılmamış pes etmemissiniz istediğiniz yere geldiniz 🥰🤲🤲.

Evinizin tapusu sizin üzerinizde değil mi kimsenin üzerine yapmayın siz mi oturacaksınız yoksa kiraya mı vereceksiniz ayrıca evlilik olmadan almışsınız eşiniz olası bir durumda ortak olamayacak eve ama anladığım kadarıyla evlilik için tereddütleriniz var eğer evlenmek istemiyorsanız evlenmeyin.

Hayırlı olsun almışsınız evinizi sizi az çok burada ki konularından biliyorum biraz zor bir hayatınız vardı aile tarafından ama tebrik ediyorum yılmamış pes etmemissiniz istediğiniz yere geldiniz 🥰🤲🤲.

Evinizin tapusu sizin üzerinizde değil mi kimsenin üzerine yapmayın siz mi oturacaksınız yoksa kiraya mı vereceksiniz ayrıca evlilik olmadan almışsınız eşiniz olası bir durumda ortak olamayacak eve ama anladığım kadarıyla evlilik için tereddütleriniz var eğer evlenmek istemiyorsanız evlenmeyin.
Teşekkür ederim eğer eski konularımı hatırlıyorsanız nerden nereye dersiniz , tapu benim üstüme kredi borcunu zamanla Allah bitirmeyi nasip etsin ,evimi gördim geçen evim biraz eski 5 yıllık çok üzüldüm ona da ama Allah’ın izniyle borçu biterse satarım artık evimde ben oturacağım bu arada , evlilik içinde şuan istemiyorum ve konuyu açmalarına izin vermiyorum

Teşekkür ederim eğer eski konularımı hatırlıyorsanız nerden nereye dersiniz , tapu benim üstüme kredi borcunu zamanla Allah bitirmeyi nasip etsin ,evimi gördim geçen evim biraz eski 5 yıllık çok üzüldüm ona da ama Allah’ın izniyle borçu biterse satarım artık evimde ben oturacağım bu arada , evlilik içinde şuan istemiyorum ve konuyu açmalarına izin vermiyorum
Hatırlıyorum eski konularını hatta bende yorum yapmıştım bazılarına ailenden çok cekmiştin hatta akrabalardan eviniz 5 yıllıkmış 5 yıllık sıfır sayılır büyük şehirlere göre, 1+1 mi aldınız evi umarım herşey gönlünüze göre olsun inşallah bundan sonra hiçbir için acele etmeyin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.🤲🤲🤲🌹

Hatırlıyorum eski konularını hatta bende yorum yapmıştım bazılarına ailenden çok cekmiştin hatta akrabalardan eviniz 5 yıllıkmış 5 yıllık sıfır sayılır büyük şehirlere göre, 1+1 mi aldınız evi umarım herşey gönlünüze göre olsun inşallah bundan sonra hiçbir için acele etmeyin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.🤲🤲🤲🌹
deprem çevresi bir şehirde yaşıyorum duvarlar baya çatlaktı ve ev hunharca kullanılmış , ev 1+1 , bunda da vardır bir hayır çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için Allah razı olsun

Selam Ahu ve burayı okuyan kişi , bu aralar sıkıntılı zamanlar geçiriyorum evimi düzme aşaması , bitmeyen eksikleri kısıtlı bütçe kredi kartı borcum … kardeşimle aram bozuldu , yakın arkadaşımla aram bozuldu çok gergin ve sinirli hissediyorum biraz zamana ve yalnız kalmaya ihtiyacım var.. Mayıs 15 te evimden çıkmam lazım , herneyse haziranı iple çekiyorum anca o zaman rahatlarım gerçi o zamanda müdür değişebilir , birazcık katılaşmış gibiyim eskisi gibi hassas davranamıyorum , yorgunum bir süre dinlenmeye çok ihtiyacım var , Allahım bu süreçte anlımın akıyla çıkmayı nasip et ya rab ..

Ahum , benim canım ahum senin için hayatta böyle bir yol , ve yaşam düşünemezdim. Sen iki sene önce kabuğuna sığmadın, hayat seni çok zorladı herşey üstüne üstüne geldi ve bir anda hiç tahmin edemeyeceğin bir yl ayrımına girdin, bazen düşünüyorum sende herkes gibi sıradan evli ve 3 çocuk annesi olsaydın daha mı mutlu olurdun , ama gel gör ki hayat herzaman düşlediğimizi değil bildiğini okuyor , sonuçta sen artık o hep istediğin kendi ayakları üstünde duran çalışan bir kadınsın , çok çaba sarfettin , bir aylık süreçte gelgitlerin sabah 5 te uyanmaların, işe adapte olmaya çırpınışların Haftasonu gitmelerin , en son ev alırkenki yıpranmam son olarak herşeye yetişmeye çalışan ama tam olarak kendini kaybeden bir Ahu…
Evin ne olursa olsun herzaman sana güvence olacak bundan pişmanlık duyma , yapman gereken biraz rahatına bakmak hem fiziksel hemde ruhsal dinlenme.. her zaman kendini çok sev.. hep çok mutlu ol ..

Back
X