Ben aldrma!

sunshiney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
19
0
86
37
İstanbul
Merhaba arkadaşlar..Benim yüzümde ve vücudumda çok sayıda ben var.Bunların lazer ile yok edilmesi gibi bi olanak var mı acaba??Bilen varsa yardımcı olsun lütfen..

ya normal deriyle bütünleşik şekilde.. et beni değiller yani..düz ve kahverehngi..lütfen yardımcı olun yaa.bi çaresi var mıdır bunlardan kurtulmanın..

cnm bende yüzümden 5 vücudumdan 3 olmak üzere 8 tane ben aldırdım. ama kesin sonuç olsun diye ben kestirerek aldırdım hiçbir ağrısı sızısı yok. 2010 şubat ayında 1 yıl olcak ve hiç iz kalmadı

canım ne kadara aldırdın bende de çok ben var vücudumdakileri geçtim de yüzümdekileri aldırmak geçiyor içimden küçük de olsa 8-10 tane var yüzümde ve boynumda

bende aldırdım yuzumdeydı ama et benı 2tane iz kaldı bırazcık amelıyatla alındı ama yuzumde senın dedgın gbı duz kahverngı var bıkac tane bende duydum lazerle alınıyo falan dıye ama tekrarlama durumu olabılırmıs kesin cozum kokunden almakmıs ama o zaman da ya ız kalırsa bu sefer kucucuk bıseyden kurtuluyım derken dikiş izi daha kotu degilmi :bbo: bu konuda bılgısı olan varsa yazabılırımı arkadaslar

ben de 5 tane ben aldirdim, 3 ü yüzümdeydi. et ben olanda hic iz kalmadı ama deriye yapışık olanlarda 1-2 dikiş izi kaldi kucucuk. ortalama 100tl civarında tuttu her biri.

benimde acaip cok sayide benlerim var , bitanesi yüzümde ve cok rahatsiz oluyorm , ya sohbet ettiklerim sanki gözlerime degil de benime bakiyor gibi geliyo , herkesten cekinir oldum :kedi::kedi: yarin ilk isim doktora gitmek ve tarih belirlemek , forumda okuyunca cesaretlendim

herkese merhaba benimde yüzümde var ama küçük ve acık kahve benler. onları zararı yok. asıl zararlı olanlar ıkı renk yanı ortası koyu kenarları acık. ben sanırım 2 yıl oldu bir tane aldırdım. doktor iki yılda bir kontrol olman lazım dedi. benim şimdi bir tane daha var alınması gereken ilerde daha artıcak gibi duruyor. hastane ismi veriliyormu bilmiyorum ama öyle fazla bir ücreti yok üniversite hastanesinde oldum tam fiyatını şimdi hatırlamıorum ama 100un altında ödemiştik.ve kökten alınması daha iyi benim dikiş izim duruo. o kadar sorun deıl bence cunku ılerde daha buyuk dertler acabılır basıma. kucuk bı operasyon sonra alınan parcayı patalojiye yolluolar herhangi birsey var mı dıye.cok sukur bende bırsey cıkmamıstı. ancak bu tip benı arkadasları uyarıyım korkucak bısey yok ama ıhmal etmeyın önceden önlem almak gerekir. bayagı uzun oldu umarım anlasılır olmustur. sağlıklı günler dilerim herkese...

arkadaslar bugün beni en cok rahatsiz eden benimden kurtuluyorum aklinialirimsmile yüzümde büyük bitane vardi et benine benzer ama tam degil baya koyu renkte aldiriyorum birazdan resimleri eklerim :)

benim yüzümdeki ben de kaşıntı var bende korkmaya başladım

yerinde olsam hemen bi doktora görünürdüm canim , benimkinde de bazen kasinti oluyordu sonra sertlesiyordu kabuk bagliyomus gibi sonrasinda ise kanamaya basliyordu , cildiyede gösterdim alinmasi gerektigini söylemisti kanadigi icin , bugün bi hafta olcak dikisler felan alincak cok memnunum

ben de 5 tane ben aldirdim, 3 ü yüzümdeydi. et ben olanda hic iz kalmadı ama deriye yapışık olanlarda 1-2 dikiş izi kaldi kucucuk. ortalama 100tl civarında tuttu her biri.

devlet hastanelerinde sigortalıların ben aldırmasının ücretsiz olduğunu öğrenince,yüzümdeki çok büyük olmayan ama sayısı fazla olan kahverengi düz benler var,deriye yapışık olan benleri alırken dikişlemi alıyorlar,yani bu benlerde iz kalma olasılığı daha mı fazla 1 senede falan geçmiyor mu, bir de bunun tek yolu keserek dikişlemi yani lazer ile alma imkanları yok mu acaba,biraz bilgilendirebilirsen tecrübeli bir arkadaş olarak çok sevinicem,diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum...

benimde göbegimde var kahverengi ve biraz büyük bikini flan giyince cok rahatsiz ediyor beni...birde sert bi ben.. doktora gittim bugün buyüzden lazerle alinamicagini söyledi, kahverengi benler kesilerek aliniyormus... sadece et benleri lazerle aliniyormus bilmiyordum..iz kalirmi bilmiyorum oyüzden emin deilim..eger aldirirsam iz kalirsada minik bi dövme yaptiririm oraya bende :))

benim de yüzümde var vücudumda da var.. derinin içinde et beni değil. ama korkuyorum aldırmaya. . alınan her bene patolojik test uygulanıyor bi arkadaş da yazmış.. kanser riski oluyor..annem aldırmıştı ama onunki et beniydi kanserli hücre çıktı ama allahtan çoğalan ve dağılan kötü huylu değilmiş..

Back
X