- Konu Sahibi kraliceada
Hosbuldum.Hoşgeldin Selin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum.Hoşgeldin Selin.
O 21 yaşında ya,haklısın evet özgüven şarttSen 19 yaşındasın böyle detayları kafaya taktığımız yaşlardı … erkek arkadaşın kaç yaşında? Büyük ihtimalle umrunda bile olmaz ama eğer sen şıram şöyle buram böyle dersen kendi eksiğini kapatmak için üzerine düşebilir. Gözüne sokmamak özgüvenli olmak lazım.
Korunun, hem bebekten hem bulaşıcı hastalıklardan korurO 21 yaşında ya,haklısın evet özgüven şartt
Ha yok ben yaşamak istemesem o okey zaten,ailem için de tabu değil bu şekilde yetiştirilmedim. Dediğim gibi tek sorun batıklarım ve kararmalarYaşın çok küçük pişman olma ihtimalin yüksek bence yaşama ben yüzeysel yaşarken hissetmediğim halde yırtıldı zarım şuan hala aynı kişiyle sevgiliyim ama ona bile konuyu açıp dertleşemiyorum kanı görmesine rağmen biz bişey yaşamadık tahriştendir falan diyor gelecek kaygım çok yoğun. Evet cinsellikte gayet normal erkek için nasıl normalse bizim içinde normal ama baskı hiç bi zaman gitmiyor bu ülkeden
Korunun, hem bebekten hem bulaşıcı hastalıklarda
Hıhı biliyorumKorunun, hem bebekten hem bulaşıcı hastalıklardan korur
Aksine o çatlak ve bazı kusurlar onlara çok sexi geliyor hepsi demiyelimde geneli :) ayrıca götü kıllı heriflerin dedikleri benim unrumda değil beğenmeyen küçük oğluna almasinAy biz zaten kendimizi hic yeterince beğenmiyoruz kadinlar olarak. En ufak kusurumuzun bile farkindayiz.
Ben bir defasinda iş esnasinda şöyle bir baktim ay memem kötü görünüyor şu an, insallah farkinda degildir dedim. Bir baktim adam gözlerini falan kapatmis kopmus gitmis ahshd
Insanin baskasinin yaninda kendi ciplakligina alismasi gerekiyor biraz. Bir sure sonra ikna oluyor hicbirinin onemli olmadigina.
Kadin olarak her zaman sahane görünmemiz gerektigini dusunuyoruz/inandiriliyoruz. Bu cekinceler hep o yuzden. Hangi adam "insallah cok kıllı oldugumu dusunmez" diye cekiniyor sevismeden oncr sanki ahsdd onlarda da catlak oluyor kilo alip vermeye bagli, kac tanesi "ay belimde catlaklar var umarım kiz fark etmez" diye dertleniyor sanki. Uyuz oldum yine bu çifte standarta su an![]()
Tabiki sen istiyorsan yaşa ama dediğim gibi ileriyi düşünmelisin, batık ve kararmalara dikkat bile etmeyebilir o anHa yok ben yaşamak istemesem o okey zaten,ailem için de tabu değil bu şekilde yetiştirilmedim. Dediğim gibi tek sorun batıklarım ve kararmalar![]()
Ya her yerde mikemmel vucutlu, kusursuz tenli kadinlari gore gore kendimizi algilamamiz da degisti bibi ama hayat oyle degil. Ozellikle genc yasta daha etkiliyor insani. Napak catlagimiz var diye sevismeyek mi?Aksine o çatlak ve bazı kusurlar onlara çok sexi geliyor hepsi demiyelimde geneli :) ayrıca götü kıllı heriflerin dedikleri benim unrumda değil beğenmeyen küçük oğluna almasin![]()
Yeni nesile bu konuda çok üzülüyorum hatta spordan gencecik bebek gibi kızlar var instalarına bakıyorum asla doğal bir fotoları yok diyorum ki neden böyle? Bizi çok zorbalıyorlar diyorlar ee diyorum sizene diyemiyor musunuz? Çok garip valla başkası ne düşunecek diye kendine hayatı zehir ediyorlar üzülüyorumYa her yerde mikemmel vucutlu, kusursuz tenli kadinlari gore gore kendimizi algilamamiz da degisti bibi ama hayat oyle degil. Ozellikle genc yasta daha etkiliyor insani. Napak catlagimiz var diye sevismeyek mi?
Sekste cilt kusuru degil istek, performans, zevk onemli. Ama konu sahibi cok genc ve ilk kez birinin yaninda cıscıbıldak kalacak, endisesi normal.
Su an valla adamin biri orama burama laf etse aha kapı orada.
Bir yastan sonra insan bunlarin önemi olmadigini anliyor.
Konu sahibi cekingenligini atana kadar loş ışıkta şaapar, zaten birkac kere o gozunun bir sey gormemesi halini yasadiktan sonra rahatlar.
Ayyy inşaat dediğiniz gibi olurYa her yerde mikemmel vucutlu, kusursuz tenli kadinlari gore gore kendimizi algilamamiz da degisti bibi ama hayat oyle degil. Ozellikle genc yasta daha etkiliyor insani. Napak catlagimiz var diye sevismeyek mi?
Sekste cilt kusuru degil istek, performans, zevk onemli. Ama konu sahibi cok genc ve ilk kez birinin yaninda cıscıbıldak kalacak, endisesi normal.
Konu sahibi cekingenligini atana kadar loş ışıkta şaapar, zaten birkac kere o gozunun bir sey gormemesi halini yasadiktan sonra rahatlar.
İnşallah **Ayyy inşaat dediğiniz gibi olur![]()
gözünün birşey göremeyeceği kadar uçurran biridir inş.Ya her yerde mikemmel vucutlu, kusursuz tenli kadinlari gore gore kendimizi algilamamiz da degisti bibi ama hayat oyle degil. Ozellikle genc yasta daha etkiliyor insani. Napak catlagimiz var diye sevismeyek mi?
Evlilik seksi öldürüyorsa demek ahfhsgözünün birşey göremeyeceği kadar uçurran biridir inş.erkolara bi halley oluyor!!!
yeni evli bikaç arkadaşla sohbet ediyoruz da, gıdalardanmı havalardanmı bilemem, bu adamı boğarım ya çıldırıyorum, ben yarım kaldığımda uyuyor yaa! yastığı kafasına vurasım geliyo diyenler çoğaldı
![]()
aşko bencede ya, büyük bencillik, adama bazen diyom ben bitmedim, elinden, dilinden geleni ardına koyma diye,Evlilik seksi öldürüyorsa demek ahfhs
Benim başıma bir kere geldi öyle bir şey, onda da ben komple görüşmeyi bitirdim
Elektrik tutmaz, havalara uçurmaz o ayrı ama yarım bırakılmak olmaz. İlişki bitirme sebebi![]()
Üstelik bunu damacanaya hallenen erkekler için yapıyorlar.Yeni nesile bu konuda çok üzülüyorum hatta spordan gencecik bebek gibi kızlar var instalarına bakıyorum asla doğal bir fotoları yok diyorum ki neden böyle? Bizi çok zorbalıyorlar diyorlar ee diyorum sizene diyemiyor musunuz? Çok garip valla başkası ne düşunecek diye kendine hayatı zehir ediyorlar üzülüyorum
Ay yok be birçoğumuz öyle değiliz,sevdiğimiz adam tarafından arzulanmak istiyoruz sadece. Ama biliyorsun birçok güzellik standardı var. Pürüzsüz ten,bembeyaz ve eşit bir cilt vs. derken özgüven ister istemez alta düşüyor ve beğenilmeyeceğimizi düşünüyoruzÜstelik bunu damacanaya hallenen erkekler için yapıyorlar.
Sevdiğin adam bunlara takılmaz zaten.Ay yok be birçoğumuz öyle değiliz,sevdiğimiz adam tarafından arzulanmak istiyoruz sadece. Ama biliyorsun birçok güzellik standardı var. Pürüzsüz ten,bembeyaz ve eşit bir cilt vs. derken özgüven ister istemez alta düşüyor ve beğenilmeyeceğimizi düşünüyoruz![]()