kızlar ben devlet hastanesinde plastik cerrahi doktoruna aldırdım. 1 ay önce çenemde ve yüzümde olanı aldırdım. tam kaşımın içindeki et beni de sordum. doktora çok soru sordum. iz kalır mı, leke olur mu, eskisinden iyi olur mu, kaşımda et ben var kaşım çıkar mı felan diye:) yüzümdeki ve çenemdekini lokal işlemle aldı. benin alt kısmına ve etrafına bi kaç kez iğne yaptı sadece o acıyor. sonrasında zaten estetik dikiş atıyor. kaşımdakini de 3 gün önce aynı doktora aldırdım. beni alınca kaşsız alan kalcak sanmıştım ama normal kaşım duruyor. sadece kesi attığı yerde dikiş var. kaş kalemi kullanmam gerekirmi diye sordum doktora gerek kalmaz dedi.
devlet hastanesinde iyi bir hekim araştırıp gidin bence boşuna para vermeyin. ben izmitteyim. isteyen olusa doktorun adını verebilirim. muayeneye gittiğiniz günün içinde alıyor beni. ben şimdiden memnunum.
merhaba,
bende yazın çenemle yanağım arasındaki benimi aldırmıştım,lazerle aldırmadım,doktorum önermedi,doktorum Memorial Hastanesinde Dr. Barış Çakır'dı,iğneyle uyuşturdu,keserek aldı,hiç acı hissetmedim,iyi ki adırmışım,şu anda izi bile yok,zamanla kayboldu,arkadaşımında yüzünde benleri vardı,cilt doktoruna gitti,aldırdı ama malesef izi kaldı ve izler sanki yıldız tornavidayla yüzüne bastırmış gibiydi,alınan benim patolojiye gönderildi,herhangi bir şey çıkmadı çok şükür,toplam maliyetine gelince açıkçası bir hayli pahalıydı,ilaçlar,muayene,opresyon yaklaşık olarak 750 ytlyi buldu,bu arada ssk geçmiyor bu hastanede.
şimdiden geçmiş olsun,sana tavsiyem iyi bir doktora benlerini aldırmandır...
ben aldırdım kızlar 3ay oldu hemen hemen hiç iz yok yuzumde ..4 tane aldırmıstım ustelık ıkı tanesı alt alta ..korkmayın işinin ehli birine yaptırın
kızlar ben devlet hastanesinde plastik cerrahi doktoruna aldırdım. 1 ay önce çenemde ve yüzümde olanı aldırdım. tam kaşımın içindeki et beni de sordum. doktora çok soru sordum. iz kalır mı, leke olur mu, eskisinden iyi olur mu, kaşımda et ben var kaşım çıkar mı felan diye:) yüzümdeki ve çenemdekini lokal işlemle aldı. benin alt kısmına ve etrafına bi kaç kez iğne yaptı sadece o acıyor. sonrasında zaten estetik dikiş atıyor. kaşımdakini de 3 gün önce aynı doktora aldırdım. beni alınca kaşsız alan kalcak sanmıştım ama normal kaşım duruyor. sadece kesi attığı yerde dikiş var. kaş kalemi kullanmam gerekirmi diye sordum doktora gerek kalmaz dedi.
devlet hastanesinde iyi bir hekim araştırıp gidin bence boşuna para vermeyin. ben izmitteyim. isteyen olusa doktorun adını verebilirim. muayeneye gittiğiniz günün içinde alıyor beni. ben şimdiden memnunum.
sana dr. barış çakır ı öneririm benim benleri dikiş atmadan aldı ve daha beni aldırmamdan 2 hafta geçmesine rağmen çok az bi iz kaldı. bence hiç başka arayışlarla ugraşma direk barış beye git
arkadaşlar benlerinizi hiç lazerle keserek aldırmayın çünkü iz kalıyor kütahyada bi aktar bi formül bulmuş bitkisel benlerin üstüne ilaç sürüyor 3 gün içinde kuruyup düşüyor ve iz falanda kalmıyo eşim aldırdı haftaya bende gidicem süper bi buluş hemde uygun bi maliyete yapıyor bu işi
Merhaba ,
Ben 18 yaşındayım omzumda et beni var yeşil mercimek büyüklüğünde . Bir hafta önce kanamaya başladı her gün kanıyordu . Cildiye doktoruna gittim ve plastik cerrahide aldırmamı söyledi . Ancak ben korktum ve biraz boşladım . Şimdi kanaması durdu . Ailem aldırmam konusunda baskı yapıyor fakat ben istemiyorum . Dişimi çektirirken , tırnağım kırılır ve kanarsa , parmağım ufacıkta olsa kesilirse yada aşı olursam hemen bayılırım . O yüzden ben aldırmak çok korkutucu gelio bana . Aranızda beni kanayan oldu mu olduysa herhangi bir zararı oldu mu ? Yardımcı olursanız sevinirimm ..
Lokal anestezi veya genel anestezi olarak ameliyat gerçekleşebiliyor.
Çok kısa ve basit bir ameliyat.
Korkulacak bir durum yok yani...
Plastik cerrahiye aldırırsanız estetik dikiş atarlar ve hiçbir şekilde iz kalmaz.
Geçmiş olsun...
Yardımınız için teşekkür ederim .
Küçük bir operasyon olduğu için genel anestezi uygulanmıyor demişerdi .
Bunu duyduğuma sevindim hissetmezsem herşey daha kolay olur
bende alnımda bir beni aldırdım 2 yıl önce ancak kırmızı bir dikiş izi kaldı çökme gibi şeyler oldu bu sorundan nasıl kurtulabilirim o dikiş izi beni çok rahatsız ediyor artık neler önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?