- Konu Sahibi Bumbleroot
-
Eki Görüntüle 952974 Eki Görüntüle 952975 Arkadaşlar ben aldırma ile ilgili güncel bilgileri yazabilir misiniz ? ne tür işlemler yaptınız memnun musunuz ? benim suratım da bu tarz benlerden var. Leke beni aldıran arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi ???
Çok yakın bir arkadaşım lazerle yaktırdı, ama benler öyle malesef çil gibi değil , renkleri açılıyo hatta bazen kendi cilt renginizden bile daha açık olabiliyor , öyle göze batmıyor ama çook yakından bakınca cildine göre daha beyaz kalmıştı arkadaşımınki.Tabi esmerdi onunda etkisi vardır.
Ama doktorumun dediğine göre benlerin kesin bi gidiş yöntemi yoktur , lazerle yakmanın para tuzağı oldugunu söylemişti.bir de insanlar 35-40 yaşına kadar benli , daha sonra benler kaybolarak bensiz yaşamlarını devam ettirir diye espirili şekilde anlatmıştı:)
Eğer et beni deri dışına çıkıntılıysa devlet hastanelerinde 'Cryo' ile hemen yakıyorlar. Onun dışında lazerden başka çözüm yok ne yazık ki..
Çok yakın bir arkadaşım lazerle yaktırdı, ama benler öyle malesef çil gibi değil , renkleri açılıyo hatta bazen kendi cilt renginizden bile daha açık olabiliyor , öyle göze batmıyor ama çook yakından bakınca cildine göre daha beyaz kalmıştı arkadaşımınki.Tabi esmerdi onunda etkisi vardır.
Ama doktorumun dediğine göre benlerin kesin bi gidiş yöntemi yoktur , lazerle yakmanın para tuzağı oldugunu söylemişti.bir de insanlar 35-40 yaşına kadar benli , daha sonra benler kaybolarak bensiz yaşamlarını devam ettirir diye espirili şekilde anlatmıştı:)
benim leke ben şeklinde, kızarıklık kalıyor iz kalıyor falan demişlerdi hep bi kararsızım o yüzden( şimdi sen böyle diyince bir de doktor fikrini de sunmuşsun gene kararsız kaldım
benim sayısını bilmediğim kadar benim var hatta çocukkenalay ederlerdi bu ne böyle diye inşallah şuan onlarda daha çok olur yarebbim amin
Hepsii gitcekkk ilerdee:)
gidcekmi doğru söyle boşuna ümit verme bana nasıl gitcek:26::2:
Doktorun gözleri iyi görüyorsa hiçbir iz kalmaz :)
Boynumdaki et benini cryo ile yaktılar 1 hafta içinde yok oldu, iz filan da yok. Omzumdaki güneş lekesini yaktırmaya gittiğim doktor yaşlıydı küçük bir iz kaldı sadece.
Devlet hastanelerinde her iki lazer de yapılıyor seçim yapmak sana kalmış. :)
Arkadasimin benlerini yakan doktor benim cillerimi yakan doktor,ben cok memnundum:) ama yorumu yapan doktor baska bi cilt doktorum:) ikisi ayri fikirdeler anlicagin:)
sen nerde yaptırdın peki canım :) istanbulda mısın ?
nerde yaptırdın pekii sen, hangi yöntemlee
İstanbul Okmeydanı Devlet Hastanesinde yaptırmıştım zamanında =)
Doktorum Şerafettin Saraçoğlu , şimdi özel klinik açmış kendisi , lazerin cinsini soruyosan inan hatırlamıyorum ona kendi karar veriyo zaten muayene sırasında söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?