Ben aldırmada en iyi dikiş atan dr ( ankara)

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
Yüzümdeki beni aldırıcam ankarada. İz konusunda doktorun dikiş atma becerisi çok önemli. Ankarada benini aldıran , ve dikiş izinden memnun kalanlar hangi doktor oldugunu söyleyebilirler mi? Ayrıca Nebil bey nasıl sizce bi de bilginiz varsa bu konuda

Dikişle alınınca leke degil normal iz kalıyo. Ben aldırdım ama tekrar çıktı. Yeni bi doktor arıyorum fazla iz bırakmadan alacak

Hanimlar duz kahverengi kucuk sonradan cikan benlere de tedavi oluyor mu

Benimki onlardan işte. Oluyor. Yalnz iyi dr seçmek lazım iz kalmaması için. Ama yardımcı olacak biri hala çıkmadı

ben arastırdım biraz. medical art diye bir hastane buldum. ordan sonuc alabilir miyiz ki? dün burnumda ben çıkmış, sinirimi bozdu...

boyutu ne kadar sizinkinin? daha once nasıl bır operasyon gecırmıstınız? ben sonradan mı oluştu?
Kahverengi çıkıntısız ben. Boyutu çok büyük degil orta yani küçüğe yakın. Dikişle çıkartıldı tekrar çıktı ama eskisi gibi degil küçük baya şuan. Dikişle çıkarlnca normalde çıkmaz tekrar ama benimki doktor hatası galiba. O yüzden iyi bi dr bulmaya çalışıyorum ankarada

Bulursanız ben de faydalanırım sayenizde. Ankara'da olmadığım için bilemiyorum. Daha önce ben aldırdım ve maalesef çok iz kaldı. Üstelik contrabutex (ismini yanlış yazmış olabilirim) ce scarex kullanmıştım iz kalmasın diye, yine de kaldı.

Bulursanız ben de faydalanırım sayenizde. Ankara'da olmadığım için bilemiyorum. Daha önce ben aldırdım ve maalesef çok iz kaldı. Üstelik contrabutex (ismini yanlış yazmış olabilirim) ce scarex kullanmıştım iz kalmasın diye, yine de kaldı.
İşi biten tekrar girmiyo ki bu konuya. Bulabilcek miyiz hiç bilmiyorum. Bende allahtan çok iz kalmadı doktorun el becerisi iyiymş de fayda etmedi gerçi yine çıktı dikişin üstünde. Bekleyelim bakalım ..

İşi biten tekrar girmiyo ki bu konuya. Bulabilcek miyiz hiç bilmiyorum. Bende allahtan çok iz kalmadı doktorun el becerisi iyiymş de fayda etmedi gerçi yine çıktı dikişin üstünde. Bekleyelim bakalım ..

Nasıl bir iz kaldı sizde? Çukurluk mu parlaklık mı?

Hayır hayır parlaklık değil, hani çocukken dizimiz yara olurdu, o kabuk kalkınca dizimizde iz kalırdı ya aynı onun gibi. Bende dikiş izi olduğu gibi belli, üstelik de çukurluk var. Tavsiye üzerine gittim, çok pişmanım.

Hayır hayır parlaklık değil, hani çocukken dizimiz yara olurdu, o kabuk kalkınca dizimizde iz kalırdı ya aynı onun gibi. Bende dikiş izi olduğu gibi belli, üstelik de çukurluk var. Tavsiye üzerine gittim, çok pişmanım.
Bende parlaklık var. Gerçi parlaklık dyince anladnz mı bilmiyorum ama.. Dikiş izi yok bende kmse anlamıyo. Güneşte hafif parlaklık oluyo sdece. Bu seferde aldırırsam korkarım çukur kalacak

X