BEN ALDIRMA İLE İLGİLİ ACİL YARDIM LÜTFEN?

kayipcocukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
16
0
1
18 yaşındayım. Bacaklarımda onlarca ben var. Beni çok rahatsız ediyorlar. Aldırmak istiyorum. Devlet hastanelerinde cildiye bölümü alır mı? Canım yanar mı?

Lokal anesteziyle alınıyor oncesinde de kanserlesme ihtimali var mi diye bakmalari lazim. Cok acil degil yani konunuz dermatolojiye basvurun gereken yapilir..

18 yaşındayım. Bacaklarımda onlarca ben var. Beni çok rahatsız ediyorlar. Aldırmak istiyorum. Devlet hastanelerinde cildiye bölümü alır mı? Canım yanar mı?
Cnm bende yeni aldirdim sayilir yuzumde devlet hastanesinde estetik cerrahi var orasi aldi bnm kini igneyle ugusturuyo hic bisey hissetmiyosun hmncik bitiyo gecmis olsun

Devlet hastanelerinde plastik cerrahi bölümüne aldirabilirsin canım. Et ben değilse lazerle yakıyorlar sanırım.

Benimde yüzümde vardı devlet hastanesi plastik cerrahi bölümü Aldı Öncesinde bi kan tahlili verdim sonra alındı ve tekrar çıkmadın diye lazer verildi sonra da beni patolojiye gönderdiler.kısa bi operasyonla alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…