Lekeler, Çiller BEN Aldırma (Resimli)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Bumbleroot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
139
8
38
İstanbul
Arkadaşlar ben aldırma ile ilgili güncel bilgileri yazabilir misiniz ? ne tür işlemler yaptınız memnun musunuz ? benim suratım da bu tarz benlerden var. Leke beni aldıran arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi ???

Eklentiler

• $uyýyu.webp
    254 bayt · Görüntüleme: 992
  • $fdgsdgs.webp
    276 bayt · Görüntüleme: 972
Son düzenleme:
benım yüzümde de baya bi ben var aldırıp kurtulmak istiyorum, o kadar çok var ki aynaya bile artık bakmak gelmiyor içimden ..
aldıran arkadaşlar nasıl iz kalıyor? dediğim gibi çok fazla var hepsini aldırsam izler çok mu belli olur lüften deneyimli arkadaşlar bilgilendirirmisiniz?

Çok yakın bir arkadaşım lazerle yaktırdı, ama benler öyle malesef çil gibi değil , renkleri açılıyo hatta bazen kendi cilt renginizden bile daha açık olabiliyor , öyle göze batmıyor ama çook yakından bakınca cildine göre daha beyaz kalmıştı arkadaşımınki.Tabi esmerdi onunda etkisi vardır.

Ama doktorumun dediğine göre benlerin kesin bi gidiş yöntemi yoktur , lazerle yakmanın para tuzağı oldugunu söylemişti.bir de insanlar 35-40 yaşına kadar benli , daha sonra benler kaybolarak bensiz yaşamlarını devam ettirir diye espirili şekilde anlatmıştı:)

Eğer et beni deri dışına çıkıntılıysa devlet hastanelerinde 'Cryo' ile hemen yakıyorlar. Onun dışında lazerden başka çözüm yok ne yazık ki..

benim leke ben şeklinde, kızarıklık kalıyor iz kalıyor falan demişlerdi hep bi kararsızım o yüzden ( şimdi sen böyle diyince bir de doktor fikrini de sunmuşsun gene kararsız kaldım

Doktorun gözleri iyi görüyorsa hiçbir iz kalmaz :)
Boynumdaki et benini cryo ile yaktılar 1 hafta içinde yok oldu, iz filan da yok. Omzumdaki güneş lekesini yaktırmaya gittiğim doktor yaşlıydı küçük bir iz kaldı sadece.
Devlet hastanelerinde her iki lazer de yapılıyor seçim yapmak sana kalmış. :)

benim sayısını bilmediğim kadar benim var hatta çocukkenalay ederlerdi bu ne böyle diye inşallah şuan onlarda daha çok olur yarebbim amin

benim leke ben şeklinde, kızarıklık kalıyor iz kalıyor falan demişlerdi hep bi kararsızım o yüzden ( şimdi sen böyle diyince bir de doktor fikrini de sunmuşsun gene kararsız kaldım

Arkadasimin benlerini yakan doktor benim cillerimi yakan doktor,ben cok memnundum:) ama yorumu yapan doktor baska bi cilt doktorum:) ikisi ayri fikirdeler anlicagin:)

sen nerde yaptırdın peki canım :) istanbulda mısın ?

Eki Görüntüle 959185 arkadaşlar benmde gözümün hemen altında doğum lekesi var.ben bunu lazerle aldırmayı düşünüyorum fakat lazer işlemi esnasında gözlük takıldığı için lekeyi silme işlemi ne kadar başarılı olur bilmyorum.gözümün hemen altında olduğu için korkuyorumda biraz..bana fikir verirmisniz lütfen benm nasıl bi yöntem izlemem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…