- Konu Sahibi selin_selin7
-
bence üzülmeyin benimde burnumun yanında mercimek kadar siyah ben vardı cerrahi operasyonla aldırdım uzun yıllar olduğu için sizin söylediğiniz aşamaları hatırlamıyorum ama tek bildiğim vucudumuz kendini yeniler , biraz zamana ihtiyacınız var hadi diyelim iz kaldı çözümsüz değil üzülmeyin
contractubex kullanın ,ama düzenli güne iki kere ince bir tabaka halinde sürün. normal ameliyat izlerini bile alır,düzenli uygulamada. biraz sabredeceksiniz ama.
doktor gerek olmadığını söyledi.sanırım zararlı değillermiş.cerrahi bir operasyonla aldırdıysanız benlerinizi patoloji incelettiniz mi?
vücuttaki her ben zaten kanser hücresiymiş.tabi güneştende kaynaklı olarak.fakat kötü huylu olmayabiliyorlar.bu yüzden sağlık açısından bir problem yaratmıyor.özellikle büyüymüyor ve şekli değişmiyorsa.ama daha sonra kötü huyluya çevirme ihtimalleri olabilir.geçmiş olsunsevindim ,banada aynısı söylediler sanırım güneşten yada bilemediğimiz başka seylerden oluyor
lazerle alındığı zaman beni patolojiye göndermek mümkün olmadığı için doktorların tavsiye etmediği bir yöntem. benlerin mutlaka patolojiye gitmesi gerekiyor çünkü bir nevi kist onlar.Lazer ile ben aldıranlar tecrüblerini anlatabilir mi?
Bazılarında lazerden bir süre sonra tekrar çıkıyormuş.
Lazer uygulanan ben yerinde çukurluk oluşuyormuş. Bunlar ne kadar doğru??
bu arada forumda contractubex kremi duydum araştırdım.bazıları çok iyi sonuç alırken bazıları işe yaramadığını söylemiş farklı forumlarda.fiyatı çok yüksek olduğu için hemen almadım.kullanıp iyi bir sonuç alan ve öneren varsa yazabilir mi buradan.çünkü şu an krem sürmüyorum.sadece bol bol 50 faktörlü güneş kremi kullan dedi iz kalmasın diye. ama ben bu izlerinden de kurtulmak istiyorum.birde fito kullanmış annem elindeki dikiş için.iz neredeyse sıfır.fito kullanıp sonuç alan var mı?
merhaba,ben de 1,5 ay önce yüzümden 3 tane ben aldırdım ancak bir tanesi tekrar çıkmış, bugün farkettim. bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı?
Ben gogusumden ben aldirdim.1yil oldu hala izi duruyor..
Gata da aldirdim benimde yarami bantla kapattilar.Ama inanin hala iz var yani.Belli oluyo o kizariklikpeki görüntüsü nasıl.yani bakınca çok belli oluyor mu? nerde aldırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?