Ben aldırdıkdan sonraki işler

sevdabelasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
49
0
0
İstanbul
kızlar tam 2 hafta önce yanağımdan 2 tane ben aldırdım leke gibiydi .kocelide dikiş falan attılar sonrada aldılar dikişleri doktor beklediğimden çok daha güzel oldu dedi sonra bir krem verdi kenacort a die iz kalmıcak dedi doktor ama hala orda benden farklı bişey durmuyor yani alınan yerler kızarık ne zamana geçer böyle olan illaki vardır deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.öptm hdi hihoyyyt dktr baya ustaydı doçent

canım ilk 3 ayda kızarıklık bayaa geçio bana doktor 3 ayda kızarıklık geçer dedi ama daha fazla zamanda geçti iz de son halini bir yılda alır yani en fazla bir yıl sonra kızarıklığı geçer iz de minimum halini alır hadi yeni halin hayırlı uurlu olsun :D

ben aldırdım kızarıklık da var ama en kotusu orda cukurluk olustu, duz ve lekelıyken makyajla kapatıyodum ama sımdı cukuru dolduramıyorum da sınır oldum :(

ya arkadaslar iki hafta önce benlerimi aldırdım ama bundan sonra iz kalmaması ne yapabilirim doktorum pek konuşmayan birisi önerilerinizi bekliyorumm..

o kremi doktora sordum doktor hiç bir işe yaramaz dedi..
bana kremde vermedi ayrıca sadece pansuman için temöizleyici jel verdi onu kullanıyorum... cuma da dikişler alıncak
2-3 aya kadarda dikiş izi görünmez hale gelecek iz kalmayacak dedi..
şan mutluyum iyikide aldırmışım diyorm

ben aldırdım kızarıklık da var ama en kotusu orda cukurluk olustu, duz ve lekelıyken makyajla kapatıyodum ama sımdı cukuru dolduramıyorum da sınır oldum :(

benimki küçüktü sırtımdaydı dikkatle bakılmayınca görülmüyo bile ama arkadaşım da benden cesaret alıp gitti onunki biraz daha buyuktu aynı şey onun da başına geldi bi çukurluk kaldı hatta sanki dikiş atmamışlar gibi duruyo şimdi o bölgeye dolgu yapmayı düşünüyo sende araştır bence canım

sırtımdan en aldırdım bende 8 ay önce,dikiş izinin rengi hafif açıldı ama iz mevcut hala,geçmiyor da..
sırt diye umursamıyorum ama,yüzdeki iz daha önemli elbette.. uygun leke açan kremler denenebilir..
lokal anestezi yapılıyor ve acı duymuyorsunuz operasyon sırasında,sonrasında da acı yok gibi..

geçmiş olsun..

kızlar tam 2 hafta önce yanağımdan 2 tane ben aldırdım leke gibiydi .kocelide dikiş falan attılar sonrada aldılar dikişleri doktor beklediğimden çok daha güzel oldu dedi sonra bir krem verdi kenacort a die iz kalmıcak dedi doktor ama hala orda benden farklı bişey durmuyor yani alınan yerler kızarık ne zamana geçer böyle olan illaki vardır deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.öptm hdi hihoyyyt dktr baya ustaydı doçent

YANİ sigara alkol guneş ışınlar iz kalmasını acayip etkiliyo. bandajların erken açılması doktorun izni olmadan yani bunların hepsi olumsuz etkiliyo cildi.

bunlara dikkat edersen izleri her daim nemli tutarsan nem çok önemli sertleşmemesi ve büzüşmemesi bakımdan......

birde 1 kaç dakika izi elinle ütüler gibi scarfade contaxtube gibi scar izi düzeltici kolajen arrttırıcı kremleride kullanırsan yok denebilecek kadar az minik izcikler kalıyo okadar

ben aldırdım kızarıklık da var ama en kotusu orda cukurluk olustu, duz ve lekelıyken makyajla kapatıyodum ama sımdı cukuru dolduramıyorum da sınır oldum :KK43:
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama çukurluk probleminiz ne durumda düzeldi mi acaba:( hangi yöntemle aldırmıştınız beninizi

Back
X