• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben aldırma

iHLaL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
25
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar..
Dudağımın kenarında doğuştan beri varolan ama gün geçtikçe büyüyen bi benim var.Yani küçüklük resimlerime baktığımda gözle görülmüyor nerdeyse.
Ama şimdi hemen herkesin dikkatini çekiyor, beyaz tenli olduğum için çok fazla dikkat çekiyor. Ve bu durum aşırı derecede moralimi bozuyor :(
Yakın çevremdekilere aldırmak istediğimi söyledim fakat hiç kimse benden yana olmadı.. Burda ben aldıran arkadaşlar, ablalarım tavsiyelerinizi bekliyorum :43:

$DSCN1478.webp

$DSCN1998.webp

Son düzenleme:
benim babannem aldırdı onunda dudağının üstündeydi ama seninkinden çok daha büyüktü..cok korkuyordu ama hiç bişey olmadan aldırdı simdi iz bile yok

Bende iz kalmasından çok korkuyorum yüzde olduğu için insan ister istemez iz kalıcak diye tedirgin oluyor.. Babanneniz nerede aldırdı benini? Ve hangi yöntemle?

zararlı ben mi bilmiyorum ama zararsızsa bence dursun cunku karakteristik bi özellik katmıs yüzüne ve bence cok yakısıyo canım söylemeden edemedim :) :34:
benim ablam da koltuk altı ve ensesinden dün ben aldırdı,lokal anesteziyle yapmıs dr. gece biraz sızlar gibi oldu diyodu ama şuan iyi.

Çok sağol canım, güzel sözlerin için :) çevremde hemen herkes beğeniyor ama işte ben bi türlü sevemedim. Ablan kurtulmuş bak ne güzel biran önce iyileşir umarım :)

zararlı ben mi bilmiyorum ama zararsızsa bence dursun cunku karakteristik bi özellik katmıs yüzüne ve bence cok yakısıyo canım söylemeden edemedim :) :34:
benim ablam da koltuk altı ve ensesinden dün ben aldırdı,lokal anesteziyle yapmıs dr. gece biraz sızlar gibi oldu diyodu ama şuan iyi.

yozgatta bi devlet hastanesinde lokal anesteziyle aldılar..ilk günlerde cok az sızlama oldu sonra gecti ama uzun sürmedi

benimde ablamın yüzünde tam da çenede bir ben vardı ve de üzerinde kıl çıkıyordu en sonnda aldırdı tavsiyem iyi bir hekim bulun ve aldırın çünkü çok önemli bir konu iyice araştırmak lazım

dert ettiğin şeye bak valla tülin şahin gibi bende baya kötüü zannetmiştim:)tabi seni rahatsız ediyorsa bilemem ama karakteristk bi özellik katmış annecağızımında var yüzünde ama bikaç tane iyice psikolojisini bozuyoo ve onunkiler baya büyüdü bigün süpriz yapıp götürcem bende bi plastik cerraha:(

selam suratımda kocaman bir ben var dudagımın kenarında benı cok rahatsız edıyor aldırmak ıstıyorum yan etkılerı olurmu acaba ?

Bende iz kalmasından çok korkuyorum yüzde olduğu için insan ister istemez iz kalıcak diye tedirgin oluyor.. Babanneniz nerede aldırdı benini? Ve hangi yöntemle?

tatlım eğer bu seni mutsuz ediyorsa sürekli kafanı takıyorsan aldır bence..önemli olan çevrenin değil senin düşüncen..benim ablam aldırdı yüzünde tam 8 tane ben vardı düşün ben tarlası gibi hiç bir iz kalmadı..ancak doktorun plastik cerrah olsun..biz araştırırken doktora sorduğumuzda bu zor bir operasyonmudur diye kendisi bize baya gülmüştü dalgamı geçiyosun der gibi:9:

Yüzde ben olmasındansa dikiş izi kalsın daha iyi bence :/ O iz hafif bir makyajla kapatılır ama ben kolay kolay kapanmıyor :(

tatlım eğer bu seni mutsuz ediyorsa sürekli kafanı takıyorsan aldır bence..önemli olan çevrenin değil senin düşüncen..benim ablam aldırdı yüzünde tam 8 tane ben vardı düşün ben tarlası gibi hiç bir iz kalmadı..ancak doktorun plastik cerrah olsun..biz araştırırken doktora sorduğumuzda bu zor bir operasyonmudur diye kendisi bize baya gülmüştü dalgamı geçiyosun der gibi:KK9:
Nerede aldırdı ablanız benlerini doktor tavsiyesi alabilir miyim çok uzun zaman olmuş ama:(

Back
X